Skocz do zawartości

Piractwo konsolowe - cienie i blaski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze nie Audi czy Mercedesa, ale czy kradniesz samochody, czy towar z polki w sklepie to jestes zlodziejem.

Czy kradniesz gry na konsole, mp3 lub krakujesz winrara - jedna brocha.

Tak z ciekaowsci - ile kosztuje odblokowane dysku przez nand?

Mysle, ze 100, 150 do 200 zl beda za to brali.

Opublikowano

NIe wiem czy to zbieg okoliczności ale od czasu jak MS oświadczył ze posłał milon banów na mojej liscie przyjaciół 16 osób z 48 jest OFFLINE :D . Przypadek ? A z tych 16 tylko 10 jako ostatnia graną grę ma MW2 :D .

Opublikowano (edytowane)

przecież to jest lukk-LEGALNY-PL. nie ma mowy o dopisywaniu sobie punktów.

w jego prywatnym photoshopowym rankingu już na zawsze będzie liderem. więc 500k jest zbędne.

ale spokojna Wasza głowa, dojdzie i do tej sumy GSa.

Edytowane przez zimzvm
Opublikowano

Nie wierzę :D Przez jego posty na temat petycji do MS turlałem się ze śmiechu dobre kilka godzin, ale ta opcja z photoshopem już rozwaliła mnie totalnie :) Jak tak dalej będzie to ktoś kiedyś nakręci o nim program i znowu będzie, że gry video niszczą psychikę :P

Opublikowano

No i z czego tak sie cieszycie? oki chłopak piracił i dostał to co mu sie należało, aczkolwiek powinien dostac bana a nie wyzerowanie konta. To jest jego pasja lubi te punkciki tak samo jak wy lubicie grac. wiec mordy w kubeł i wróćcie do tematu. i jak dalej banują?

Opublikowano

No wlasnie ciekawe jest czy bana dostal czy nie?

Co do banowania to mechanizm pewnie dziala i dopoki nie wyjda nowe firmware'y do napedow, zapewne kazdy kto wejdzie z jakims z dotychczasowych, dostanie bana.

Opublikowano

z tego co mi wiadomo lukk bana nie dostał. na dzień dzisiejszy dostali wszyscy bana wśród moich znajomych na liście. Ale jednej osobie sie upiekło bo nie logował sie do liva około miesiaca przed banami i zalogował sie po najnowszej aktualizcji i gra w sieci po dziś dzień czyli...akcja skonczona?

Opublikowano

No i z czego tak sie cieszycie? oki chłopak piracił i dostał to co mu sie należało, aczkolwiek powinien dostac bana a nie wyzerowanie konta. To jest jego pasja lubi te punkciki tak samo jak wy lubicie grac. wiec mordy w kubeł i wróćcie do tematu. i jak dalej banują?

a czemu powinien niby dostac bana a nie wyzerowanie konta? To jest jakis regulamin, w ktorym jest napisane, ze jak ktos kradnie gry to dostaje bana a nie wyzerowanie konta?

Opublikowano

z tego co mi wiadomo lukk bana nie dostał. na dzień dzisiejszy dostali wszyscy bana wśród moich znajomych na liście. Ale jednej osobie sie upiekło bo nie logował sie do liva około miesiaca przed banami i zalogował sie po najnowszej aktualizcji i gra w sieci po dziś dzień czyli...akcja skonczona?

To by bylo ciekawe... Sprobuje sie wiecej o tym dowiedziec.

No i z tego co na szybko sie dowiedzialem to jednak banuja w ciagu godziny.

Opublikowano

a to dla tego że zanim zaczął piracic grał na orginałach i dobił do ponad 100 koła reszta wiadomego pochodzenia.wiec dlaczego stracił wszystkie punkty?dlaczego nie dostał bana jak kazdy skoro wiedzieli że piraci?A może nie mogli Amerykańce:P zdzierżyc że ktoś z Polski zaszedł tak wysoko w rankingu!

Opublikowano

Wydaje mi sie ze stwierdzili iż bardziej zerowanie konta go zaboli niż zwykły ban. No ale skoro burgery nie mogły ździerżyć ze mamy kogoś wysoko w rankingu to hmm co ze Stallionem np ? Jest z Włoch bodajże i obecnie na 2gim miejscu na świecie i jakos konta mu nie zerują.