Darth Jason 0 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 (edytowane) Witam otóż mam taki problem miałem 360 z 2006r. wersje premium lecz niestety wyskoczyły RROD :zgon: , wiec kupiłem nowego Arcade z 2008r. a tu o dziwo nic na moim dysku nie działa. :wsciekly: Profile są ale uszkodzone. Więc odzyskałem Tag przez live a tu się okazuje że żaden save nie działa mimo że nie pisze na nich w pamięci uszkodzone czy coś, tylko mój Tag. :cierpienie: Gry z sklepiku i dema natomiast działają jak działały. Robiłem już te wszystkie czary z przepisaniem licencji ale problem występuje nadal. Czy jest jakiś sposób aby odpalić zapisy gdyż nie widzi mi się ponowne przechodzenie 40 gier. PS do Fisiu. No nie dla popisu ale takiego Burnout-a Paradise, TDU, GTA4, DMC4 czy Dead Rising mi naprawdę szkoda, nie licząc gier skończonych w 70-80% tak jak np. COD4 brakowało mi tylko przejście tego samolotu na Veteranie żeby mieć wszystkie osiągnięcia. Czy też wszystkich jRPG/RPG Dzięki z góry za pomoc. Edytowane 11 listopada 2008 przez Darth Jason
Fisiu 4 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 (edytowane) A po co je przechodzić jeszcze raz? Dla Save'u by szpanować kolegom, jakiego to ja mam Save'a Ja zapisuje, ale i tak do gier raczej nie wracam. Nie mam pieniędzy na kolekcjonowanie gier. Edytowane 11 listopada 2008 przez Fisiu
easye 3 389 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 No ja tez wolalbym zachowac savy i tak sie zastanawiam, czy w razie wymiany dysku mozna je jakos przenisc ; /
Scorp1on 8 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 a probowales jesszcze raz je przeniesc poprzez memore?
camel 0 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 No ja tez wolalbym zachowac savy i tak sie zastanawiam, czy w razie wymiany dysku mozna je jakos przenisc ; / Ja przenosilem recznie (tj wymagane rozkrecenie obudowy HDD lub adapter) przegralem dane ze starego hdd przez SATA na PC i wgralem na drugi , wszystkie savy chodza lacznie z profilami
Darth Jason 0 Opublikowano 12 listopada 2008 Autor Opublikowano 12 listopada 2008 a probowales jesszcze raz je przeniesc poprzez memore? No próbowałem nawet z memorki wczytać, przenosić z powrotem na HDD, a nawet czyścić cache jednak savy jak nie działały tak nie działają :evil:
pasztecik7 0 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Miałem identyczny problem. Nic się z tym nie dało zrobić.
Rekomendowane odpowiedzi