mugen 1 975 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września Szkoda, no ale jednak zbierali na to hajs na Patreonie, więc ta fanowskość projektu to tak pół na pół. Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września (edytowane) 5 godzin temu, Bzduras napisał(a): No i chuj, no i cześć. Ta notka jest od studio Taka, a trailer Pupciaka był od studio Eclipse. Aż chce się rzucić - To który c0rwa jest synem kogo? xd Z Eclipse to pół roku temu szybki risercz robiłem i było mnóstw opinii, że to gówno studio ze scam praktyką. Zapowiadają projekty i ich nie kończą, a hajs z patreona płynie. Tak więc ja w ogóle nie liczę na jakieś filmy od nich. Z kolei Taka Studio jeszcze ma jakieś filmiki na kanale yt i zajmowali się chyba tworzeniem motion mangi - Generalnie fani Berserka jak zawsze pod górkę Edytowane 17 września przez Bartolinsky Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września Musimy mieć przejebane, to zgodne z lore berserka Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września 4 godziny temu, Bartolinsky napisał(a): Ta notka jest od studio Taka, a trailer Pupciaka był od studio Eclipse. Aż chce się rzucić - To który c0rwa jest synem kogo? xd Z Eclipse to pół roku temu szybki risercz robiłem i było mnóstw opinii, że to gówno studio ze scam praktyką. Zapowiadają projekty i ich nie kończą, a hajs z patreona płynie. Tak więc ja w ogóle nie liczę na jakieś filmy od nich. Z kolei Taka Studio jeszcze ma jakieś filmiki na kanale yt i zajmowali się chyba tworzeniem motion mangi - Generalnie fani Berserka jak zawsze pod górkę Kurde, masz rację. Studio Eclypse robi to anime i na razie tylko dostali oświadczeniem, że nie mają autoryzacji na wykorzystanie Berserka, natomiast Studio Taka robiło tę motion mangę i zawiesili to od razu. Faktycznie pogubić się w tym można jak się śledzi od czasu do czasu Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada Jest nowy chapter i chyba za tydzien ma byc kolejny. Fajnie, że robią world building i w końcu jakiś chapter od nowej ekipy z toną dialogów, ale no niech oni zepną dupy i zaczną chociaż to wydawać z raz na miesiąc zwłaszcza, że nie robi tego jedna osoba akutalnie. Rysunki kapitalne, ale jestem w stanie poswiecic realistyczne detale drugiej brody nowego szefa kushan w zamian za pchanie fabuły do przodu. Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada To jest dalej ten 42 tom czy lecą już 43? Ja w te święta dokupuje ostatnie 5 tomików i robie ostatni gwiazdkowy maraton z berserkiem Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada uj go wie, bo widze na mangarden, że 42 jest pre-order ale bez daty premiery nawet. Musze 41 dokupic, bo chyba w nim konczy sie run Miury. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada W dniu 2.11.2024 o 11:34, Pupcio napisał(a): To jest dalej ten 42 tom czy lecą już 43? Ja w te święta dokupuje ostatnie 5 tomików i robie ostatni gwiazdkowy maraton z berserkiem Na czym skonczyles czytanie? Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada 31 tom Spoiler szukali chyba statku żeby wydostać się z miasta ale walczyli z tym szefem kushanów co wyglądał jak chmura burzowa chyba, jakaś bitka na statku była potem. Musze sobie przypomnieć ostatnie 2 tomiki bo już sam nie pamiętam jak to dokładnie było xD 1 Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada No to jeszcze troche i Spoiler lodka. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Na 41 tomie konczy sie rysowanie Miury, wiec mozna powiedziec, ze 1-41 to og seria. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi