Opublikowano 13 września 200915 l Tez wczoraj nie moglem Moze jakos w tygodniu? bo u mnie w weekendy troche nie bardzo
Opublikowano 13 września 200915 l Dla mnie najbliższy realny termin wieczorny to środa, ewentualnie poniedziałek i wtorek między 9.00 - 15.00.
Opublikowano 12 października 200915 l ja moge grac jak cos, jestem wolny od 17 zazwyczaj do oporu moze byc co-op, horda, all ;D
Opublikowano 12 stycznia 201015 l gra ktos dzis w nocy? ;> mialem spora przerwe i troche wyszedlem z wprawy
Opublikowano 4 lutego 201015 l witam, szukam gracza do co opa w gears of war 2, dodawajcie mnie do kontaktów mój GT: FigoPoland . Pozdrawiam. PS.Gram równiez fife 10, resideneta, i inne gry.
Opublikowano 5 kwietnia 201014 l Witam szukam konkretnych osób do gow-a 2 online moj GT: BodziooPL , obecnie gram na koncie iM VIRUSS wysyłać invite
Opublikowano 7 czerwca 201014 l chętni na dodatek ALL FRONTS.. piszać na XBL :raiders25 .chętnie porobię trochę aczików
Opublikowano 1 lipca 201014 l Szukam ludzi którzy grają trochę online, najlepiej już średnio zaawansowanych ew. wyżej. Mam już dość grania z kolesiami którzy nie wiedzą co i jak, a w przeciwnej drużynie zawsze trafi się jakiś pseudo klan, nosz oczadzieć można. I tak co mecz. Więc szukam ludzi którzy wiedzą o co w tej grze chodzi i z którymi można spokojnie pograć. Preferowane tryby to annex i king of the hill, ale na inne też jestem otwarty. To jak? Znajdzie się ktoś? Jakby co to uderzać na XBL pod GT NikoBe PL bo tutaj pewnie zapomnę zajrzeć .
Opublikowano 30 lipca 201014 l Szukam 2-3 osób do pomocy w przejsciu HORD 1-10 na map pakach łatwopalny i retrospekcja ,oraz fale 1-14 na mapie pomnik . Zrobenie tego to kwestia 2-3h w 3 osoby . Pisać na XBL
Opublikowano 27 sierpnia 201014 l Szukam ludzi którzy grają trochę online, najlepiej już średnio zaawansowanych ew. wyżej. Mam już dość grania z kolesiami którzy nie wiedzą co i jak, a w przeciwnej drużynie zawsze trafi się jakiś pseudo klan, nosz oczadzieć można. Pijesz do mnie? Znów złapałem małego bakcyla na tę grę, tak że jak ktoś chce pograć dla FUN'U to pisać na PW.
Opublikowano 25 listopada 201014 l Potrzebuje wbić 3levele do równego 50. Ktoś gra? Bo u mnie ze znalezieniem coś kiepsko...
Opublikowano 2 stycznia 201114 l Są gdzieś pospiwywane gamertagi ludzi grających w GoW 2? Dopiero co kupiłem Xa nie mam friendsów a pograłbym z kimś, wyszukiwanie przypadkowych osób jest długie i denerwujące -_- Mój gamertag - Artoth
Opublikowano 4 lipca 201113 l Ma ktoś ochotę na sesyjkę z Hordą jutro z rańca? Ponoć 21x jest do jutra. Można by jakieś Nowhere, Combustile pack czy śnieżne mapy porobić.
Opublikowano 7 lipca 201113 l Też szukam ludzi do co-opa na Insane i hordy na wszystkich mappackach. Gamertag - Gamenizer Edytowane 7 lipca 201113 l przez kiseki