Skocz do zawartości

Motorstorm Pacific Rift

SZKD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

punkt 17:00 dzisiaj moje ID: sawyer_pl - zapraszam wszystkich chetnych 8)

PS. chyba jednak nie zagram - za grzyba nie moge sie polaczyc!

Edytowane przez Sojer
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie radzę dodawać do friendlisty: bosmanek_pl. Dzisiaj podczas wyścigu musiałem niestety słuchać jego "monologu". Bluzgi co drugie słowo i ogólne chamstwo. Rozumiem, że człowiekowi może się zdarzyć zakląć gdy przed samą metą straci prowadzenie. Ale bluzgi podczas loadingów to lekka przesada.

Opublikowano (edytowane)
Nie radzę dodawać do friendlisty: bosmanek_pl. Dzisiaj podczas wyścigu musiałem niestety słuchać jego "monologu". Bluzgi co drugie słowo i ogólne chamstwo. Rozumiem, że człowiekowi może się zdarzyć zakląć gdy przed samą metą straci prowadzenie. Ale bluzgi podczas loadingów to lekka przesada.

Jak gram z polakami to sie ograniczam !!! Po zatym mialem gorszy dzien !! i czy kierowalem to do jakiegos gracza ??? Nie sadze !!! Zawsze masz opcje wyciszenia !! Nie wiem co chciales wskurac tym postem !!

Edytowane przez BOSMAN!!
Opublikowano
Można większą ekipę zebrać ja też cisnę online bo jest miód :) Dzisiaj powinienem coś pograć chyba, że wsiąknę na

Time Trialu.

O ile moja piękna nic nie wymyśli to też przysiądę do MSa. Dopiero zdołałem go odzyskać po 3 tyg w rękach szwagra (pozyczył na weekend hehehe)

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam małe pytanko. Czy kiedy chcecie zagrać w wyścig casual'owy wyskakuje wam komunikat, że nie można odnaleźć odpowiedniej gry lub że serwer nie odpowiada? Ostatnio chciałem zrobić trophy z tymi casual races i dupa, nie mogę. :/

Opublikowano

bardzo możliwe,że akurat nikt nie grał w tej chwili w casual recers,ostatnio kumpel robil platynkę i mówił,że miał niesamowity problem z trofeami za casual races-każdy po prostu grał w ranked i chyba ponad tydzień zajęło mu rozegranie 50 meczy w tym trybie

Gość pawel_k
Opublikowano

zazwyczaj w weekend jest parę osób w casual, a od poniedziałku wieczorami to grałem zazwyczaj w 8 osób, więc całkiem nieźle jak na casuale... 40 brakujących mi wyścigów strzeliło w 3 wieczory ;)

Ogólnie to casuale nawet lepiej mi się czasem grało niż ranked - mniej osób ale zazwyczaj z rangami 4 lub 5 - więc rywalizacja była niezła, mniej jest też kamikaze co tylko przeszkadzają.

Jakby ktoś był chętny do grania w ranked to ja zazwyczaj jestem codziennie pomiędzy 19 a 20, czasem też później. Na razie mam rank 3 (jeszcze tylko kilka wyścigów do rank 4 mi brakuje), więc jakimś wymiataczem nie jestem ;) mój PSN: pawel_k