bombay 0 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Mam save'a tuz z przed konca gry w Fallout 3. Gdy wyszedl nowy update z trofeami myslalem ze spoko i mi sie to wszystko uaktualni. Niestety wyglada na to ze trzeba na nowo przechodzic gre zeby je zdobyc. Czy jest jakis sposob zeby uaktualnic save z gry do trofei ktore trzeba zdobyc czy jest to absolutnie niemozliwe??? Nic nie trzeba od początku tzn. jeżeli masz na 49 otwartych zamków to przy otworzeniu pięćdziesiątek zdobędziesz trofeum, oczywiście jeżeli coś już zdobyłeś np. quest to od początku. Jeśli dobrze zrozumiałem, to grał w F3 kiedy jeszcze nie było obsługi pucharków, i pyta czy wszystko automatycznie się pozalicza. Więc Old Kyo ma rację, skoro masz save z końca gry to raczej musisz ponownie to wszystko zrobić. dokładnie męczę się z tym na nowo Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Trofea w F3 są banalne do zdobycia, nie wymagają żadnych specjalnych umiejętności, zatem nie musimy powtarzać danej czynności kilkukrotnie w celu zdobycia któregoś z pucharków. Jednakże mamy dwie strony medalu, ponieważ kompletowanie platyny jest mozolne, nudne, czasochłonne a dzięki bug'om, czasem nawet irytujące. Osobiście żałuję straconego czasu. Cytuj
izon 995 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 I co sa w koncu te trofea do wersji PL ?? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 (edytowane) Stawiam browca że nie ma jeszcze. Sam też czekam. Edytowane 16 czerwca 2009 przez Kyo Cytuj
izon 995 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Stawiam browca że nie ma jeszcze. Sam też czekam. No to przynajmniej mi ulatwiles decyzje i wezme taniej kolekcjonerke na PC Cytuj
ZakOnIck 22 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 tak dzisiaj odpalilem sobie wersje pl i nadal brakpucharow czy ktos wie czy cenega dziala cos w tej sprawie czy olala to cieplym moczem? sorki za braki ogonkow pisze z ps3 Cytuj
Berion 207 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 -Podobno- dodatki mają być i w wersji PL, a skoro dodatki to i patch 1.15/1.16. No tak, podobno. ;D Cytuj
ZakOnIck 22 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 a skad wiadomo ze maja byc? chyba w extreme bylo ale czy gdzies jeszcze? wszedzie tylko o x360 jest a nic o ps3 Cytuj
KainGorn 2 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 Dlatego ja nie kupuje gier w polskiej wersji językowej, po za tym polski język w grach jest żałosny, pasuje tylko do gier fantasy i to też dosyć rzadko. Dzięki Waszym postom moje poglądy się raczej potwierdziły więc zamówiłem już wersję Ang. :shifty: Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 15 stycznia 2010 Opublikowano 15 stycznia 2010 Odświeżam i pytam od razu - czy PL wersja ma trofea? Cytuj
ZakOnIck 22 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 nie miała być łatka ale Cenega olała nas ciepłym moczem Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Dzięki wielkie za info ZakOnIck - to ja oleję PL wersję i inwestuję w anglika. Cytuj
KainGorn 2 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 Szkoda że trofea są na dość niskim poziomie Mogliby to jakoś bardziej ubarwić, jedynie za "głowami" się naganiałem. Sam znalazłem 14 ale resztkę musiałem z poradnikiem dociągnąć Cytuj
_One_ 36 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Szlag, zakupiem fallouta pl i dopiero teraz sie dowiaduje ze nie ma w nim żadnych pucharków ;( no nic, pogram sobie troche w niego, a jak będe miał dosyć, to wymienie albo sprzedam Cytuj
Sikor 1 Opublikowano 23 lipca 2010 Opublikowano 23 lipca 2010 Czy w dodatkach są jakies trofea do zrobienia? Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 23 lipca 2010 Opublikowano 23 lipca 2010 (edytowane) Czy w dodatkach są jakies trofea do zrobienia? Wszystkie dodatki NIE zawierają trofeów do zdobycia! Sorry my fail , byłem pewny że nie zawierają. Edytowane 23 lipca 2010 przez PRQc Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 23 lipca 2010 Opublikowano 23 lipca 2010 Czy w dodatkach są jakies trofea do zrobienia? Wszystkie dodatki NIE zawierają trofeów do zdobycia! właśnie że zawierają, tutaj lista fallout-3-dlc-trophies Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Ja natomiast zabiłem zleceniodawce z PF. Wcześniej zgodziłem się na jego propozycję, jednak po jakimś czasie szukałem nuka koli quantum. Udałem się do PF, właśnie i jako wtargnięcie zostało to odebrane. Już nie było wyjścia, a stare stany gry posłużyły jako miejsce na nowe. Takim sposobem, platyna poszła się kochać. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 28 września 2010 Opublikowano 28 września 2010 YEAAAAAAAAAAAAA! MAM PLATYNĘ! TERA JUŻ MOGĘ KOZACZYĆ NIE TYLKO W TEMACIE DEMON'S SOULS :> Cytuj
BuLcZaS 0 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Witam nie dawno kupiłem sobie F3 i nie mam trofeów co jest wszyscy maja a ja nie . Help plis Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Witam nie dawno kupiłem sobie F3 i nie mam trofeów co jest wszyscy maja a ja nie . Help plis Jezeli pamiec mnie nie myli to PL wersja nie miala ich. Cytuj
BuLcZaS 0 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 JA pierdo....co za syf . No trudno szkoda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi