matrix_dk 1 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Takes a Licking Melee 30 Tickers (any mode) Crowd Control Melee 10 enemies down with the Boomshield equipped (any mode) Kick 'Em When They're Down Perform all 11 unique executions on a downed enemy (z tego co z czaiłem to są trzy egzekucje X,A,B są jakieś kombinacje tych klawiszy ?) nie czaje tych achivów, może dlatego że nie znam anglika zbyt dobrze Cytuj
Dante 433 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 zabij z "piąchy" 30 tickerów ( tych min) zabij 10 wrogów mając tarczę(taka jakby broń) wykonaj 11 egzekucji (rożne bronie mają swoje wersje animacje po naciśnięciu x lub b) Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 http://profile.mygamercard.net/acepl juz calak http://www.mygamercard.net/leaderboard.php...;x=108&y=18 pozostale 12 osob Cytuj
Blim 0 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 zabij z "piąchy" 30 tickerów ( tych min) zabij 10 wrogów mając tarczę(taka jakby broń) wykonaj 11 egzekucji (rożne bronie mają swoje wersje animacje po naciśnięciu x lub b) Co do ostatniego. Niektóre bronie mają unikalne egzekucje gdy wciśniemy Y (np. snajperka, łuk czy magnum). Cytuj
Wafrzo 0 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Niemożliwe, ze ktoś już zrobił 100.000 killsów... Cytuj
ArniHell 0 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 wystarczy przejść 1000 razy akt z brumakiem bo tam dostaje się ponad 100 zabic ;] Cytuj
canuks 63 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Niemożliwe, ze ktoś już zrobił 100.000 killsów... a niby czemu :E ,sa tacy wariaci co od konsoli nie odejda puki czegos niezalicza .Przyklad moj koles jak dorwal GTA IV to zrobil gre calaka w 3 dni Wiec co do GOW2 sie nie diwie. pytanie kto pierwszy zrobi calaka :E ..jak juz ktos nie zorbil Cytuj
BBGodzilla 1 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Ej jeśli przejdę grę na insane to mi zaliczy aczivy za wszystkie inne poziomy ?? I czy jeśli zrobię kampanie co-op na insanie to zaliczy mi acziv jak za normalna kampanie ? Cytuj
ProChaoS 0 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Ej jeśli przejdę grę na insane to mi zaliczy aczivy za wszystkie inne poziomy ?? I czy jeśli zrobię kampanie co-op na insanie to zaliczy mi acziv jak za normalna kampanie ? Najpierw to musisz skończyć na poziomie wysokim (hardcore). Potem możesz skończyć na insane (odblokuje się). W coop normalnie aczivy wpadają jak za normalną kampanię. Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Ale jak ktoś wbije się na coopa Insane, to chyba jak w jedynce powinno zaliczyć za wszystko. Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Ej jeśli przejdę grę na insane to mi zaliczy aczivy za wszystkie inne poziomy ?? I czy jeśli zrobię kampanie co-op na insanie to zaliczy mi acziv jak za normalna kampanie ? Tak Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Crowd Control Melee 10 enemies down with the Boomshield equipped (any mode) Rozumiem, że tarczą nie można udarzać, a więc by zdobyć tego acziwka wystarczy mieć tarczę w lewym ręku, a z prawej gnatem walić po łbach. Tak? Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 czą nie można udarzać, a więc by zdobyć tego acziwka wystarczy mieć tarczę w lewym ręku, a z prawej gnatem walić po łbach. Tak? TAK! Cytuj
popiol 16 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 (edytowane) - jak "włączyć" pojedynek na piły? do tej pory tylko raz miałem taką akcję... za każdym razem jak podbiegam do typa z piłą to mi go zwyczajnie piłuje... jak zrobić pozostałe 9? - jest gdzieś w necie lista wszystkich broni dostępnych w grze? - gdzie mogę znaleźć łuk? - achievement: Takes a Licking - Melee 30 Tickers (any mode) to trzeba koniecznie w walce wręcz je zabić, nie można z broni strzelać? Tickery to są tylko te stworki, które wybuchają czy te pozostałe też? Edytowane 10 listopada 2008 przez popiol Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 - jak "włączyć" pojedynek na piły? do tej pory tylko raz miałem taką akcję... za każdym razem jak podbiegam do typa z piłą to mi go zwyczajnie piłuje... jak zrobić pozostałe 9? - jest gdzieś w necie lista wszystkich broni dostępnych w grze? - gdzie mogę znaleźć łuk? - achievement: Takes a Licking - Melee 30 Tickers (any mode) to trzeba koniecznie w walce wręcz je zabić, nie można z broni strzelać? Tickery to są tylko te stworki, które wybuchają czy te pozostałe też? - 2 postacie musze stac naprzeciwko siebie majac wlaczona piłę - http://gearsofwar2.pl/readarticle.php?article_id=8 - łuk znajdziesz np. na mapie Jacinto, grajac prywatna gre, sam mozesz ustalac jakie bronie beda dostepne na mapie - musisz rozwalac je przy pomocy "B". Tickery to te wybuchajace. Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 10 listopada 2008 Autor Opublikowano 10 listopada 2008 wykonaj 11 egzekucji (rożne bronie mają swoje wersje animacje po naciśnięciu x lub b) mam 8 lub 9 i nie wiem co z pozostałymi, sprawdziłem wszystkie giwery oprócz ciężkich karabinów, moździerza, i granatnika czy to ich mi brakuje?? i jeszcze jedno łuk ma jeden rodzaj egzekucji czy dwa?? Cytuj
Evil-one 1 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 wykonaj 11 egzekucji (rożne bronie mają swoje wersje animacje po naciśnięciu x lub b) mam 8 lub 9 i nie wiem co z pozostałymi, sprawdziłem wszystkie giwery oprócz ciężkich karabinów, moździerza, i granatnika czy to ich mi brakuje?? i jeszcze jedno łuk ma jeden rodzaj egzekucji czy dwa?? http://pl.youtube.com/watch?v=Ik7N2JRxq98 wszystkie dobicia Cytuj
Blim 0 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 (edytowane) Co do egzekucji: 1. Torque Bow - Y 2. Torque Bow - B 3. Longshot - Y 4. Longshot - B 5. Boltok Pistol - Y 6. Shotgun - B 7. Neck Snap - A by podnieść, następnie X 8. Curb Stomp - X 9. 1 2 3 Punch - Y (musisz mieć wybraną broń która nie ma unikalnej egzekucji np. Boomshot, Scorcher) 10. Boomshield (tarcza) - Y 11. Lancer - B Edytowane 10 listopada 2008 przez Blim Cytuj
warmc 0 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 Mam problem z jednym achievementem - mianowicie "Friends with Benefits". Przeszedłem całe Gearsy z bratem na split-screenie i nie mam tego achievementa. 2 inne za coopa mam. Czyżby jakiś glitch? Cytuj
Gryzli 0 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 Troszke głupie pytanie, ale zadam. Za Horde jest Achievement jak się przejdzie 50 poziomów, tak? Czyli można zrobić to online, offline, jak i na splicie, tak? Obojętnie jaki poziom trudności? Cytuj
Nyu 773 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 Tak, tego aczika złapiesz po prostu przechodząc hordę. Sposób w jaki go przejdziesz sam sobie dobierasz. Ja już przeszedłem.. ^_^ Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 11 listopada 2008 Autor Opublikowano 11 listopada 2008 Said the Spider to the Fly Kill 10 enemies with a planted grenade (any mode) Wykończ 10 przeciwników przyczepionym Granatem (dowolny tryb Moje pytanie jest następujące mam ich dobić jak leżą na ziemi, czy jak są w pełni sił i do mnie strzelają, poza tym pisze any mode a tzn że w kampanii się liczy? i w prywatnym meczyku z bootami też? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 (edytowane) Przyczepiasz do murka granat (B) i się oddalasz. Kiedy Locuści biegną na ciebie, ten się aktywuje i zaliczasz jednego killa z "planted grenade". Powtarzasz na 10 frajerach. Ewentualnie robisz jaja ludziom w multi. Edytowane 11 listopada 2008 przez t3xz Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 Przyklej granat do ściany i czekaj. Mnie cały achievement wpadł w jednym meczu. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 PORADNIK DO ACHIEVEMENTÓW Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi