Zeratul 415 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 (edytowane) http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=44 trofea w Fallout 3 potwierdzone, patch jednak ma datę TBA Lista Trophies http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=140 PORADNIK http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=180 Edytowane 22 stycznia 2009 przez Zeratul Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 (edytowane) http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=140 Brąz: Vault 101 Citizenship Award Got the Pip-Boy 3000 The G.O.A.T. Whisperer Took the G.O.A.T. Escape! Completed "Escape!" Following in His Footsteps Completed "Following in His Footsteps" Galaxy News Radio Completed "Galaxy News Radio" Scientific Pursuits Completed "Scientific Pursuits" Tranquility Lane Completed "Tranquility Lane" The Waters of Life Completed "The Waters of Life" Picking up the Trail Completed "Picking up the Trail" Rescue from Paradise Completed "Rescue from Paradise" Finding the Garden of Eden Completed "Finding the Garden of Eden" The American Dream Completed "The American Dream" Big Trouble in Big Town Completed "Big Trouble to Big Town" The Superhuman Gambit Completed "The Superhuman Gambit" The Wasteland Survival Guide Completed "The Wasteland Survival Guide" Those! Completed "Those!" The Nuka-Cola Challenge Completed "The Nuka-Cola Challenge" Head of State Completed "Head of State" The Replicated Man Completed "The Replicated Man" Blood Ties Completed "Blood Ties" Oasis Completed "Oasis" The Power of the Atom Completed "The Power of the Atom" Tenpenny Tower Completed "Tenpenny Tower" Strictly Business Completed "Strictly Business" You Gotta Shoot 'Em in the Head Completed "You Gotta Shoot 'Em in the Head" Stealing Independence Completed "Stealing Independence" Trouble on the Homefront Completed "Trouble on the Homefront" Agatha's Song Completed "Agatha's Song" Reilly's Rangers Completed "Reilly's Rangers" Reaver Reached Level 8 with Bad Karma Mercenary Reached Level 8 with Neutral Karma Protector Reached Level 8 with Good Karma Harbinger of War Reached Level 14 with Bad Karma Pinnacle of Survival Reached Level 14 with Neutral Karma Ambassador of Peace Reached Level 14 with Good Karma Slayer of Beasts Killed 300 creatures Psychotic Prankster Placed a grenade or mine while pickpocketing Doesn't Play Well with Others Killed 300 people Srebro: Scourge of Humanity Reached Level 20 with Bad Karma Paradigm of Humanity Reached Level 20 with Neutral Karma Last, Best Hope of Humanity Reached Level 20 with Good Karma Weaponsmith Made one of every custom weapon Take it Back! Completed "Take it Back!" Silver-Tongued Devil Won 50 Speech Challenges Data Miner Hacked 50 terminals Keys are for Cowards Picked 50 locks One-Man Scouting Party Discovered 100 locations Yes, I Play with Dolls Collected 10 Vault-Tec Bobbleheads Złoto: The Bigger They Areâďż˝Ś Kill all the Super Mutant Behemoths Vault-Tec C.E.O. Collected 20 Vault-Tec Bobbleheads Platyna: Platinum Trophy Collect all other 50 Trophies for this Trophy Edytowane 12 grudnia 2008 przez Kyo Cytuj
Oblesny 1 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 wiadomo juz kiedy bedzie patch? Cytuj
Tradycjonalista 0 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Mam zamiar zakupić wersję polską Fallout 3. W wersji polskiej nie będzie problemów z patchem i również będą trofea? Wiadomo kiedy będzie polska wersja F3? Cytuj
neospiderman 6 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Jeśli nie będzie kolejnej obsuwy to wer. PL powinna być w styczniu. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 Niespodzianka. Patch o numerku 1.10 dający Trofea wlaśnie wyszedł Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 ehh ale ta platyna będzie czasochłonna....toż to trzeba chyba wszystkie questy poboczne zrobić ne? ;p do tego custom bronie itp.... Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 na NTSC wersji jeszcze patcha nie ma, ale to pewnie kwestia godzin... Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 Mam pytanie co do tych custom broni: poszukuję guide-a gdzie znajde schematy i co najważniejsze, gdzie znajdę składniki do każdej broni (lub u kogo kupie). Ktoś ma coś podobnego ?! Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 38 godzin bardzo dobrej zabawy i platynka stuknęła !! Cytuj
Sinister 0 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Eeee tam, mi by wystarczyło jakieś 20h, gdyby nie kilka drobnych błędów ;]. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 22 stycznia 2009 Autor Opublikowano 22 stycznia 2009 PORADNIK http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=180 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 Coś już wiadomo w sprawie polskiej wersji i trofeów? Cytuj
Key 29 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 (edytowane) Coś już wiadomo w sprawie polskiej wersji i trofeów? Polska wersja w końcu wyszła. EDIT: To niezły zonk jeśli w wersj PL nie ma trofeów Edytowane 17 marca 2009 przez Key Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 (edytowane) Coś już wiadomo w sprawie polskiej wersji i trofeów? Polska wersja w końcu wyszła. Wiem że wyszła ale nie ściąga patcha z trofeami więc się pytam czy już Cenega to naprawiła albo coś odpowiedzieli na ten temat bo pół roku czekania i dostajemy grę z którą coś jest nie tak (nie ma pucharków) to trochę nie wporządku. Więc czy coś wiadomo na temat polskiej wersji i trofeów? Edytowane 17 marca 2009 przez Kyo Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 (edytowane) 38 godzin bardzo dobrej zabawy i platynka stuknęła !! Tyle czasu trzeba aby komplet zrobić? Ogólnie jak to wygląda? Ludzie ogólnie ocenili na "średnie" te trofea. Czyli co - czasochłonne? UP: Co do PL wersji to się pewnie zaraz okaże, że nigdy nie dostanie patcha Edytowane 24 marca 2009 przez Kyo Cytuj
Lopek82 0 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Ja calaka zrobiłem w 40 godzin, trofea łatwe ale czasochłonne. PS3 Trophies Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 (edytowane) Ja robilem w tej grze calaka prawie miech , powod? Dawno sie tak nienudzilem przy zadnej grze jak przy F3! Godzinka na dzien , misja or booblehead i wystarczy , po dluzszym czasie mozna zeswirowac... Edytowane 25 marca 2009 przez XM16E1 Cytuj
bombay 0 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Mam save'a tuz z przed konca gry w Fallout 3. Gdy wyszedl nowy update z trofeami myslalem ze spoko i mi sie to wszystko uaktualni. Niestety wyglada na to ze trzeba na nowo przechodzic gre zeby je zdobyc. Czy jest jakis sposob zeby uaktualnic save z gry do trofei ktore trzeba zdobyc czy jest to absolutnie niemozliwe??? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 5 kwietnia 2009 Opublikowano 5 kwietnia 2009 (edytowane) Z doświadczenia i innych przypadków już teraz mogę Ci powiedzieć że musisz grać od początku. P.S. "trofei"??? :wtf: UP: Sorry - my bad.... Edytowane 5 kwietnia 2009 przez Kyo Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Mam save'a tuz z przed konca gry w Fallout 3. Gdy wyszedl nowy update z trofeami myslalem ze spoko i mi sie to wszystko uaktualni. Niestety wyglada na to ze trzeba na nowo przechodzic gre zeby je zdobyc. Czy jest jakis sposob zeby uaktualnic save z gry do trofei ktore trzeba zdobyc czy jest to absolutnie niemozliwe??? Nic nie trzeba od początku tzn. jeżeli masz na 49 otwartych zamków to przy otworzeniu pięćdziesiątek zdobędziesz trofeum, oczywiście jeżeli coś już zdobyłeś np. quest to od początku. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Mam save'a tuz z przed konca gry w Fallout 3. Gdy wyszedl nowy update z trofeami myslalem ze spoko i mi sie to wszystko uaktualni. Niestety wyglada na to ze trzeba na nowo przechodzic gre zeby je zdobyc. Czy jest jakis sposob zeby uaktualnic save z gry do trofei ktore trzeba zdobyc czy jest to absolutnie niemozliwe??? Nic nie trzeba od początku tzn. jeżeli masz na 49 otwartych zamków to przy otworzeniu pięćdziesiątek zdobędziesz trofeum, oczywiście jeżeli coś już zdobyłeś np. quest to od początku. Jeśli dobrze zrozumiałem, to grał w F3 kiedy jeszcze nie było obsługi pucharków, i pyta czy wszystko automatycznie się pozalicza. Więc Old Kyo ma rację, skoro masz save z końca gry to raczej musisz ponownie to wszystko zrobić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi