ciuh 1 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 (edytowane) Witam serdecznie Coraz bardziej zaczynam się interesować swoim zdrowiem i kondycją i chciałbym zakupić sobie do pokoju bieżnię magnetyczną (na elektryczną mnie nie stać jestem studentem). Wypatrzyłem coś takiego http://allegro.pl/item461110254_szeroki_pa..._neo_sport.html Pytanie warto? Da sie na tym pobiegać? Chodzi mi o to czy pas nie jest za krótki? Czy może bieżnia nadaje sie tylko do truchtu ewentualnie chodzenia a nie biegania. Chciałbym sobie pobiegać w zimie a jestem chorowity więc rezygnuję z biegania po dworze. Coś się powaliło proszę o przeniesienie do działu pomoc!!!!!!! Edytowane 28 października 2008 przez ciuh Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 Oooo, daj znać w razie ewentualnego zakupu. Ja też jestem tym zainteresowany Cytuj
ciuh 1 Opublikowano 31 października 2008 Autor Opublikowano 31 października 2008 (edytowane) Około 10 listopada będę miał możliwość przetestowania tej bieżni, będę wtedy w Gdyni i wtedy zdecyduję o zakupie o wrażeniach oczywiście napiszę. Liczyłem po prostu na to że ktoś miał z takim urządzeniem styczność i napisze coś wcześniej.... Edytowane 31 października 2008 przez ciuh Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi