Opublikowano 11 listopada 200816 l Ema! Padł mi laser w moim zestawiku i szukam teraz jakiegoś odtwarzacza który najlepiej gdyby miał wyjście od razu na głośniki 5.1 i dekoder DTS, DD5.1. Jest takie coś w ogóle? Głośniki miałbym ze zwalonego zestawu. Fajnie jak by taki wynalazek odtwarzał DivX itp. Teraz mam jakiś zestaw LG i szczerze to wolałbym go już nie naprawiać. Żadne HD czy cuś. Zwykły wynalazek , cena powiedzmy do 400zików.
Opublikowano 11 listopada 200816 l PIerwszy xbox z XBMC na pokladzie,nie ma sobie rownych. Cena do 200 zeta.
Opublikowano 12 listopada 200816 l ..no proszę.. Ponawiam prośbę. Odtwarzacz DVD. Nie w(pipi)ię KLOCA obok telewizora, to po pierwsze. Po drugie, jak podłączę do niego głośniki? Chyba nie ma wyjść, co? Dzięki za chęci ale nie o to mi chodzi.
Opublikowano 12 listopada 200816 l Raczej nie znajdziesz odwtwarzacza DVD z wbudowanym wzmacniaczem... Do 400zł śmiało mogę Ci polecić Pioneera DV-410. Posiada wszystko co posiadać powinien, jest naprawdę solidnie wykonany i co najważniejsze można władowac do niego nieoficjalny-zmodyfikowany firmware. DV-410 to klon ONKYO DV- 405 z tą różnicą, że ze znaczkiem Pioneer kosztuje 340-400zł, a za ONKYO trzeba wybulić 599zł u dystrybutora. Pioneer DV-410 Firmware ONYKO 405 Lista poprawek w firmware: v.2.0.PL (09-10-2008) wykonane przez Dinderi - www.pioneerdivx.net ------------------ - Oparte na oryginalnym oprogramowaniu YJB8507B !!! - Poprawiony problem z dziwnym zachowaniem grafiki startowej (tapety) przy skalowaniu do 1080i w trybie NTSC - reszta zmian w wersji polskiej tak jak w v.1.4.PL v.1.4.PL (26-09-2008) wykonane przez Dinderi - www.pioneerdivx.net ------------------ - Oparte na oryginalnym oprogramowaniu YJB8223B - Wymienione wszystkie czcionki Divx na Cp1250 - Dodane dwie czcionki z szarym tłem - Wymienione grafiki startowe z oznaczeniem PAL i NTSC - Wymieniona grafika przeglądarki - Wymieniona grafika wygaszacza ekranu dla PAL i NTSC - Poprawione kilka błędów w menu V1.4 (2008-09-19) ------------------ - Możliwośc włączenia poziomu czerni w ustawieniach Obraz. - Funkcja BNR w ustawieniach Obraz. 1.3 (2008-09-07) ------------------- - Nowa funkcja w ustawieniach zaawansowanych - TV-Type -> NTSC, PAL lub Multi, [by zaakceptować nowe ustawienia należy zrestartować odtwarzacz] - Przemianowanie Display na DivX w menu OSD - Przesunięte ustawienia Języka OSD do menu Język. - Przesunięte Subtitle Display do menu DivX. V1.2 (2008-09-05) ------------------- - Przesuwanie napisów. - Łamanie zbyt długich linii napisów. - Poprawiona pozycja kursora w przegladarce. V1.1 (2008-08-28) -------------------- - Programowo przeźroczyste tło, biała czcionka z ciemną obwódką napisów Divx - Poprawiony błąd domyślenego włączania się napisów - Poprawiony błąd pozostawania śmieci z tekstu w przeglądarce plików. V1.0 (2008-06-05) --------------------- - Dodanie dodatkowej czcionki Divx do wyboru. - Zmieniona domyślna czcionka dla Divx. - Kursor wyboru plików pozostaje na ostatnim miejscu i nie jest resetowany po przejsciu w inne częsci menu. - Zablokowana możliwość włączenia odtwarzania jednego pliku w trakcie przewijania przerwijania innego. - Wyświetlanie roższerzeń plików. - Region zero po wciśnięciu i przytrzymaniu klawisza ENTER, az do wyłaczenia się odtwarzacza. W Opcjach nadal jest wyświetlany nr regionu, z którym odtwarzacz trafił ze sklepu. - Powrót do ustawienia blokady regionalnej klawiszem CLEAR - przytrzymać do wyłączenia - Nowe ikony wykonane przez Dinderi - www.pioneerdivx.net - Wyświetlanie wszystkich znaków zamiast "_" w nazwach plików, nazwach folderów i po wciśnięciu klawisza 'Display' - Funkcja "Shuffle" po przyciśnięciu klawisza "Surround". Dla V.Surround trzeba przytrzymać klawisz dłużej! - Naprawiony bład odczytywania czasów z plików SRT. - Wyświetlanie wszystkich znaków CP1250 wszędzie - Udeostępnione niektóre funkcje materiału DVD, które były zablokowane przez UOP! - Wyświetlanie 42 znaków nazw plików w przegladarce. - Poszerzona przeglądarka i nowa grafika, by wspierać dłuższe nazwy plików. - Wyłączony podgląd JPEG - poprzez skalowanie dużych zdjęć do rozmiaru malego okienka podglądu, funkcja powodowała niekiedy bardzo powolna pracę odtwarzacza. Przez to, uzywanie go stawało sie mało przyjemne. - Wymieniony wygaszacz - Screensaver - Białe napisy DivX, cimna obwódka, szare tło - Replaced Screensaver - Zmieniona parametry okienka napisów. Edytowane 12 listopada 200816 l przez Pajda
Opublikowano 18 listopada 200816 l Kupiłem jednak coś takiego Samsung P370 Ma polskie czcionki w divX i przede wszystkim ma wyjście optyczne do podłączenia amplitunera Tak czy siak dzięki za pomoc
Opublikowano 20 listopada 200816 l ..no proszę.. Ponawiam prośbę. Odtwarzacz DVD. Nie w(pipi)ię KLOCA obok telewizora, to po pierwsze. Po drugie, jak podłączę do niego głośniki? Chyba nie ma wyjść, co? Dzięki za chęci ale nie o to mi chodzi. Kiedy kolega ma rację. A do ixa kupisz kabel z wyjściem optycznym.