Opublikowano 28 sierpnia 200915 l Pisze się ok, dam znac o szczegolach na "Xerth84". potrzebny jeszcze jeden motorstormowiec pucharowiec! edit juz nieaktualne Edytowane 28 sierpnia 200915 l przez Jaszczur
Opublikowano 29 sierpnia 200915 l poszukuje osoby skore do pomocy przy Ranked Streak. Znalazlby sie ktos taki?
Opublikowano 2 września 200915 l poszukuje osoby skore do pomocy przy Ranked Streak. Znalazlby sie ktos taki? Z tego co wiem tego nie da rady zrobić za pomocą ustawki ale może się mylę
Opublikowano 2 września 200915 l ale taka ustawka pomaga. sam zdobyłem to trophy w normalny sposób (najpierw rank 8 w festival a dopiero potem do online - wtedy to proste), ale nie raz pomagałem ludziom z którymi jeździłem np. torując drogę z przeciwnika nie gwarantuje to sukcesu ale pomaga.
Opublikowano 15 września 200915 l Jeśli ktoś nie wie o tym, a chętnie się pościga to zapraszam(y) na co wtorkowe eventy http://community.eu.playstation.com/playstationeu/board/message?board.id=bPL_Games_MotorStorm&message.id=829&jump=true#M829 Eventy odbywają się we wtorki o godzinie 21. Wskazane jest wpisanie się na listę