raVen20 1 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 (edytowane) Pisze się Edytowane 28 sierpnia 2009 przez raVen20 Cytuj
Jaszczur 0 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 (edytowane) Pisze się ok, dam znac o szczegolach na "Xerth84". potrzebny jeszcze jeden motorstormowiec pucharowiec! edit juz nieaktualne Edytowane 28 sierpnia 2009 przez Jaszczur Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 poszukuje osoby skore do pomocy przy Ranked Streak. Znalazlby sie ktos taki? Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 poszukuje osoby skore do pomocy przy Ranked Streak. Znalazlby sie ktos taki? Z tego co wiem tego nie da rady zrobić za pomocą ustawki ale może się mylę Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 ale taka ustawka pomaga. sam zdobyłem to trophy w normalny sposób (najpierw rank 8 w festival a dopiero potem do online - wtedy to proste), ale nie raz pomagałem ludziom z którymi jeździłem np. torując drogę z przeciwnika nie gwarantuje to sukcesu ale pomaga. Cytuj
Emet 1 085 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Jeśli ktoś nie wie o tym, a chętnie się pościga to zapraszam(y) na co wtorkowe eventy http://community.eu.playstation.com/playstationeu/board/message?board.id=bPL_Games_MotorStorm&message.id=829&jump=true#M829 Eventy odbywają się we wtorki o godzinie 21. Wskazane jest wpisanie się na listę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi