Kroolik 7 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Jako, że jestem zasypywany pytaniami o kilka achivów tu wklejam odpowiedzi. Pełen poradnik ma być na dniach na onlinecenter.pl Triple Flip During an event; pull off a 1080 forward or backward rotation in a single jump. 20 Punktów By zdobyć tego achivementa trzeba wykonać potrójnego front lub back flipa w dowolnym trybie gry. Jednym z miejsc, gdzie można tego dokonać jest hopka na trasie Sandy Mountain (pierwsza po starcie). Jedno okrążenie trzeba poświęcić na nabicie paska boost'a. Zaczynając drugie okrążenie gaz i boost do oporu, najazd na hopkę, wybicie (dół, góra) i od razu dwukrotnie góra (frontflip) lub tył (backflip) i trzymać przycisk do momentu osiągnięcia potrójnego obrotu. Quad z silnikiem typu A i parametry ustawione na maksymalny wskaźnik trick znacznie ułatwią sprawę. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nice Combo! During an event; perform a combo of at least 50,000 points. 10 Punktów Sick Combo! During an event; perform a combo of at least 125,000 points. 20 Punktów Killer Combo! During an event; perform a combo of at least 250,000 points. 30 Punktów By dostać te osiągnięcia należy zrobić combo 50,125 i 250 tysięcy. Najważniejsze to używać boost'a by dojechać do kolejnej rampy nim minie czas kontynuacji comba (czerwone kółko z mnożnikiem w środku). Do tego wysoko punktowane trick'i + modyfikacje, speciale i łapanie ikonek "mnożnik x2". Najlepsze trasy: Ghost Creek, Phu Temples. Kwestia wprawy, znajomości trasy i zręczności. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Underdog Use a class D engine to beat an opponent with a class A engine in a ranked match 30 Punktów By dostać to osiągnięcie, należy w dowolnej konkurencji w meczu rankingowym, wygrać na pojeździe z silnikiem klasy D z zawodnikiem, który prowadzi pojazd z silnikiem klasy A. Najprościej jest startować w konkurencji Freestyle, gdyż tam osiągi szybkościowe maszyny nie są aż tak istotne. Udane combo’sy, bezkolizyjna jazda i specjale zagwarantują zwycięstwo. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- l Cytuj
Gość Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 Tutaj macie jeszcze filmiki, które powinny wam pomóc: Cytuj
shy4 53 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Tricked Out 20 Perform every normal trick in a single World Tour event. to trzeba zrobić w jednym wyścigu czy liczy na bieżąco z całej kariery??? Cytuj
Gość Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 W jednym wyścigu. Strzałki w różne strony + (A),(B),(Y) oraz modyfikacje [ LB ] lub [RB]. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 17 listopada 2008 Autor Opublikowano 17 listopada 2008 Shy, to prościzna, możesz nawet powtórzyć tricki (przez przypadek) i nic się nie stanie jedź jakąś długą trasę z dużą ilością hopek - ghost creek np i robisz Cytuj
shy4 53 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 (edytowane) zrobione, problem w tym ze mam spipanego analoga i przez to glownie bylo ciezko... eee a jak zrobic comeback kid ??? Ni cholery nie daje rady lepiej jak 3 dojechać, słyszałem że łatwiej jest skasować save i zrobic to na poczatku kariery, prawda?? Edytowane 18 listopada 2008 przez shy4 Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Chętnie zrobię z kimś online'owe osiągnięcia. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 18 listopada 2008 Autor Opublikowano 18 listopada 2008 zrobione, problem w tym ze mam spipanego analoga i przez to glownie bylo ciezko... eee a jak zrobic comeback kid ??? Ni cholery nie daje rady lepiej jak 3 dojechać, słyszałem że łatwiej jest skasować save i zrobic to na poczatku kariery, prawda?? zgadza się. jeśli przeszedłeś grę i masz wszystkie achivy to sprawa trudna ja wykasowałem save i na początku bodajże na trasie ghost creek zrobiłem Cytuj
shy4 53 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 eee tam banał, bez kasowania save, starczy wbić na trasę Tonga/o Crater jest tam taki piękny skrót po lewej ze nie da rady nie wygrac Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 pysie gdzie w sprint da sie zrobic special trick ? Przeciez tam nie ma z czego sie na tyle wybic... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Jest taka trasa gdzie zaraz po starcie jest skret w lewo i taki duzy drop - nazwy nie pamietam ale pewnie w jakims poradniku czy yt znajdziesz Wkurzaja mnie boty - im dalej tym lepiej graja czyt. czituja Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 5 stycznia 2009 Autor Opublikowano 5 stycznia 2009 You reckon? Pull a special trick during a Sprint event. 20 Punktów Wykonać special trick podczas konkurencji Sprint. Single Race, trasa Kiwi Glacier, wersja reverse (zmiana przyciskiem X), 10 okrążeń. Na całej trasie jest jedna hopka. Na niej, co okrążenie należy robić tricki by wkońcu nabić pasek boost'a i special trick. Wtedy na pełnej prędkości i z użyciem boost'a, idealnie wykonać wybicie (dół, góra) i odpalić special trick. Po lądowaniu odblokuje się achievement. Oczywiście quad z wysokimi statystykami trick i accelerate, o silniku klasy A nie wspominając. Pełen poradnik mojego autorstwa na onlinecenter.pl http://www.onlinecenter.pl/Poradniki-Xbox-360/Pure.html Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 wlasnie czytam. Ale triple flip mi nie wchodzi, trick mam na 100 a quad jakos dziwnie wolno sie kreci, ledwo mi jeden obrot robi ;f Cytuj
yaros22 0 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 Wyskakujac musisz szybko 2 razy nacisnąć lewym analogiem w dół i powinno sie udac po kilku (~nastu) próbach Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 wiem, juz mam, zrobilem na tej drugiej hopce i od razu wpadlo. Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 Mam pytanie. Chce zrobić achiva w którym robie backflipa trzy razy, ale kurde on jakos strasznie mi sie powoli obraca i ledwo co jeden raz mi sie uda zrobic. Jak dojeżdżam do rampy dol, gora i szybko dwa razy dol lub gora i trzymam i nic ;/ Czy to sie jakos inaczej robi? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 Poćwicz rozpoczęcie tego flipa, bo tak naprawdę nawet go nie zaczynasz. W teorii robisz to poprawnie, ale coś ci nie wychodzi - normalnie quad obraca się dość szybko. Może spróbuj krzyżakiem zamiast analogiem. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 Po pierwsze potrzebujesz Quad'a z maksymalnym wskaźnikiem Trick. Po drugie najłatwiejszym miejscem na wykonanie achiev'a, jest Sandy Mountain, druga wielka hopa (ta po której jest rozjazd w lewo i prawo). Po trzecie potrzebujesz full boosta i na całej prostej przed hopą musisz go użyć, na końcu wyskakujesz i potrzeba 100% pre-load. Czasami nie wchodzi flip, ale poćwicz jak powiedział Wampis i na pewno wyjdzie. Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 14 lutego 2010 Opublikowano 14 lutego 2010 Tak wiem. Spełniam te warunki wysoko się wybijam, ale po ch.uju się obraca, ale poćwiczę choć mam dość tej gry ;] Poćwicz rozpoczęcie tego flipa, bo tak naprawdę nawet go nie zaczynasz. W teorii robisz to poprawnie, ale coś ci nie wychodzi - normalnie quad obraca się dość szybko. Może spróbuj krzyżakiem zamiast analogiem. No okay spróbuje, ale jutro dziś już nie mam sil Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 Udało się za pierwszy razem, ale jak zagrałem na krzyżaku ;] Dzieki za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi