Skocz do zawartości

Gears of War 2

matrix_dk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
achievementy faktycznie mają bugi - dzisiaj mi nie wskoczyło osiągnięcie za zaliczenie wszystkich chapterów w co-opie - statsy się zresetowały po przejściu ostatniego. Trudno, mogę z tym żyć ;)

Przejdz trening w co-op achiv wskoczy.

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
achievementy faktycznie mają bugi - dzisiaj mi nie wskoczyło osiągnięcie za zaliczenie wszystkich chapterów w co-opie - statsy się zresetowały po przejściu ostatniego. Trudno, mogę z tym żyć ;)

Porada z dupy, bo ja nie przeszedłem w co-opie treningu i achiv wskoczył :rolleyes:

Opublikowano

Porada z dupy, bo ja nie przeszedłem w co-opie treningu i achiv wskoczył :rolleyes:

Odpisze w Twoim stylu, ze z dupy jest to co napisales bo mi wlasnie wskoczyl po zrobieniu treningu na co-op :P

Opublikowano

sorry że tutaj ale mam pytanie czy jak w GoW 1 przejde na casual to odblokuje mi sie insane odrazu czy na hardkor jeszcze musze grac? i jak by sie odblokował odrazu insane to czy jak przejde na insane to mi zaliczy archivmenty za przejscie insane i hardcora czy musze każdy poziom trudności osobno zaliczyć?

Opublikowano

Panowie aby zaliczylo CO-OP'a w GOW 2 nalezy ogladac wszystki przerywniki9 filmiki) w grze czy można je pomijac?

Przeszedlem z kolesiem CO-OP'a pomijając wszystkie filmiki i kurde nie zaliczyło nam aczika .w dzienniku wojennym pokazuje 49/50 czyli czegos nie zaliczylo... da sie sprawdzic co jest nie zaliczone ? czy teraz pozostaje tylko szukanie na chybił trafil :P

Opublikowano
Trening w CO-OP zaliczony?

Nie czaje, co wy macie do tego treningu - ja nie przechodziłem, od razu pominąłem, wszystkie filmiki wyłączałem i achiv wpadł, mało tego, gre cofałem bo zostawiłem COG taga po drodze.

Opublikowano (edytowane)
Trening w CO-OP zaliczony?

Nie czaje, co wy macie do tego treningu - ja nie przechodziłem, od razu pominąłem, wszystkie filmiki wyłączałem i achiv wpadł, mało tego, gre cofałem bo zostawiłem COG taga po drodze.

No może i tak, ale np. wielu moich znajomych kończyło grę w co-op'ie, przeszli trening a i tak im go nie zaliczyło. Canuks może mieć jakoś inaczej, ja miałem na przykład, że mi nie zaliczyło 1 rozdziału w 3 akcie o.o Być może dlatego, że jakoś wtedy w połowie rozdziału zakończyliśmy i wczytaliśmy od czekpointa, a tak to zawsze wyłaziliśmy jak kończyliśmy level, no nie wiem Canuks czego Ci nie zaliczyło, to może być praktycznie każdy rozdział :F A że pomijaliście filmiki to nie ma znaczenia.

Edytowane przez Sztajniec
Opublikowano
Najlatwiej sprawdzic czy kazde etap jest na 4 gwiazdki - moze przez przypadek wam zostal Easy jak zbieraliscie jakis porzucony "obrazek"

W tym problem ze wszystkie arty mialem zebrane juz dawno temu ,a takrze skonczyłem kampanie na INSANE sam . wiec wszsytkie rozdzialy mam zaznaczone na 4 gwiazdki.A Co-op'a szlismy na casualu byle tylko przejsc i zaliczyc ,jak widac nie zaliczyło :P fuck . :cierpienie:

Opublikowano (edytowane)
...ja miałem na przykład, że mi nie zaliczyło 1 rozdziału w 3 akcie o.o Być może dlatego, że jakoś wtedy w połowie rozdziału zakończyliśmy i wczytaliśmy od czekpointa, a tak to zawsze wyłaziliśmy jak kończyliśmy level...

Z tym problemem chodzi dokładnie o to co wyżej napisał Sztajniec - 100%sprawdzone .

Jeżeli się wyjdzie w trakcie rozdziału , najlepiej zacząć go od nowa , bo nie zostanie zaliczony przy ponownym włączeniu.

Edytowane przez TheBesTia
Opublikowano (edytowane)
To wg ciebie Fisiu co jest zle? Moze miales farta ze gre skonczyles przed patchem czy cos

Nie mam pojęcia, ja tej gry nie spieprzyłem ;)

Raiders, jedziesz co-opa jeszcze raz, np. z kumplem na splicie - świetna przecież jest zabawa ;)

Edytowane przez Fisiu
Opublikowano
Kur..a miałem już 50000 kilsów i 1000 rund zagranych i jak dzisiaj mój brat przełączał profil to mi zresetowało statystyki co za zje..ne zaglithowane (pipi). Miał ktoś coś podobnego czy tylko ja mam takiego pecha.

Chyba masz pecha i odkryłeś błąd gry ja grałem na innych profilach w gow2 i nic.