Skocz do zawartości

Piractwo konsolowe - cienie i blaski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie wcale...

You need:

1. A dump of your 360 NAND

Czytaj dokładniej!

Nie trzeba, wystarczy to co masz teraz po banie i z po blokowanymi funkcjami

Opublikowano

Brać piracka, której byłeś kiedyś kapitanem jest zawiedziona.

Zdradziłeś swoje niecne ideały. Okryłeś się burżujskim płaszczem pychy, dwarazyjocie.

;]

I balantajns, mmm ;]

Gość donsterydo
Opublikowano
Nie kwestia wieku, po prostu ustawilem sie na zycie (odpukac) i mam nadmiar kasy; stac mnie i chetnie oddam tworcom hajs gdy gra jest warta zakupu, tym bardziej ze rozumiem co to znaczy za.pi.e.r.d.ol w pocie czola. Kolekcji xboxa wam nie pstrykne bo pozyczylem ziomowi, ja okupuje ps3. Ale niebawem kupie call of duty 5 i assasina dwojeczke to sie rozbujam. :D

Nie to żebym się czepiał, ale czy przypadkiem 2-3 miesiące temu (nieważne "kiedyś") nie mówiłeś dokładnie tego samego jak pstrykałeś zdjęcie gier na PS3. Ale oczywiście ja się nie czepiam :whistling:

Opublikowano

Na obecna chwile jestem bez roboty, to tez nie poge sobie pozwolic na gry, sam przerabiam konsolki, robie wiele "zlego"

Lecz jak mialem kase, no i znow jak bede mial, wbijam do MM, gadam z ziomkiem, aby cos z ceny sciol, biore org. TYLE!

Sam popieram granie na oryginalach, ale jak sie ma hajs, ja grajac teraz w AC2 na "kopii" skoncze ja, ale i tak kupie dla kolekcji, jak gotowka bedzie.

Ceni jest wiele, blaskow tez... Mercedesa nie ukradniesz, aby sie przejechac, ale sa dni otwarte, dlatego z nich kozystam.

Opublikowano (edytowane)

Widocznie ma ziomków w MM, którzy mu zjeżdzają z ceny a poźniej z własnej kieszeni dopłacają którą mu opuścili :lol: To się nazywa kolega, hehe

Nie, żarty na bok bo to poważna sprawa. On nie ma pracy więc MUSI grać na kopiach.

Edytowane przez Gooral
Opublikowano (edytowane)

Można dysk odblokować! wsumie to w pamięci NAND trzeba "namieszać"

poczytaj na polskich forach tematycznych o xbox360

Gooral - raczej gorol...

mniejsza z tym, media też ma swoją marże, którą często można "wynegocjować"

nie, pożyczam od kumpli grę, wszyscy mają nowości zaraz jak się pokażą. W weekend kończą, później ja biorę i też kończę w 2 dni... 4 kumpli ma PS3, więc problemu z grami na tą platformę nie mam

Resistance/Motorstorm grałem tydzień przed premierą PS3 w europie...

KZ2 / LBP2 / Motorstorm2 / Resistance2 też dużo wcześniej niż większość osób na tym forum ( wersje not for sale )

KZ2 jakieś 3tyg. przed premierą. To nie jest złodziejstwo, tylko przywilej.

Edytowane przez Dabman
  • Minusik 1
Opublikowano

Witam zakupiłem dzis dwa xboxy arcade jeden dla mnie i dla kuzyna i maja zasilacze 150 w ?( chyba jasper) a data produkcji to 2009 -05 i 2009 -07 Czy do tych kosnol da sie wgrac program, który będzie odpalał kopie zapasowe moich orginałów ? I jak mozna to stwierdzić po tackach od dvd rom ?( moze jakies zdjecie ) czy to liteon czy benqu

• Minusik 1
Opublikowano

Pewnie, że można. Teraz już chyba wszystkie napędy są przerabialne na odpalanie kopi zapasowych waszych oryginałów. ;)

Dabman

Mi się to dalej w głowie nie mieści. Przecież takie sklepy narzucają swoją marżę. A Ty idziesz, gadu gadu i masz taniej? Przecież to nie targ czy gry używane. Chociaż teraz widzę "wynegocjować", czyli idziesz do znajomego i on Ci daje tą grę za mniej siana, a potem odkłada na półkę i ktoś kupuje już po normalnej cenie jako nowość?