Konar. 15 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Croc na PC w kafejce internetowej. A tak w domu to Contra na pegazie...w 2001 roku, wyobrażacie sobie? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
chohihid 0 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Był to Crash Bandicoot na poczciwego PSX'a. Miałem gdzieś 8-10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Dawne dzieje. Bodaj Atarynka i River Raid. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Pegazus i Contra. Coś koło trzech lat miałem, może i mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Pegazus i Contra. Coś koło trzech lat miałem, może i mniej. Napewno to doskonale pamiętasz Cytuj Odnośnik do komentarza
wsm 1 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 ruskie jajka, gry na atari 65 xl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Grand Prix (staaaara gra), Prince of Persia, Rick Dangerous 2, Warlords... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Jakieś gierki na Rambo, których nazw nie pamiętam. Pamiętam strażaka, jakieś wyścigi, samoloty i zabawę w chowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 W takich chwilach żałuję że grupowiec 70 80 90 jest zamknięty ;] ADMIN OTWÓRZ GO:P Wiesz, Lucek ostrzegał, że może coś popsuć xD Moją pierwszą grą były czołgi na polystation. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 PS2 - Medal of Honor Frontlines jak pamietam GC - Luigi Mansion X - Halo GERMAN Version :} X360 - PGR3 (jak wiekszosc ) DS - Super Mario 64 PSP - Ridge Racer PC - trudno mi wymienic 1 - stawiam na Rybke - James Pond GBA - remake Mario z Nesa GBC - jakis Mario GB - Tetris/Super Mario Ngage - THPS SNES - Donkey Kong lub SMW1 z posiadanych konsol a nie u znajomego 1 raz zagralem w ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Drreyes 0 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) Pewnie jakaś gra na Pegazusa w wieku 3-4 lat. Tak to co pamiętam to Crash 3 w 1998 na PSX. Edytowane 30 Października 2008 przez Drreyes Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) Pierwszą grą ever byli dla mnie Flintstone'owie na Atari, nie wiem nawet która część (jeżeli było kilka). Wryło mi się w pamięć, że zawsze pożerała mnie roślina mięsożerna. Miałem z 3 latka. Potem, u kolegi zobaczyłem The Duck Tales 2 na Pegasusa. Po otrzymaniu Pegasusa na Gwiazdkę, poleciało po sznurku: Super Mario Bros., Contra, Tanks, Teenage Mutant Ninja Turtles, Adventure Island itd. Na komputerze, pierwsza gra z jaką miałem styczność (nie licząc epizodu z Atari), była Mamba, albo jakoś tak. Pająkiem trzeba było odgradzać pole. I oczywiście Abe's Oddysee, albo sequel. Na PSXa- chyba któraś część Crasha, prawdopodobnie 3. Edytowane 30 Października 2008 przez Manga Ryu Cytuj Odnośnik do komentarza
Psykoman 187 0 Opublikowano 30 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ja mialem wczesniej stycznasc z dziesiatkami padajacych pegasusów moim hitem była Contra jednak w swiat gier wciagnał mnie crash 2 a juz kompletnie zaczarowany bylem kiedy jako gnojek przyszedlem do domu i moim oczom ukazal sie devil may cry na ps 2 ahhh co to była za podnieta i nieprzespane noce z wrc 2 tekkenem 4 i NBA Street. Najleprze czasy z graniem w moim życiu. Teraz chodz gry sa leprze techniczne to nie dzialaja juz na mnie to magia co kiedys... ta fascynacja przeminela z czasem... ALE I TAK GRAM KIEDY TYLKO MOGE Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Weź ktoś zedytuj topic, bo oczy krwawią -_- Pitfall albo RiverRaid na atari 2600 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labik 10 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) Tak Labik zacczynał Dostałem od dziadka daaaaawno temu. Z 5 lat może miałem. Edytowane 30 Października 2008 przez Labik Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ja zaczynałem od Underworld na Amigę zdaje się. Później Bomb Jacki, Montezumy, Boulder Dashe i Mario...a później to już ISS98... Cytuj Odnośnik do komentarza
Blim 0 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Chyba Contra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 temat ma prawie 12h ale zadem mod nie zauwazyl literowki (dawniej tez byl jakis temat gdzie wkradl sie blad ale przez kilka czy kilkanascie stron byl nadal z bledem) Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Hyyyyyyym, Contra, Tank, Mario. Od tego w sumie się zaczęło. :_) Zamiłowanie pozostało do dziś. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Street Fighter I Uber gra normalnie Shoryuken bral wszystko od 1/4 paska po 3/4 chyba wtedy Counter Hity liczylo ale ogolnie nie bylo na to reguly normalnie gra wymiatala 20 lat temu jak w to pierwszy raz zagralem cale szczescie ze sie dlugo meczyc nie musialem i pojawil sie Street Fighter II ale to juz byly lepsze czasy Z prechistori pamietam jeszcze Automaty Ponga i Galaxiana czy tam Space Invaders urocze do dzisiaj darze te gry ogromnym sentymentem Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Pierwsza gra w jaką dane mi było zagrać to Pong. Później zobaczyłem u kuzyna gry na ZX Spectrum i byłem w szoku. Moją pierwszą własną maszynką do grania były ruskie jaja. A prawdziwa miłość do gier przyszła jak zobaczyłem Pole Position na Commodore C64. I do dzisiaj mi nie przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wallerot 5 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Pierwsza gra w którą grałem ( swoją drogą bardzo długo) i nadal gram była gra ISS pro 98 na psx'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Cholera, nie pamiętam w jaką pierwszą gre grałem - chyba Winter Olypics na zx-spectrum za czasów mroźnego komunizmu... Cytuj Odnośnik do komentarza
_One_ 36 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Pac-Man na NES'a, koleś dał mi zagrac w tą grę jako pierwszą z 9999 innych Cytuj Odnośnik do komentarza
pearlfan 0 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Jajeczka na ruskim handheldzie był pierwsze:) ... potem ojciec przyniósł do domu ATARI 800XL i poszło... Boulder Dash i River Ride... te dwie chyba były pierwsze... przedtem była tylko pustka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi