Scorp1on 8 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 jesli ktos chce robic Seriousy 2.0 offline lub przyspieszyc gdy gra online, to polecam ostatni etap i rozdzial (jazda na Burmaku) i w ciagu ok 1min bedziesz mial ze 100 killow, potem tylko 99900 lub mniej (ci co juz maja go zrobione zdobyli go wlasnie tym sposobem ale to wymaga troche czasu). Pozatym prawie wszystko mozna zrobic z udzialem botow/single przy okazji to jesli COOP na Splita ja wezme Insane a drugi gracz Casual to acziv mi normalnie wpadnie za Insane? Gre gralem odrazu na Hardzie (praktycznie to byl normal) i juz mam aczivy lecz brakuje mi tego za Insane. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 To już będzie jak glitch ;] Wątpie, chociaż nie próbowałem jeszcze tego i byłoby to bezsensu jeśli by tak rzeczywiście się dało... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Czemu? W GOW1 ustawiales poziom trudnosci a tutaj kazdy sam sobie daje. Dlatego niechce przechodzic kolejny raz na Insane jesli w coop Insane+Casual nie zadziala (ja chce grac na Insane zas brat na Casualu ale jesli ja przejde to tylko ja dostaje - o to mi chodzi, nie zas by Insane wpadl dla 2 osob ) Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 A czego on chce na Casualu? Razem grajcie na Insane - hardkor jakich mało Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 (edytowane) Szukam chętnego na Co-Op'a na Hardcore. Gra już zakupiona, czekam, aż dojdzie . Gadulec: 347981. edit: nieaktualne już xd Edytowane 22 listopada 2008 przez Wojtusior Cytuj
Ardel12 0 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Szukam kogoś na co-op na insane. A po tym także hordę z chęcią. Mój gg: 8091521 Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 Przydałby mi się jakiś wymiatacz, który przechodzi insane sam jedną ręką, do co-opa. GT: Helaa Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Ktoś chętny na jutro w Gow2 co-op insane oraz horda. Pisać pw. GT:Mefi23 Cytuj
charlesz 0 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Wczoraj skończyłem wspólnie z kumplem coopa na najwyższym poziomie trudności i nie dostałem achieva za przejście całej gry w cooperativie (pozostałe achivy wpadły). Wchodząc w opcje achievementów pasek postępu nie jest zapełniony do końca tylko mniej więcej w jakiś 95%. Wygląda to tak jakby gra nie zaliczyła mi gdzieś jednego czekpointa lub aktu. Teraz pytanie którego ? Gdybym wiedział to odpalił bym grę od tego momentu, raz dwa przeszedł jeszcze raz i było by z głowy a w tym przypadku nie chce mi się całej gry przechodzić od nowa. Acha kumpel dostał swojego achiva ale w między czasie grał coopa również z innym znajomym, więc w sumie nie wiadomo co konkretnie konsola mu zaliczyła bo grając na przemian z nim i ze mną trudno to stwierdzić. Spotkał się ktoś z podobnym problemem ? Jeszcze jedna rzecz, grając coopa praktycznie zawsze skipowałem wszystkie filmiki (ja hostowałem) żeby oszczędzić czas, może tu leży przyczyna ? Czy możliwe jest, żeby któryś z filmików w grze był traktowany jako osobny czekpiont lub fragment aktu ? Cytuj
charlesz 0 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Faktycznie dobry pomysł. Dzięki, sprawdzę to. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Wczoraj skończyłem wspólnie z kumplem coopa na najwyższym poziomie trudności i nie dostałem achieva za przejście całej gry w cooperativie (pozostałe achivy wpadły). Wchodząc w opcje achievementów pasek postępu nie jest zapełniony do końca tylko mniej więcej w jakiś 95%. Wygląda to tak jakby gra nie zaliczyła mi gdzieś jednego czekpointa lub aktu. Teraz pytanie którego ? Gdybym wiedział to odpalił bym grę od tego momentu, raz dwa przeszedł jeszcze raz i było by z głowy a w tym przypadku nie chce mi się całej gry przechodzić od nowa. Acha kumpel dostał swojego achiva ale w między czasie grał coopa również z innym znajomym, więc w sumie nie wiadomo co konkretnie konsola mu zaliczyła bo grając na przemian z nim i ze mną trudno to stwierdzić. Spotkał się ktoś z podobnym problemem ? Jeszcze jedna rzecz, grając coopa praktycznie zawsze skipowałem wszystkie filmiki (ja hostowałem) żeby oszczędzić czas, może tu leży przyczyna ? Czy możliwe jest, żeby któryś z filmików w grze był traktowany jako osobny czekpiont lub fragment aktu ? muszisz przejsc razem z treningiem. Mialem to samo. Odpalilem pozniej gre (na dwa pady) przeszedlem trening i achiv wpadl Cytuj
canuks 63 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Ktos chetny na najblizszy wekeend na HORDE ? mozemy zaczac od 1 lub 30 fali moge hostowac mam 512up. Takze jak by ktos byl chetny na CO-OP ale na poziomie NOWICJUSZ byle tylko to zaliczyc. Pisac na gtag: raider25 lub PW Cytuj
charlesz 0 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Blim i danielskii --> dzieki jeszcze raz za poradę, pomysł okazał się strzałem w dziesiątkę. Achiv wpadł natychmiast po skończeniu tutoriala. Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 (edytowane) W tygodniu ktoś chętny na hordę? Mogę od 1. albo od 16 czy 17. fali . GG: 347981 GT: Wojtusiorowo albo na PW. edit: Szukam też kogoś do skończenia Insane. Może być od początku albo od jazdy samochodem (act 3, chapter 4). Edytowane 11 grudnia 2008 przez Wojtusior Cytuj
canuks 63 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Mam pytanie co do aczika POJMANIE ZYWEJ FLAGI. Nalezy odpic/przejac uchodzca tak? ale jak to zrobic . Np zabijam lucosta ktory trzyma uchodzca i pzrejmuje go inie zalicza mi ani jednej proby? Ide z uchodzca do punktu wyznaczonego i wygrywam runde i dalej lipa wtf? :E Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Chodzi Ci chyba o achiva z tarczą, gdzie jakiegoś właśnie locusta trzeba wziąć na bary i trzymać do tego momentu, aż rozpie*doli się na pasztet - sam spada z klaty - wtedy dostaniesz 1/10 achievementa. To nie chodzi o to, żeby tych ziomków pojmować, bo oni się nie rozwalą Cytuj
canuks 63 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 (edytowane) Chodzi Ci chyba o achiva z tarczą, gdzie jakiegoś właśnie locusta trzeba wziąć na bary i trzymać do tego momentu, aż rozpie*doli się na pasztet - sam spada z klaty - wtedy dostaniesz 1/10 achievementa. To nie chodzi o to, żeby tych ziomków pojmować, bo oni się nie rozwalą TO co napisales to jest aczik ZYWA TARCZA :E mam to zrobione juz. Chodzi mi o ZYWA FLAGE ! co trzeba zrobic zeby zaliczylo mi to (pipi) Pojmanie żywej flagi 10G Przechwyć 10 żywych flag w trybie Pojmanie (gra publiczna) http://www.xbox360achievements.org/game/ge...2/achievements/ Edytowane 22 grudnia 2008 przez canuks Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 A co w tym takiego niezrozumialego? Przejmujesz bota, idziesz do punktu, stoisz tam 5s i masz zaliczone 1/10 achiva... Cytuj
canuks 63 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 A co w tym takiego niezrozumialego? Przejmujesz bota, idziesz do punktu, stoisz tam 5s i masz zaliczone 1/10 achiva... No własnie chodzi o to ze tak robie i mi nie zalicza żadnej próby :censored2: Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Nie zgadnę. Robisz to na lokalu z botami, albo na prywacie...==' Cytuj
canuks 63 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Nie zgadnę. Robisz to na lokalu z botami, albo na prywacie...==' Nie kolego robie to na PUBLIKU , przed chwila takze gralem na Poojmaniu i doczlapalem sie 2 razy z tym kolesiem do wyznaczonego punktu minelo 5 s runda wygrana a aczik dalej martwy :wkurzony: zero zaliczonych prób Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Bo pokazuje tylko 1/10, a potem jak już zrobisz, spokojnie - wpadnie, graj dla przyjemności, bo Ci żyłka pęknie i będziesz miał ochotę wyrzucić Gearsy przez okno, bo Ci głupie punkciki nie wyskoczyły - idź się napić, z dziewczyną na spacer - żyj!!! xD Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 achievementy faktycznie mają bugi - dzisiaj mi nie wskoczyło osiągnięcie za zaliczenie wszystkich chapterów w co-opie - statsy się zresetowały po przejściu ostatniego. Trudno, mogę z tym żyć Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 (edytowane) Po najnowszej aktualizacji miało tego nie być - przechodziłeś miesiąc tego co-opa czy co? :E Ja miałem lepszą akcje w GoWie1 - kumpel z jakimiś burgerami przechodził kampanie w co-opie, a jak wiemy, żeby zaliczyło achieva trzeba przejść z jedną osobą. Zgodziłem się z nim przejść, ale długo się z nim nie nagrałem, pod koniec pierwszego aktu wyskoczył achiev - Epic rlz... Edytowane 22 grudnia 2008 przez Fisiu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi