Yap 2 794 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 Jestem chętny na Hordę. Dogadajmy się na PW. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 Jakbyście robili Compustible to dajcie invajta. Mój GT to Qb3k. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 (edytowane) Mam od soboty dlugi weekend do pon jak to dziala to mozna to zobaczyc jak chcesz mazzeo Edytowane 8 września 2011 przez tomci23 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 tez moglbym sie podlaczyc. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 W weekend będzie mnożnik 20x więc można coś pokombinować. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 (edytowane) to wyślijcie invy jak wrócę z pracy pododaje was i coś pomyślimy Edytowane 8 września 2011 przez tomci23 Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 Ja też bardzo chętnie się na coś takiego piszę. Najbardziej mi pasuje sobota, ale nie wieczór. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 Ja również bym chętnie pokombinował by dobić poziom . Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 Przetestowałem to dzisiaj i nie trzeba do tego żadnych ustawek. Wejdźcie sobie na social, odpalcie KOTH i tam w ogóle ludzie nie grają tylko nabijają expa. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 10 września 2011 Opublikowano 10 września 2011 Potwierdzam teraz nabiłem w 1 meczu 40tys pkt ranga skoczyła z 7 na 27 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 23 września 2011 Opublikowano 23 września 2011 ktos mialby chec przejsc singa ze mna mniej wiecej o robala na Insanie ? Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Jestem chętny na Hordę. Czas na granie mam często - dogadajmy się na PW lub przez XBL - mój GamerTag : Dok22 . Zauważyłem że dalej niż do 40 poziomu nie dojdzie się bez współpracy (headset) i trza mi zebrać ekipę , w sumie , 3-5 graczy . Cytuj
radekw 43 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 (edytowane) Hej, na GoW 2 pustki. Z kumplem kończymy właśnie kampanię (dziś się uda pewnie). Kolega nie ma jednak DLC i potrzebowałbym kogoś do hord na mapkach z DLC i do kooperacji w wyciętej scenie - Autostrada. Generalnie młócę hordę solo, ale nudno jest Za to mam patent i dochodzę na nim całkiem daleko. Podejrzewam, że przy odrobinie szczęścia przeszedłbym wszystkie fale na tym patencie: Praktycznie na każdej mapie jest punkt, w którym można się zabunkrować przy użyciu jednej tarczy. Każde osiem fal przechodzę nazwijmy to klasycznie, a na dwie ostatnie, w których praktycznie są tylko wielcy przeciwnicy bunkruję się w tym miejscu. Nikt nie jest w stanie przewrócić mi tarczy i spokojnie wykańczam towarzystwo. Edytowane 11 stycznia 2012 przez radekw Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Hej, na GoW 2 pustki. Z kumplem kończymy właśnie kampanię (dziś się uda pewnie). Kolega nie ma jednak DLC i potrzebowałbym kogoś do hord na mapkach z DLC i do kooperacji w wyciętej scenie - Autostrada. Generalnie młócę hordę solo, ale nudno jest Za to mam patent i dochodzę na nim całkiem daleko. Podejrzewam, że przy odrobinie szczęścia przeszedłbym wszystkie fale na tym patencie: Praktycznie na każdej mapie jest punkt, w którym można się zabunkrować przy użyciu jednej tarczy. Każde osiem fal przechodzę nazwijmy to klasycznie, a na dwie ostatnie, w których praktycznie są tylko wielcy przeciwnicy bunkruję się w tym miejscu. Nikt nie jest w stanie przewrócić mi tarczy i spokojnie wykańczam towarzystwo. Tarcze niektórzy przeciwnicy przewracają a jeśli ci do tej pory ani razu nie przewrócili to wcześniej , przed dotarciem do tarczy , ich zabijałeś lub inni "nieprzewracający tarcz" blokowali im do niej dostęp - przepychanki jak po schabowy za czasów komuny , niektórzy nawet z własnym ogniem przychodzą . Ja ciągle chętnie gram w HORDĘ w GOW2 ale dodatkowych 19 map nie mam bo raczej nie ma z kim grać na nich a w inne tryby multi nie grywam więc raczej mi sie nie opłaca tego dodatku kupować . Jak ktoś ma na zbyciu 500-1200msp w dobrej cenie to chętnie je kupię i wykupię ten dodatek . Cytuj
radekw 43 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 Tarcze niektórzy przeciwnicy przewracają (...) Wiem, dlatego patent się sprawdza tylko w ostatnich dwóch falach z każdej dziesiątki, kiedy z tych umiejących przewracać tarcze zostaje tylko Kantus. Poza nim umieją to robić tylko Trepy i "Przodkowie" Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Opublikowano 19 kwietnia 2012 (edytowane) Ktoś chętny na HORDę (50 fal) na dodatkowych 19 mapach ??? radekw - jeśliś ciągle chętny na HORDę w GOW2 to daj znać , bo ja i kolega Gregg85 POLAND też mamy te 19 map i wstępnie umówiliśmy że zagramy na nich w hordę , z chęcią przejścia 50 fal na jednym posiedzeniu , więc trochę czasu na to zejdzie (wiad. wysłałem też na PW) . Jeśli ktoś jeszcze chętny na HORDę na tych 19 dodatkowych mapach to zapraszam (i oczywiście proszę o info , na PW lub przez XBL - mój Gamertag : Dok22) . Edytowane 19 kwietnia 2012 przez Paweł Dziuba Cytuj
Sig 395 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 szukam kogoś do coopa i do innych trybów gamertag Sig Pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi