genetyk@ 0 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 slyszalem ze mozna podlaczyc xboxa do laptopowego monitora poprzez tuner usb lub zwykla karte telewizyjna. ktos wie co i jak w tym temacie? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 a co chcesz wiedziec? przeciez to podlaczenie jest oczywiste karta ma miec wejscie VIDEO (niektore maja jeszcze s-video) i z konsoli kablem AV w to wejscie VIDEO (zolty chinch) podpinasz obraz z konsoli (lub s-video, taki trzeba kupic kabel do konsoli) Cytuj
grykom 283 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Z tego co mówił mi kolega który ma w laptopie zintegrowaną kartę tv, to są odczuwalne dość spore lagi. Cytuj
genetyk@ 0 Opublikowano 12 listopada 2008 Autor Opublikowano 12 listopada 2008 jesli tak to super. czy jest znaczenie czy dokupie tuner pod usb czy na wejscie na karty tego typu? roznica w odbiorze jest? Cytuj
Olek 0 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 Grałem tak na karcie TV pod PCMCIA. Podłączałem PS2 oraz DC, efekt był koszmarny, okropne smugi, spowolnienia, wyprane kolory. Najgorszym minusem jednak były lagi, np guitar hero było przez to niegrywalne ze względu na to że nie dało się trafić w nutki. Nie wiem jakby było z Xem ale podejrzewam że nie wiele lepiej. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 (edytowane) jak miales lagi to na kazdym innym zrodle podpietym do tej karty by bylo to samo wiec nei ma znaczenia czy PS2 cczy DC czy X360... ale moze to wina tej karty ze byla taka slaba? potestowac kilka albo pod USB sprobowac... trzeba potestowac inne... ja tam na PC na karcie TV, szrocie 10 letnim w ktorym tuner jzu nie dziala tylko wejscie wizyjne gram bez problemow i lagi nie rzucily sie w oczy... Edytowane 6 lutego 2009 przez Juchy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi