Rambo7 145 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 Ja proponuje 21:00 . Fisiu umów się z dziewczyną czy co. A nie napierdalasz w środku dnia w Girsy. Za. Może być nawet i później, my z ekipą jak poszedłeś do 1 graliśmy. No to ja pogram z wami MOŻE 2h w takim wypadku. Zacznijmy może o 20:00, co? Nie chce się starym narzucać, a nie mogę grać w Gearsy bez dźwięku @Pelipe, na Twoim łączu, które ciągniesz z lasu wiesz, że nie da się grać Dobra, i tak przecież to jest prywat, można w każdej chwili dołączyć. Nie wiem co masz za problem Fistach. Albo zakładasz słuchafony, albo ściszasz tv do odpowiedniego poziomu żeby się nie burzyli. Ja tam wrzeszczę po nocy do headseta i jest ok. Cytuj
_tomek 2 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 Zbieram chętnych na dziś, ew także na jutro, na zrobienie Hordy od 30. fali do końca. Na razie, jak zwykle, jestem, więc cztery miejsca czekają. Co do godziny, możemy się dogadać. Cytuj
veg1 0 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 Ja mam do zaliczenia horde od 22, wiec jezeli nie przeszkadzaloby ci cofniecie sie o te kilka leveli wstec, jestem chetny na horde. Wyslij zaproszenie, GT masz w sigu. Cytuj
Mati_Siepacz 0 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 ja się pisze oczywiście, od 37 potrzebuje ale chętnie się cofne jak będzie potrzeba. proponuje o 22 Cytuj
_tomek 2 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 Od 22. fali mogę iść spokojnie, widzę, że Mati też się zgadza. Czyli potrzeba nam jeszcze dwóch. O 22 mnie pasuje. Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 (edytowane) Jak by co to jestem chętny do grania jutro około 20:00. Zaznaczam że za dobry w multi nie jestem, ale trzeba ćwiczyć a na publicznych za trudno znaleźć mecz, a jak już to lagi i bugi-ugi że... W horde da się grać (grałem z raideresm i dwaj koledzy), ale w coś innego to masaka jakaś. Chce już gościa piłą przeciąc a ten pojawia się 2m dalej, albo staje się nie widzialny i rozpiłowuje mnie powietrze... Edytowane 29 grudnia 2008 przez A.L.I Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Jak by co to jestem chętny do grania jutro około 20:00. Zaznaczam że za dobry w multi nie jestem, ale trzeba ćwiczyć a na publicznych za trudno znaleźć mecz, a jak już to lagi i bugi-ugi że... W horde da się grać (grałem z raideresm i dwaj koledzy), ale w coś innego to masaka jakaś. Chce już gościa piłą przeciąc a ten pojawia się 2m dalej, albo staje się nie widzialny i rozpiłowuje mnie powietrze... Jutro czyli dziś [poniedziałek] czy jutro w sensie jutro [wtorek]? Bo o takiej porze napisałeś, że mogłeś się pomylić Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Jak by co to jestem chętny do grania jutro około 20:00. Zaznaczam że za dobry w multi nie jestem, ale trzeba ćwiczyć a na publicznych za trudno znaleźć mecz, a jak już to lagi i bugi-ugi że... W horde da się grać (grałem z raideresm i dwaj koledzy), ale w coś innego to masaka jakaś. Chce już gościa piłą przeciąc a ten pojawia się 2m dalej, albo staje się nie widzialny i rozpiłowuje mnie powietrze... Jutro czyli dziś [poniedziałek] czy jutro w sensie jutro [wtorek]? Bo o takiej porze napisałeś, że mogłeś się pomylić No tak, jutro w sensie poniedziałek, czyli dziś. Cytuj
bodzio* 0 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 (edytowane) kto by mi pomógł przetrwać Horde ;> bardzo bym był wdzięczny :Pp wyżej jest moj GT najdłużej przetrwałem do 27 i kapa skończyła mi sie amunicja i moja załoga powoli padała jak kaczki i na tym sie skończył moj wojaż ;D. Edytowane 29 grudnia 2008 przez bodzio* Cytuj
orion50 632 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Grałem dziś z burgerami i zostaliśmy we 2 na 4. Jakoże byłem jakimś cudem na hoście rozwaliliśmy ich 5:3 Burger ode mnie z teamu dobre teksty rzucał Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Grałem sobie dziś strażnika na public, jak to często bywa drużyna przeciwna po batach zaczęła się ratować ucieczką z gry. Następna runda - zostało 2 typów, padli... ale mecz się nie skończył :] Giera złapała zwiechę, każdy sobie mógł biegać, bronie się respawnowały - wszystko normalnie, tylko 0 przeciwników... Ja już mam dość tych glitchy. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 To graj na prywatach. W ogóle to mnie już to wkurza , wszyscy psioczą na lagi , na glitche , a mimo to grają na publikach . Zapraszam wszystkich na prywaty , jak za starych dobrych czasów w jedynce. Póki co to wieje pustką , jak chociaż jedna ekipa gra na prywacie to już sukces. Ale nie- wszyscy ostro nabijają rangi , niczym achievementy , wychodząc przy tym co chwila z meczu (dostając po tyłku) , bo ranga spadnie. Powoli zaczynam usuwać osoby z mojej listy grające w GOW2 , co chwile się logujące , co chwile mnie zapraszające i strasznie wnerwiające. Amen. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Prywaty są nudne. Ot. Cała filozofia. Jak już się w(pipi)iać to na całego a z polakami to fajnie się ustawiało w jedynce. Tu nie ma tej mocy, magii. Czemu tak jest? Bo Epic Fail i chui. Gówienko wyszło i tyle. Ja wolę sobie pograć na publiku. W fifce to samo, towarzyskie mecze o nic mnie nie interesują za bardzo. Nagrałem się z jednymi osobnikami na PSX, PS2. Teraz wolę non toper nowe mięso z ManU na czole. Dodam, że wieje nudą, bo tak samo na prywatach ludzie wchodzą, wychodzą i nie ma tego co było w jedynce, wiem powtarzam się ale tu jest taka ch.ujnia z cielęciną która mi nie podchodzi jak i wielu, o starej gwardii nie wspominam bo się posypała. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Fakt, to wychodzenie i wchodzenie to jest przesada No i uzbieraj 10 osób, jak co chwile któryś napiera by zacząć mecz, inaczej wyjdzie. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 (edytowane) Marudzicie. Dyscypliny trzeba , zbiera się dziesięciu chłopa i krótko kto wyjdzie ten ciota. I czar wraca. Do tego wyłączyć granaty odłamkowe , wszyscy hammerbursty (raz się udało) i heyah :E Że niby Kobik na randze ci zależy ? Bo tylko tym się różni prywat od publika , statsy i reszta wszystko to samo. Edytowane 4 stycznia 2009 przez TheBesTia Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Nie, na randze mi nie zależy. Ale z Girsami 2 jest problem. To wszystko, ślepy zauważy a głuchy potwierdzi. To już nie to samo. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Marudzicie. Dyscypliny trzeba , zbiera się dziesięciu chłopa i krótko kto wyjdzie ten ciota. I czar wraca. Do tego wyłączyć granaty odłamkowe , wszyscy hammerbursty (raz się udało) i heyah :E + wyłączyć mortary, flejmy i można grać. Musze sobie poszukać nowych ludzi na liście którzy grają prywaty bo u mnie to wszyscy publici cisną a jak proponuję podczas zbierania ekipy zagranie priva, wszyscy mówią, że (pipi)nia. Ostatnio grałem z kolesiem wingmana, mieliśmy 4 rangę także przeciwników losowało trochę lepszych i połowa meczy wyglądała tak: host wygrywa pierwszą rundę i zamyka mecz(dostaje bardzo duży bonus do rangi bo jeszcze nikt nie zdążył wyjść), host robi lagg switcha zabija wszystkich na początku i zamyka mecz, host robi glitch invisible man i zabija wszystkich bo jego postaci nie widać... Wczoraj graliśy z bardzo mocną ekipą i jeden koleś z przeciwnej drużyny był pierwszy na egzekucji w rankingu, wygrywaliśmy 3:1 i w następnej rundzie cały nasz team biegał crab walkiem bez broni... Już nawet nie wspominając o tym, że osoba mająca 5 rangę/będąca bardzo wysoko w rankingu będzie miała zawsze hosta bo jak wiadomo nawet na to są sposoby.. Podsumowując ta gra jest żałosna i jedynym wyjściem jest granie na prywatach (byłoby miło gdyby ktoś zbierający ekipy na prywaty wysłał mi invite do frendsów ;] ) Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 (edytowane) Nie raz grasz z nami i wychodzisz po 5-10 minutach :potter: Ja gram tylko na prywatach. Edytowane 4 stycznia 2009 przez Fisiu Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Ostatnio Fisiu grałeś z nami i jak dwie rundy Ci nie podeszły, nie były na Twoją korzyść, to też wyszedłeś. :potter: Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 (edytowane) Na początku Gow-a 2 też chwaliłem i grałem prywaty, ale teraz... The Bestia, ok możesz uzbierać 5-6 ludzi normalnych, ale nie wierze, że uzbierasz ekipe 10 osobową z która można normalnie grać. Co chwile ktoś wchodzi, wychodzi, a bo to, że przegra, bo mapa nie itd. Nikomu nie zależy na prywatach. A co jest najgłupsza rzeczą, że jak zakładasz prywata, to nie możesz go zamknąć, żeby był tylko na zaproszenie. Brak słów, taka prosta opcha, a przydałaby się jak h.. Jeszcze jedna sprawa w 1 prywat to była inna sprawa, bo przecież i tak szło się na ranking, na ustawce. Mam 75k killi i achivment za rundy do zrobienia i na razie daruje se Gow-a do jakiegoś patcha normalnego albo dodatku. Edytowane 4 stycznia 2009 przez Slupek88 Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Ostatnio Fisiu grałeś z nami i jak dwie rundy Ci nie podeszły, nie były na Twoją korzyść, to też wyszedłeś. :potter: Lagiii Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 a mówiłeś, że dobry host był. Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Tak jak grałem te 2k rund na publiku, tak wczoraj próbowałem z kumplem zagrać wingmana i myślałem ze mnie h.uj strzeli <_< Cały czas (pipi)i hości wygrywali, aż mam ochotę sprzedać Gowa w piz.du. A na prywaty dostaję często zaproszenia kiedy gram w coś innego/nie ma mnie. <_< Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Nie raz grasz z nami i wychodzisz po 5-10 minutach :potter: Ja gram tylko na prywatach. Bo wszyscy z piłami biegali i waliłem im 2-3 szoty a i tak mnie piłowali ;] Ps. Mógłbyś zrobić miejsce na liście? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi