are91 0 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Wydaje mi się, że takiego tematu jeszcze nie ma, jeśli tak to sorry. Wyszła już kolejna część jak do tej pory najlepszej piłki nożnej na PSP (nie licząc nowej fify) i mam nadzieję przetestować ją już ten weekend :twisted2: Recenzja którą przeczytałem nastraja całkiem pozytywnie ( http://www.gamerankings.com/itemrankings/l...reviewid=974268 ). Szczególnie jestem ciekaw jak sprawują się owe wymienione w recenzji cutscenki (nie wyobrażam sobie ich doczytywania z umd). Postaram się opisać swoje wrażenia po seansie z grą Cytuj
winner 183 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 PES 2009, Czy wciąż lepszy od FIFY? Taa.... szkoda tylko braku komentarza. Cytuj
Gość Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 ja sobie wgrałem oficjalne składy i loga do psp wiec gites Cytuj
winner 183 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Grał już ktoś po necie? Macie lagi? Cytuj
czapa 671 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 Lagi jak cholera Nie wiadomo gdzie jest piłka i ogólnie strasznie się gra a szkoda bo się ucieszyłem jak zobaczyłem że się da grać online. Cytuj
winner 183 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 Z początku bardzo mnie to denerwowało, ale idzie się przyzwyczaić. Tylko szkoda że gra się nie uczciwie i są przekłamania przez te lagi. Nie ma wyrównanych szans. Wiesz może czy w Fifie też tak laguje? Cytuj
czapa 671 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 W fifie jest ok tylko tyle że czasami ciężko jest się połączyć z przeciwnikiem. Bardzo często traci się połączenie z przeciwnikiem i gra wraca do lobby i tak w kółko. Trzeba próbować aż się uda. Cytuj
redx3 0 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 (edytowane) ja sobie wgrałem oficjalne składy i loga do psp wiec gites hej mam prosbe... wlasnie kupilem sobie pes 2009 i jak mozesz to powiedz jak wgrales oficjalne sklady i loga do psp??? jesli mam nie przerobiona konsolke to czy bede mogl sobie wgrac te rzeczy i czy bedzie mi to dzialalo??? z gory dzieki i pozdrawiam:),a i skad wziac te oficjalne sklady i loga??? Edytowane 7 grudnia 2008 przez redx3 Cytuj
winner 183 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Jak masz grę na UMD to czy tak czy siak save'y ci odpalą więc poszukaj na forum gamespotu, tam jest zamieszczony plik, który podmieniasz, i masz. Cytuj
redx3 0 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Jak masz grę na UMD to czy tak czy siak save'y ci odpalą więc poszukaj na forum gamespotu, tam jest zamieszczony plik, który podmieniasz, i masz. tak mam gre na Umd... jestem na tej stronie gamespot ale nie moge znalezc tego pliku,mozesz mi jakos pomoc??? z gory dziekuje... Cytuj
winner 183 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 Wieczorem poszukam i ci wyśle mojego bo mam na PSP. Cytuj
are91 0 Opublikowano 21 grudnia 2008 Autor Opublikowano 21 grudnia 2008 Wam też zawiesza się konsola przy wyniku 5:0 , 4:1 i możliwe że 4:0? cholernie irytujące... Cytuj
winner 183 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Nie, ja na regularze miałem kiedyś 99:0 dla zabawy i nic sie nie działo :F Cytuj
firana140 621 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 za dobrze grasz;) ja sobie pograłem na ISO zeby sprawdzic czy warto zainwestować (w koncu fajnie jest miec przenosnego PESa) i zdecydowalem ze chyba wole odlozyc kase na Patapona 2 ;p wersja na duze konsole ftw ;] Cytuj
are91 0 Opublikowano 22 grudnia 2008 Autor Opublikowano 22 grudnia 2008 Nie, ja na regularze miałem kiedyś 99:0 dla zabawy i nic sie nie działo :F Chodzi konkretnie o wyniki które podałem. Przy 4: 2 jest np. wszystko ok, tak samo przy 5: 3. jest ktoś chętny na gre online? pomimo lagów? Cytuj
winner 183 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 On-line? ... Porażka, grać można ale to żadne odzwierciedlenie skilla w rzeczywistości. lepiej zagrać w FIFĘ, tam nie ma lagów, ale gameplay gorszy. Powiem tak, jak komuś nie zależy na statystykach i nie wkurrwiają go bramki z niczego, to można zagrać. Mnie gra wciągnęła na dobre 3 ładowania baterii i lubię czasem dołożyć kumplowi, lecz rozgrywka nie zachęca. Pozdro Cytuj
are91 0 Opublikowano 22 grudnia 2008 Autor Opublikowano 22 grudnia 2008 On-line? ... Porażka, grać można ale to żadne odzwierciedlenie skilla w rzeczywistości. lepiej zagrać w FIFĘ, tam nie ma lagów, ale gameplay gorszy. Powiem tak, jak komuś nie zależy na statystykach i nie wkurrwiają go bramki z niczego, to można zagrać. Mnie gra wciągnęła na dobre 3 ładowania baterii i lubię czasem dołożyć kumplowi, lecz rozgrywka nie zachęca. Pozdro muszę przynać, że zagrałem online 9 meczy i mimo lagów strzeliłem kilka cudownych bramek, jedne z najładniejszych w mojej pesowej karierze . Dodatkowo wcale nie były przypadkowe (prócz jednej; koleś wybił piłkę z linii bocznej na środek boiska, na jego połowie, tak 3/4 jego połowy, przypadkiem wcisnąłem przycisk strzału, piłka wpadła na berbatova który strzelił z pierwszej i gol ;P ). Trzeba przyznać że z człowiekiem gra się inaczej (normalnie nie mam możliwości). Cytuj
winner 183 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 za to jaka frajda dokopać jakiemuś nerdowi z Angli etc Póki co na jednym koncie rozegrałem z 40 meczy i nawet mi się grało chociaż strasznie denerwuje mnie gdy w 90+ stracę bramkę z powodu głupiego lagu. Naprawdę, satysfakcja pierwsza klasa Cytuj
simian raticus 0 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 PES 2008 nie kupilem nawet, za to 2009 lykalem ze wzgledu na online 2 vs 2 (lezy giera, a online tragiczny). Ide na grzyby lub na ryby, albo se swoja tresowana swinia w pozlacanym kagancu trufli szukac w mlodniaku i mateczniku. Jak pogoda bedzie, bo to lepsza rozrywka jak dla mnie ostatnio. Cytuj
Mahou 0 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 Gralem i w fife 09 i pesa 09 na PSP i ZDECYDOWANIE lepszy jest pes.Pozatym w nowym pesie jest nowa opcja rozgrywki become to legend ktora wciaga jak rumunskie bagna Mam tylko 1 problem bo gdy chce zamienic option file na oryginalne slkady wyskakuje mi blad ( i nie mam pojecia czemu tak jest.Ktos wie????? Cytuj
Mahou 0 Opublikowano 12 stycznia 2009 Opublikowano 12 stycznia 2009 Sejw jak i gra sa zgodne ze soba Cytuj
winner 183 Opublikowano 12 stycznia 2009 Opublikowano 12 stycznia 2009 Być może gra jest zripowana/skompresowana i to jest powodem, spróbuj na pełnym *.iso, ewentualnie możesz sprawdzić UMD mode w RM. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi