Skocz do zawartości

Gears of War 2 - opinie,ustawki itd

Featured Replies

Opublikowano

Tez wczoraj nie moglem

Moze jakos w tygodniu? bo u mnie w weekendy troche nie bardzo

• Odpowiedzi 218
  • Wyświetleń 44,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dla mnie najbliższy realny termin wieczorny to środa, ewentualnie poniedziałek i wtorek między 9.00 - 15.00.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

ja moge grac jak cos, jestem wolny od 17 zazwyczaj do oporu :) moze byc co-op, horda, all ;D

Opublikowano

Szukam osób chętnych do hordy nawet za chwilę :) Jak coś to PW

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

gra ktos dzis w nocy? ;>

mialem spora przerwe i troche wyszedlem z wprawy :P

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

witam, szukam gracza do co opa w gears of war 2, dodawajcie mnie do kontaktów mój GT: FigoPoland . Pozdrawiam. PS.Gram równiez fife 10, resideneta, i inne gry.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam szukam konkretnych osób do gow-a 2 online moj GT: BodziooPL , obecnie gram na koncie iM VIRUSS wysyłać invite :D

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

chętni na dodatek ALL FRONTS.. piszać na XBL :raiders25 .chętnie porobię trochę aczików

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

GT: maxankazuya ... chetnie pogram w strażnika ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam ludzi którzy grają trochę online, najlepiej już średnio zaawansowanych ew. wyżej. Mam już dość grania z kolesiami którzy nie wiedzą co i jak, a w przeciwnej drużynie zawsze trafi się jakiś pseudo klan, nosz oczadzieć można. I tak co mecz. Więc szukam ludzi którzy wiedzą o co w tej grze chodzi i z którymi można spokojnie pograć. Preferowane tryby to annex i king of the hill, ale na inne też jestem otwarty. To jak? Znajdzie się ktoś?

Jakby co to uderzać na XBL pod GT NikoBe PL bo tutaj pewnie zapomnę zajrzeć ;).

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Szukam 2-3 osób do pomocy w przejsciu HORD 1-10 na map pakach łatwopalny i retrospekcja ,oraz fale 1-14 na mapie pomnik .

Zrobenie tego to kwestia 2-3h w 3 osoby . Pisać na XBL

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Szukam ludzi którzy grają trochę online, najlepiej już średnio zaawansowanych ew. wyżej. Mam już dość grania z kolesiami którzy nie wiedzą co i jak, a w przeciwnej drużynie zawsze trafi się jakiś pseudo klan, nosz oczadzieć można.

Pijesz do mnie? :P

Znów złapałem małego bakcyla na tę grę, tak że jak ktoś chce pograć dla FUN'U to pisać na PW.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja zapraszam na horde;).......moj nick mateush19pl

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam kogoś na kampanie, horde ogólnie mp posiadam all fronts

Opublikowano

Są gdzieś pospiwywane gamertagi ludzi grających w GoW 2? Dopiero co kupiłem Xa nie mam friendsów a pograłbym z kimś, wyszukiwanie przypadkowych osób jest długie i denerwujące -_-

Mój gamertag - Artoth

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ma ktoś ochotę na sesyjkę z Hordą jutro z rańca? Ponoć 21x jest do jutra. Można by jakieś Nowhere, Combustile pack czy śnieżne mapy porobić.

Opublikowano

Też szukam ludzi do co-opa na Insane i hordy na wszystkich mappackach.

Gamertag - Gamenizer

Edytowane przez kiseki

Opublikowano

Kiedy masz czas i czy masz headset?