Opublikowano 14 grudnia 200816 l punkt 17:00 dzisiaj moje ID: sawyer_pl - zapraszam wszystkich chetnych 8) PS. chyba jednak nie zagram - za grzyba nie moge sie polaczyc! Edytowane 14 grudnia 200816 l przez Sojer
Opublikowano 30 grudnia 200816 l Nie radzę dodawać do friendlisty: bosmanek_pl. Dzisiaj podczas wyścigu musiałem niestety słuchać jego "monologu". Bluzgi co drugie słowo i ogólne chamstwo. Rozumiem, że człowiekowi może się zdarzyć zakląć gdy przed samą metą straci prowadzenie. Ale bluzgi podczas loadingów to lekka przesada.
Opublikowano 31 grudnia 200816 l Nie radzę dodawać do friendlisty: bosmanek_pl. Dzisiaj podczas wyścigu musiałem niestety słuchać jego "monologu". Bluzgi co drugie słowo i ogólne chamstwo. Rozumiem, że człowiekowi może się zdarzyć zakląć gdy przed samą metą straci prowadzenie. Ale bluzgi podczas loadingów to lekka przesada. Jak gram z polakami to sie ograniczam !!! Po zatym mialem gorszy dzien !! i czy kierowalem to do jakiegos gracza ??? Nie sadze !!! Zawsze masz opcje wyciszenia !! Nie wiem co chciales wskurac tym postem !! Edytowane 31 grudnia 200816 l przez BOSMAN!!
Opublikowano 1 stycznia 200916 l Ekhem, ty tez masz opcje wyciszenia Mogles poprostu tego headseta wylaczyc i klac sobie w spokoju
Opublikowano 8 stycznia 200916 l Witam. Może ktoś by chciał pograć w mecze rankingowe?? Wczoraj z Emetem z 2 godzinki pograliśmy i niezła walka na wyspie była Także wieczorem może jeszcze kilku rajdowców by się znalazło?? :)
Opublikowano 8 stycznia 200916 l Wyślij invite: kriswrobelPL - jak będę mógł to chętnie pośmigam z Wami
Opublikowano 13 stycznia 200916 l Hej, też chętnie pogram, tylko jestem lamuch dopiero żem zakupił MSa.
Opublikowano 13 stycznia 200916 l to wyślij mi invite na psn dzisiaj będę wieczorkiem i po południu grał jeszcze tylko pucharek za ostatnią range w online i platynka
Opublikowano 13 stycznia 200916 l Można większą ekipę zebrać ja też cisnę online bo jest miód Dzisiaj powinienem coś pograć chyba, że wsiąknę na Time Trialu.
Opublikowano 13 stycznia 200916 l no można żeby kilkunastu nas było niech wszyscy chętni piszą ^_^ ^_^
Opublikowano 13 stycznia 200916 l Można większą ekipę zebrać ja też cisnę online bo jest miód Dzisiaj powinienem coś pograć chyba, że wsiąknę na Time Trialu. O ile moja piękna nic nie wymyśli to też przysiądę do MSa. Dopiero zdołałem go odzyskać po 3 tyg w rękach szwagra (pozyczył na weekend hehehe)
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Jakby co to tez sie pisze. Szkoda tylko, ze jak chce sie grac rankingowe wyscigi to w party nie moze byc wiecej niz 5 osob.
Opublikowano 29 stycznia 200916 l Jest ktos chetny na gre online w.. sobote od godziny 19? Ewentualnie jutro do 20:20 lub po 22.. Jakby co to piszta tutaj lub na PSN.
Opublikowano 31 marca 200916 l Mam małe pytanko. Czy kiedy chcecie zagrać w wyścig casual'owy wyskakuje wam komunikat, że nie można odnaleźć odpowiedniej gry lub że serwer nie odpowiada? Ostatnio chciałem zrobić trophy z tymi casual races i dupa, nie mogę.
Opublikowano 31 marca 200916 l bardzo możliwe,że akurat nikt nie grał w tej chwili w casual recers,ostatnio kumpel robil platynkę i mówił,że miał niesamowity problem z trofeami za casual races-każdy po prostu grał w ranked i chyba ponad tydzień zajęło mu rozegranie 50 meczy w tym trybie
Opublikowano 31 marca 200916 l Tyle tylko, że jeszcze tydzień temu stonki w tego typu wyścigach było multum...
Opublikowano 1 kwietnia 200916 l zazwyczaj w weekend jest parę osób w casual, a od poniedziałku wieczorami to grałem zazwyczaj w 8 osób, więc całkiem nieźle jak na casuale... 40 brakujących mi wyścigów strzeliło w 3 wieczory Ogólnie to casuale nawet lepiej mi się czasem grało niż ranked - mniej osób ale zazwyczaj z rangami 4 lub 5 - więc rywalizacja była niezła, mniej jest też kamikaze co tylko przeszkadzają. Jakby ktoś był chętny do grania w ranked to ja zazwyczaj jestem codziennie pomiędzy 19 a 20, czasem też później. Na razie mam rank 3 (jeszcze tylko kilka wyścigów do rank 4 mi brakuje), więc jakimś wymiataczem nie jestem mój PSN: pawel_k