Hubi. 39 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Preferujecie skórzane, materiałowe czy inne? Polećcie mi jakiś skórzany (lub imitacje skóry ) w przystępnej cenie. Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Mam dżinsowy portfel, przeważnie pusty. Zabrałem siostrze, bo nie używała. W środku były jakieś malunki, które zamalowałem czarnym markerem. Cytuj
Gość Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Ja mam skórzany mejd in edżipt o ile dobrze pamiętam. Pewnie z jakiegoś czarnucha złapanego na przemycie wielbłądów zrobili Fajowy jest. Lubię go :rozmarza się: Kiedyś miałem jakiś materiałowy, ale rozleciał się Co tu polecać. Idź na targ i kup ten który Ci się podoba Przecież portfele nie mają wbudowanych 1000funckji [no chyba, że coś przespałem ] Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 no portfel ma Tobie słuzyc i sie nim nie chwali jak czapką przekręconą na bok czy butami darth vadera poszukaj sam czegos dla siebie. żeby nie było - od 4 lat mam ten sam portfel - czarny, materiałowy z rotacyjnym zdjęciem jednej z 'tych takich' Cytuj
Tori 12 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Ja mam czerwony materiałowy firmy SYNDROM. Kupiłem go jakieś 3 lata temu, do tej pory się ani nadruk nie rozmazał, ani portfel nie rozsypał... bo niby od czego? od przepchania kasą? Cytuj
MichAelis 5 620 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Skorzany. Samsonite. Mam taka zasade jak cos chce kupic i moze to byc z tej firmy to nic innego nie wchodzi w gre. Najlepsza marka ever. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Skorzany. Samsonite. Mam taka zasade jak cos chce kupic i moze to byc z tej firmy to nic innego nie wchodzi w gre. Najlepsza marka ever. I buty z Kryptonitu. sry tak mi sie skojarzyło ;p Cytuj
Gość Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 XD Tylko czarny kup! Broń boRZe czerwony! Cytuj
Cris 120 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Ja mam portfel z materiału z POLO marketu za 4.99. Działa. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 mam prawie-skórzany z nadrukowanym fakiem z allegro, już chyba 4 rok i trzyma się za(pipi)iście. Cytuj
Gość Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Szczerze, to liczyłem że nosisz jakąś sakwę, albo ewentualnie portfel z runami na +40% do gold'a i +5% luck Cytuj
mord00k 0 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 ja osobiście mam skórzany z Billabonga ale męczy mnie i się rozwala i mam zamiar przerzucić się na coś klasycznego. www.tannergoods.com Cytuj
mj 13 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 ten z napisem 'bad motherfucker' Cytuj
wielad 0 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 zwykly z diverse w czarno granatowa krate materialowy jak narazie dziala. Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 Mam taki: Dostałem go chyba z 3 lata temu na święta. Jest skórzany, brązowy, mieszczą się i pieniądze i zdjęcia i drobne. Pasuje i do kieszeni spodni i płaszcza. Po trzech latach wytarł się tylko trochę na bokach. Polecam! Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 ...taki mam, skóra, lancuch, mocny, ciezki, taki, jakie lubie... Cytuj
wielad 0 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 czekalem na odpowiedz siary ale czuje lekkie rozczarowanie, myslalem ze posiada portfel z hartowanej stali z prywatna celą i portalem do piekla w prawej przegrodce, z wygrawerowanymi celtyckimi runami ktore ktore po przxeczytaniu zapoczatkuja koniec swiata a tu zwykly portfel skorzany no offence siara Cytuj
Lain 107 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 Ja mam taki. Odrazu rzucił mi się w oczy podczas zakupów. ; P Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 powinien z tyłu miec pedobeara i napis ' for teh lulz !' ;D Cytuj
Lain 107 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 Aahahahha, Serge ;* Do tej pory nosiłam same skórzane, ale stwierdziłam, że pora to zmienić. c(; Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 mam całkiem podobny, tylko materiał jest bardziej skórzany, sprezentowałem sobie kiedyś na urodziny, chyba z 5 lat temu, funkcjonalny, bardzo dużo przegródek na różne duperele, trochę się wytarł w kilku miejscach i w kilku go już kleiłem [zaraz pewnie ktoś powiem że jest emo, gów.no prawda ;p] a ten z Bad Mother Fucker dobry jest ? W sensie wytrzymały itp ? Bo ciałem sobie zakupić swego czasu... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 Jack Skellington zacnie, moja koleżanka miala z nim torbe, ale i tak nie widziala o co chodzi. Ja dostalem na święta Sanchez'a taki normalny pokaże potem. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 płaski jakiś ;/ ...bo ten obrazek to ni rysunek, ni ch.uj wie co...siedziałem w robocie na kompie i wkleiłem pierwszy z tym portfelem, jaki znalazłem. Ale grubości to ma ze 2, 5 cm...po wypłacie jakieś 2, 7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi