Skocz do zawartości

Rock Band 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 173
  • Wyświetleń 28,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hello,

Pytanie o wersję PALową - kiedy się pojawi ? Warto czekać czy brać z USA, skazując się na kupowanie piosenek w US ?

Opublikowano

nie ma nic trudenego w kupowaniu piosenek z US pozatym jest i bedzie ich tam napewno duzo duzo wiecej niz w EU wersji :]

Opublikowano
nie ma nic trudenego w kupowaniu piosenek z US pozatym jest i bedzie ich tam napewno duzo duzo wiecej niz w EU wersji :]

OK gratz ;) szkoda że $ teraz taki drogi :P

Opublikowano

Hmm nie jestem pewien ale jesli chodzi o zawartosc dlc to nie ma roznic zadnych.

Opublikowano
  • Autor

Kto chetny na partyjke online + zdobycie kilku trofeow?

Btw: pytanie do tych ktorzy maja headset. Czy jak gracie online z kims to tez ich nie slyszycie w sluchawce tylko przez glosniki? W innych grach nie zauwazylem tego ( burnout, lbp ) a w rb wlasnie tak jest. I czy headset sam sie wycisza podczas grania juz songa, bo nie wiem czy przypadkiem nie denerwowalem ludzi nawalajac w perke ;p

Edytowane przez Redmitsu

Opublikowano

Nie wiem dokladnie jak to jest na PS3, ale w wersji X360 wszystko rozbija sie o przelaczeniu kanalu headseta... powiedzmy, ze twoja gitara jest podlaczona pod slot drugi, to musisz przelaczyc headset rowniez pod drugi slot.

Opublikowano
  • Autor

Zakupilem dzisiaj sobie ladowarke z akumularkami GP, stad tez pytanie:

Czy wam tez nie dzialaja akumulatorki na instrumentach? =/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dobra, sorry za podwojny post.

Czy ktos oprocz mnie i wielokropka, gra w rb2 na ps3? ;p Brak mi zawodnikow :(

Opublikowano

Czy wie ktos kiedy bedzie premiera w Europie? bo dzis bylem w sklepie gamei odeslali mnie z kwitkem.

Opublikowano

dokładnie,ja do tej pory nie moge dostac tej gry,jedynie RB1 lub AC/DC Live

Opublikowano

Wczoraj długo myślałem nad kupnem tej gry. Nie mogłem całego zestawu kupić bo mieszkam w Europie, a interesowało mnie tylko RB2 i to nie ważne z jaką perkusją. Czy tą z jedynki czy World Tura.

Poszedłem więc do sklepu gdzie sprowadzają gry ze stanów sprawdzić czy mają RB2 i mieli samą grę + zestaw z RB1. Gra wyszłaby mnie 150 funtów. No ale znalazłem w innym sklepie Guitar Hero:World Tour w promocyjnej cenie 129 funtów. Więc kupiłem nowego World Tura + RB2 i wszystko wyszło mnie 169.

RB2 chodzi bez problemu na sprzęcie GT:WT jedynie co trzeba było zrobić to ściągnąć patcha. Tyle.

Obie gry są dobre i inne zarazem. RB2 trudniejszy bo trzeba mieć większy timming :)

Opublikowano

davidkoz,a ty mieszkasz w Londynie?jak tak to powiedz gdzie ten sklep mam chęć na RB2,ale z ebay-u jakoś nie za bardzo mi pasi kupować.

Opublikowano

Mieszkam w Glasgow i w centrum mamy GForce, w którym sprowadzają gry ze stanów. Niestety nie wiem jak jest w Anglii.

Opublikowano

Szybkie pytanko:

Da się podłączyć perkusję [gitarę?] z RB2/Guitar Hero do PC i grać jak na normalnym instrumencie? Chodzi mi o możliwość pociągnięcia perki kablem MIDI jakoś do PC i jakimś programem sobie łupać. Istnieje taka możliwość? Ktoś próbował? Są w ogóle takie wyjścia w tych instrumentach?

Opublikowano

wiem, że mój brat grał na PC gitarą z GT3 w jakieś polskiej grze podobnej właśnie do GT. Problemów nie miał i wszystko działało, napisz do mnie na gg, podałem Ci numer to się zgadamy ;)