Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 OPIS PROBLEMU: pod tym linkiem >>>KLIK<<< wrzucam 12 sekundowy obraz z mojego tv, format xvid, waga 4.11 mb wiec kazdemu chyba nie sprawi problemu zobaczenie. Nie wiem czy oddawac do serwisu, czy moge cos wykominowac w opcjach. Sa tu jacys fachowcy od HDTV? Pomocy!
MichAelis 5 625 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 Samsung? Mialem dokladnie to samo, tylko ze te "plamy" byly czerwone. Oddawlem to do serwsu 3 razy i nie udalo sie naprawic, bo usterka ciagle wracala po jakims czasie. Pozniej po walce z MM udalo mi sie odzyskac kase. Moja rada jest taka (jesli to samsung) walcz o wymiane.
nWo 1 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 no kurde, ja takich komedii nie mam wiec do wymiany monitor.
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 listopada 2008 Autor Opublikowano 11 listopada 2008 Samsung? Mialem dokladnie to samo, tylko ze te "plamy" byly czerwone. Oddawlem to do serwsu 3 razy i nie udalo sie naprawic, bo usterka ciagle wracala po jakims czasie. Pozniej po walce z MM udalo mi sie odzyskac kase. Moja rada jest taka (jesli to samsung) walcz o wymiane. OK, zjade ich jutro w serwisie z gory na dol!
gekon 1 787 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Od siebie dodam tylko, że znajomy miał cos podobnego, ale nie z samsungiem i tez z LCDkiem ze sklepu nie dla idiotów. Oddał monitorek, ale kasy mu nie dali tylko kazali wybrać coś innego w tej samej cenie.
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 listopada 2008 Autor Opublikowano 15 listopada 2008 Mi beda naprawiac usterke w autoryzowanym serwisie Samsunga we Wrocku, zobaczymy co wymotaja. Szlak mnie trafi. Tyle nowosci i nie ma jak zagrac. ;/
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 22 grudnia 2008 Autor Opublikowano 22 grudnia 2008 Temat do zamkniecia - serwis spisal sie na medal. W ciagu 3 dni tv odebralem i dziala idealnie. Zapomnialem napisac o tej sprawie, gram i ogladam juz bez "LSD MODE ON" ;]
Rekomendowane odpowiedzi