DaBig 1 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Coś mi ten acziwek nie chce wskoczyć: Pound of Flesh - Use a meatshield to save your life 10 times (any mode) Biorę gości, latam z nimi, aż wypadną mi z rąk i nic. Już chyba 30-stoma tak się osłoniłem. Może dlatego, że robię tak w trybie hordy. No ale jest napisane "any mode". Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Weź sobie na dwa pady ustaw. Połóż 2 playera, przyczep granata i wez go za tarcze i tak w koło. Spokojnie można to, też zrobić na botcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Musisz sie ochronic przed boomem lub łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza
DaBig 1 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Weź sobie na dwa pady ustaw. Połóż 2 playera, przyczep granata i wez go za tarcze i tak w koło. Spokojnie można to, też zrobić na botcie. No ale jak doczepię mu granata i wezmę jako tarczę, a granat eksploduje na mnie, to nie zginę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Nie zginiesz właśnie dzięki tarczy z trupa. Cytuj Odnośnik do komentarza
DaBig 1 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) OKI. Będe próbował. Dzięki A ten: A Parting Gift - Kill 10 enemies with a grenade while down but not out (any mode) Chodzi o to, że gościa downuję, on się cząłga, a ja mu doczepiam granata? Edytowane 14 Listopada 2008 przez DaBig Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Odwrotnie. Jak cie ktoś zdownuje kiedy masz granat w łapie to możesz się wysadzić i go zabić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 OKI. Będe próbował. Dzięki A ten: A Parting Gift - Kill 10 enemies with a grenade while down but not out (any mode) Chodzi o to, że gościa downuję, on się cząłga, a ja mu doczepiam granata? Ustaw sobie egzekucję na jednego bota, zamień wszystkie bronie na granaty, a jak się zaczyna mecz to bierzesz granat, dajesz botowi się zdownować, a jak podejdzie to BUM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 740 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) Coś mi ten acziwek nie chce wskoczyć: Pound of Flesh - Use a meatshield to save your life 10 times (any mode) Biorę gości, latam z nimi, aż wypadną mi z rąk i nic. Już chyba 30-stoma tak się osłoniłem. Może dlatego, że robię tak w trybie hordy. No ale jest napisane "any mode". Najlepiej to postrzelaj jakiemuś gościowi po nogach i jak padnie to przyczep mu granat i go szybko chwyć. Tak 10 razy . Edytowane 14 Listopada 2008 przez Nyu Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Jak najszybciej nabić achievement "Baw się jak w 1999"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 740 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Jak najszybciej nabić achievement "Baw się jak w 1999"? Jest kilka sposobów. Możesz jak jakiś debil ustawiać 15 rund w prywacie, odłożyć pada i poczekać . Możesz także jak normalny człowiek po prostu grać w multi . Twój wybór . Btw Horda po przejściu "nabija" 50 rund. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 (edytowane) Phi, tylko raz za jednym pociągnięciem i to na nowicjuszu udało mi się przejść całe 50 poziomów. No ale po 15 rundach meczu przecież wywala do lobby, myle się? W takim razie wolę uczciwie zdobyć. Bo sam się ździwiłem, ale mam jakieś 500 rund i nawet nie wiem kiedy to nabiło (na pasku w osiagnięciach jest 1/4 zakreślonego pola). Edytowane 15 Listopada 2008 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Coś mało Fisiu, z tego co widziałem jak pocinasz w tą gierkę. Mnie zostało bodaj z 700 rund do zaliczenia tego acziwa. Samo leci jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Coś mało Fisiu, z tego co widziałem jak pocinasz w tą gierkę. Mnie zostało bodaj z 700 rund do zaliczenia tego acziwa. Samo leci jakoś. Bo na razie męczy się ze mną na szalonym coopie A do tego zbieramy dość mozolnie elementy kolekcji (nawet powtarzając rozdział) i leci to trochę jak krew z nosa. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 (edytowane) Fakt, sam gdzieś w 3 chyba rozdziale pominąłem te papiurki, fajna sprawa bo nie są tak widoczne na pierwszy rzut oka. Wczoraj ładne cioranie w multi na kanapki - pzdr GIGY27, BadAro PL, Skowallo, Travis 666666. Jedna z lepszych ekip z którą dłuuuugo siedziałem przy pierwszej części. Edytowane 15 Listopada 2008 przez il capitano Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 (edytowane) Coś mało Fisiu, z tego co widziałem jak pocinasz w tą gierkę. Mnie zostało bodaj z 700 rund do zaliczenia tego acziwa. Samo leci jakoś. Prócz co-opa z Miłkiem mam szkołe oraz dużo gram w tryby typu Pojmanie, Strażnik, Król Wzgórz gdzie rundy nie lecą szybko Edytowane 15 Listopada 2008 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 czy idzie gdzies sprawdzic ktore misji zaliczylo mi w coop a ktorych nie wczoraj przeszedlem cala kampanie z kumplem a mimo tego nie zaliczylo nam achiva za to....do bodajze 25/29 wyswietlilo nam ostatnie info a pozniej ani on ani ja achiva..niechce mi sie tluc od nowa kampanii 3 raz Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Mógłby ktoś jeszcze raz podać spis egzekucji oraz sposób ich wykonania? Wiem,że ktoś podawał,ale nie mam zbyt wielkiej ochoty na szukanie Cytuj Odnośnik do komentarza
pspkowiec 1 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Mógłby ktoś jeszcze raz podać spis egzekucji oraz sposób ich wykonania? Wiem,że ktoś podawał,ale nie mam zbyt wielkiej ochoty na szukanie ja zrobiłem to z tym filmikiem. http://pl.youtube.com/watch?v=Ik7N2JRxq98 Cytuj Odnośnik do komentarza
DaBig 1 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Mógłby ktoś jeszcze raz podać spis egzekucji oraz sposób ich wykonania? Wiem,że ktoś podawał,ale nie mam zbyt wielkiej ochoty na szukanie Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 WTF? Skończyłem grę na co-opie i samemu i nie dostałem achiva za przejście gry. Co dziwne kumpel z którym przechodziłem dostał achivy. :wtf: Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 A zacięła Ci się gra/wywaliło Cię or something? Dużo osób się na to skarży. Mnie na szczęście zaliczyło... Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 OK, a nawet jeśli wywalało, ale jak spojrzymy do menusów to mamy ikonkę, że przeszliśmy dany rozdział na Szalonym to znaczy, że wszystko ok? Czy nie ma reguły? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Nic się nie zacięło ani mnie nie wywaliło. Jeszcze jeden wałek, to kumpel dostał achiva za zebranie 20 przedmiotów, a ja nie. A graliśmy przecież razem Oo Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Ja miałem podobnie z jednym achievementem w Paradise, że nie wyskoczył a go zrobiłem. Jak wyszedł path to wyskoczył automatycznie, może z GoW będzie podobnie albo poprostu ukończ grę jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi