Uzny 94 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Czyli... Arcy Wróg...!!! Zespół ze Szwecji. Na miliard procent mają swój udział w kształtowaniu gatunku jakim jest... melodic death. Płyty z kolesiem, czyli Johan'em Livi'ą, są po prostu lepsze, bardziej dojrzałe. Angela Gossow jest IMO zła... Pierdolona SZTUKA, jaką jest niewątpliwie GROWL, powinna pozostać w "ustach" mężczyzn!!! Growl'ującym kobietom mówimy stanowczo NIE!!!. Co Wy na to? Cytuj
Marlon 18 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Nie lubię. Grali w tym roku na brutalu - zobaczyłem 2 kawałki i poszedłem do namiotu, nic specjalnego. Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 to jeden z tych zespołów, gdzie raz na jakis czas mozna przesłuchać 3, 4 kawałki a potem znowu odstawić na parę miesięcy. o ostatniej płycie nie wspominam, bo to popmetal. chociaż jej wokal mi się podoba. Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 Jak byłem mały, to... Ale zmądrzałem. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 (edytowane) ...doskonały zespół, babka zawstydziłaby niejednego growlera...niestety kapela ostatnio podzieliła losy Children of Bodom, czyli się sku.rwiła... ...nie powiedziałbym, żeby AE kształtowało melodic death metal...to raczej zasługa In Flames, czy At The Gates. AE poprostu kontynuuje tradycję... Edytowane 12 listopada 2008 przez Siara_iwj Cytuj
Royal 620 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 (edytowane) Grali w tym roku na brutalu - zobaczyłem 2 kawałki i poszedłem do namiotu, nic specjalnego. Masz rację Siara, babka zawstydziłaby niejednego growlera... Niejeden growler ze wstydu zakryłby twarz, słysząc jak jego złowroga, gniewna, mokra, bulgocząco-rzygająca, gardłowo-przeponowa forma ekspresji wokalnej jest bezczeszczona przez syczenie tej kurwy. Skalą może i pinda dysponuje szerszą aniżeli ex-wokalista AE, ale kamaaan... growl w wykonaniu kobiet to nie growl. Metalowe śpiewaczki niechaj zakładają kilometrowe, czarne kiecki, buty z rakietami ziemia-powietrze, pentagramy na łańcuchach, malują krzywe ryje, a wyciem i tuszą oddają cześć Szatanowi pośród pedalskich Gotów. AE z pierwszych trzech płyt lubię czasem dodać do repertaru. Edytowane 12 listopada 2008 przez Royal Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 xD Rojal masz talent. Co do zespołu nie lubie bab na wokalach w metalowych/rockowych zespołach bo odrazu mi się rzygać chce (najtwisze i inne grube goty). Wyjątek to ta z Made out of Babies. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Wyjątek to ta z Made out of Babies. i ta ze Stolen Babies ^_^ Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Wyjątek to ta z Made out of Babies. i ta ze Stolen Babies ^_^ i ta z Otep Cytuj
Manor 645 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Wyjątek to ta z Made out of Babies. i ta ze Stolen Babies ^_^ i ta z Otep i Gen z Genitortures Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Wyjątek to ta z Made out of Babies. i ta ze Stolen Babies ^_^ i ta z Otep i Gen z Genitortures I Steven Tyler. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Wyjątek to ta z Made out of Babies. i ta ze Stolen Babies ^_^ i ta z Otep i Gen z Genitortures I Steven Tyler. plus Axl Rose btw: temat o Arch Enemy powstaje 09.11.2008 ? LOL... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi