Opublikowano 11 czerwca 20168 l Raczej modele, bo tu akurat mamy komputerowe paskudztwo. Ta animacja i paleta kolorów wygląda gorzej od jakiś haremowych popłuczyn z dolnej półki. No jest niefajnie.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Jak to tragicznie wyglada ;/ Moja ukochana manga plugawiona w tak bezczelny sposob. Ciekawe czy dozyjemy konca mangi i dobrego anime na jej podstawie? Oby
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Slyszalem wiele glosow, ze super byloby jakby zrobili gierke na podstawie tej mangi i bam, Tecmo zrobi
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Znalazłem gameplay: Tylko teksturami innymi obłożą. Edytowane 13 czerwca 20168 l przez devilbot
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Jakbyś zgadł http://m.ppe.pl/news/44563/pierwsze-ujecia-z-berserk-musou-prezentuja-krwawe-starcia.html
Opublikowano 23 czerwca 20168 l http://www.ppe.pl/news/44567/morderczy-swiat-berserk-musou-na-pierwszym-pelnym-zwiastunie-niestety-brutalnosc-w-grze-zostanie-stonowana.html LOLOLOL "Jest też jedna zła wiadomość. Poziom brutalności może zostać nieco stonowany, ponieważ, jak przyznał producent gry - Hisashi Koinuma - wypuszczanie tytułu z klasyfikacją wiekową CERO Z (nasze 18+) jest sprzeczne z polityką firmy." Zatrzymajcie tę karuzelę śmiechu.
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Beka. Jak nie bedzie szlachtowania na kawaleczki tylko jakies blyski jak w tekkenie to niech sie piahdolą
Opublikowano 3 lipca 20168 l Ta tragiczna oprawa i kastrowanie materiału źródłowego. Nie wierzę, że w taki sposób można było potraktować mangę pokroju Berserka. Proponowałbym łamanie kołem dla twórców tego ustrojstwa.
Opublikowano 4 lipca 20168 l Tragiczne CGI. Wielkie nadzieje z każdą minutą się ulatniały. Szkoda bo raczej lepiej sie to nie zapowiada...
Opublikowano 5 sierpnia 20168 l Wczoraj skończyłem oglądać klasyczne anime Berserka z 1997 roku, a dziś odpaliłem sobie pierwszy ep tego nowego... Taka przepaść, że aż szkoda gadać. Paskudne CGI i jeszcze brzydsze twarze. Całkiem niezła muzyka tego nie ratuje. Jedna scena walki (w lesie) w sumie nie byłaby zła, gdyby nie zbytnie jej "unowocześnienie" (slow motion i inne takie). Nie wiem czy warto dać temu szansę, na razie może nadrobiłbym starsze kinówki. Czy któraś z nich dopowiada urwaną końcówkę starego anime? Edytowane 5 sierpnia 20168 l przez Frantik
Opublikowano 5 sierpnia 20168 l W ostatniej kinówce jest kilka minut więcej opowiedzianej historii niż w tym starym anime.
Opublikowano 5 sierpnia 20168 l Frantik musisz przeboleć początek. IMO 5 ep już daje rade i "jakość" jakby uległa poprawie. Ale anime jest skazane na porażke conajwyżej średniak to max co z tego wyjdzie. Dziś wyszedł 6 ep. 1080p HorribleSubs już czeka.
Opublikowano 5 sierpnia 20168 l No spoczko. Niczego jeszcze nie przekreśliłem Mimo wszystko mroczny klimat nadal robi, no i nawet wciągnąłem się w historię. Choć nie wiem, na ile to pierwsze jest zasługą starego anime, które jeszcze mnie "trzyma" Edytowane 5 sierpnia 20168 l przez Frantik
Opublikowano 5 sierpnia 20168 l Jak nie czytałeś jeszcze Berserka to olej anime i bierz się za komiks od początku, żeby zobaczyć jaka przepaść dzieli mangę od animowanych adaptacji.
Opublikowano 6 sierpnia 20168 l Czytanie mangi też mam w planach, spokojnie. Obejrzałem sobie tę ostatnią kinówkę, a dwie pierwsze na przewijaniu. Jak to ładnie wygląda Nie znam się za bardzo na technikaliach, ale wydaje mi się, że to hybryda klasycznie rysowanej kreski i modeli 3D. Efekt jest więcej niż ładny. Dlaczego nowe anime nie wygląda choć w połowie tak dobrze? Edytowane 6 sierpnia 20168 l przez Frantik
Opublikowano 7 sierpnia 20168 l No dobra, a jak ktoś nie oglądał pierwowzoru, to powinien się brać za te nowe? Bo obejrzałem pierwszy odcinek i jakoś da się to obejrzeć. No i czytam teraz ten hejt wasz i już sam nie wiem, czy oglądać dalej? Bo w sumie w planach obejrzę oryginał pewnie, ale wygodnie mam na Crounchyrollu i jakoś tak mógłbym najpierw tą nową wersję obczaić a potem oryginał. Tylko nie wiem czy sobie tym nie zrąbie oglądania...
Opublikowano 7 sierpnia 20168 l Nikt nie powinien oglądać czegokolwiek, tylko przeczytać mangę. Koniec tematu.
Opublikowano 7 sierpnia 20168 l Nikt nie powinien oglądać czegokolwiek, tylko przeczytać mangę. Koniec tematu. 100% prawdy. Polecam czytać mangę w nocy, czasami jest taki sztos i klimat, że nie mogłem czytać i musiałem sobie przerwy robić.