Opublikowano 15 kwietnia 200915 l Mam save'a tuz z przed konca gry w Fallout 3. Gdy wyszedl nowy update z trofeami myslalem ze spoko i mi sie to wszystko uaktualni. Niestety wyglada na to ze trzeba na nowo przechodzic gre zeby je zdobyc. Czy jest jakis sposob zeby uaktualnic save z gry do trofei ktore trzeba zdobyc czy jest to absolutnie niemozliwe??? Nic nie trzeba od początku tzn. jeżeli masz na 49 otwartych zamków to przy otworzeniu pięćdziesiątek zdobędziesz trofeum, oczywiście jeżeli coś już zdobyłeś np. quest to od początku. Jeśli dobrze zrozumiałem, to grał w F3 kiedy jeszcze nie było obsługi pucharków, i pyta czy wszystko automatycznie się pozalicza. Więc Old Kyo ma rację, skoro masz save z końca gry to raczej musisz ponownie to wszystko zrobić. dokładnie męczę się z tym na nowo
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l Trofea w F3 są banalne do zdobycia, nie wymagają żadnych specjalnych umiejętności, zatem nie musimy powtarzać danej czynności kilkukrotnie w celu zdobycia któregoś z pucharków. Jednakże mamy dwie strony medalu, ponieważ kompletowanie platyny jest mozolne, nudne, czasochłonne a dzięki bug'om, czasem nawet irytujące. Osobiście żałuję straconego czasu.
Opublikowano 16 czerwca 200915 l Stawiam browca że nie ma jeszcze. Sam też czekam. Edytowane 16 czerwca 200915 l przez Kyo
Opublikowano 16 czerwca 200915 l Stawiam browca że nie ma jeszcze. Sam też czekam. No to przynajmniej mi ulatwiles decyzje i wezme taniej kolekcjonerke na PC
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l tak dzisiaj odpalilem sobie wersje pl i nadal brakpucharow czy ktos wie czy cenega dziala cos w tej sprawie czy olala to cieplym moczem? sorki za braki ogonkow pisze z ps3
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l -Podobno- dodatki mają być i w wersji PL, a skoro dodatki to i patch 1.15/1.16. No tak, podobno. ;D
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l a skad wiadomo ze maja byc? chyba w extreme bylo ale czy gdzies jeszcze? wszedzie tylko o x360 jest a nic o ps3
Opublikowano 4 września 200915 l Dlatego ja nie kupuje gier w polskiej wersji językowej, po za tym polski język w grach jest żałosny, pasuje tylko do gier fantasy i to też dosyć rzadko. Dzięki Waszym postom moje poglądy się raczej potwierdziły więc zamówiłem już wersję Ang. :shifty:
Opublikowano 19 stycznia 201015 l Dzięki wielkie za info ZakOnIck - to ja oleję PL wersję i inwestuję w anglika.
Opublikowano 21 stycznia 201015 l Szkoda że trofea są na dość niskim poziomie Mogliby to jakoś bardziej ubarwić, jedynie za "głowami" się naganiałem. Sam znalazłem 14 ale resztkę musiałem z poradnikiem dociągnąć
Opublikowano 13 maja 201014 l Szlag, zakupiem fallouta pl i dopiero teraz sie dowiaduje ze nie ma w nim żadnych pucharków ;( no nic, pogram sobie troche w niego, a jak będe miał dosyć, to wymienie albo sprzedam
Opublikowano 23 lipca 201014 l Czy w dodatkach są jakies trofea do zrobienia? Wszystkie dodatki NIE zawierają trofeów do zdobycia! Sorry my fail , byłem pewny że nie zawierają. Edytowane 23 lipca 201014 l przez PRQc
Opublikowano 23 lipca 201014 l Czy w dodatkach są jakies trofea do zrobienia? Wszystkie dodatki NIE zawierają trofeów do zdobycia! właśnie że zawierają, tutaj lista fallout-3-dlc-trophies
Opublikowano 26 września 201014 l Ja natomiast zabiłem zleceniodawce z PF. Wcześniej zgodziłem się na jego propozycję, jednak po jakimś czasie szukałem nuka koli quantum. Udałem się do PF, właśnie i jako wtargnięcie zostało to odebrane. Już nie było wyjścia, a stare stany gry posłużyły jako miejsce na nowe. Takim sposobem, platyna poszła się kochać.
Opublikowano 28 września 201014 l YEAAAAAAAAAAAAA! MAM PLATYNĘ! TERA JUŻ MOGĘ KOZACZYĆ NIE TYLKO W TEMACIE DEMON'S SOULS :>
Opublikowano 22 października 201014 l Witam nie dawno kupiłem sobie F3 i nie mam trofeów co jest wszyscy maja a ja nie . Help plis
Opublikowano 22 października 201014 l Witam nie dawno kupiłem sobie F3 i nie mam trofeów co jest wszyscy maja a ja nie . Help plis Jezeli pamiec mnie nie myli to PL wersja nie miala ich.