michalc 0 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 achievementy faktycznie mają bugi - dzisiaj mi nie wskoczyło osiągnięcie za zaliczenie wszystkich chapterów w co-opie - statsy się zresetowały po przejściu ostatniego. Trudno, mogę z tym żyć Przejdz trening w co-op achiv wskoczy. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 achievementy faktycznie mają bugi - dzisiaj mi nie wskoczyło osiągnięcie za zaliczenie wszystkich chapterów w co-opie - statsy się zresetowały po przejściu ostatniego. Trudno, mogę z tym żyć Przejdz trening w co-op achiv wskoczy. Porada z dupy, bo ja nie przeszedłem w co-opie treningu i achiv wskoczył Cytuj
michalc 0 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 achievementy faktycznie mają bugi - dzisiaj mi nie wskoczyło osiągnięcie za zaliczenie wszystkich chapterów w co-opie - statsy się zresetowały po przejściu ostatniego. Trudno, mogę z tym żyć Przejdz trening w co-op achiv wskoczy. Porada z dupy, bo ja nie przeszedłem w co-opie treningu i achiv wskoczył Odpisze w Twoim stylu, ze z dupy jest to co napisales bo mi wlasnie wskoczyl po zrobieniu treningu na co-op Cytuj
pele15 3 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 sorry że tutaj ale mam pytanie czy jak w GoW 1 przejde na casual to odblokuje mi sie insane odrazu czy na hardkor jeszcze musze grac? i jak by sie odblokował odrazu insane to czy jak przejde na insane to mi zaliczy archivmenty za przejscie insane i hardcora czy musze każdy poziom trudności osobno zaliczyć? Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 Tak, jak przejdziesz na casualu odblokujesz insane oraz za przejście na insane dostanie za niższe poziomy. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Gra skonczona Szalonym - wpadlo bez problemu (odrazu gralem trening), zebralem wszystkie rzeczy - czas wymiany po nowym roku Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Jak chcę,żeby mi się zapisało,to muszę wychodzić to menu,wygrać mecz,czy mogę wyłączyć konsolę? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Panowie aby zaliczylo CO-OP'a w GOW 2 nalezy ogladac wszystki przerywniki9 filmiki) w grze czy można je pomijac? Przeszedlem z kolesiem CO-OP'a pomijając wszystkie filmiki i kurde nie zaliczyło nam aczika .w dzienniku wojennym pokazuje 49/50 czyli czegos nie zaliczylo... da sie sprawdzic co jest nie zaliczone ? czy teraz pozostaje tylko szukanie na chybił trafil Cytuj
canuks 63 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Trening w CO-OP zaliczony? tak gre przeslismy od A do Z tylko ze z pominięciem filmików Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Trening w CO-OP zaliczony? Nie czaje, co wy macie do tego treningu - ja nie przechodziłem, od razu pominąłem, wszystkie filmiki wyłączałem i achiv wpadł, mało tego, gre cofałem bo zostawiłem COG taga po drodze. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 To wg ciebie Fisiu co jest zle? Moze miales farta ze gre skonczyles przed patchem czy cos Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 (edytowane) Trening w CO-OP zaliczony? Nie czaje, co wy macie do tego treningu - ja nie przechodziłem, od razu pominąłem, wszystkie filmiki wyłączałem i achiv wpadł, mało tego, gre cofałem bo zostawiłem COG taga po drodze. No może i tak, ale np. wielu moich znajomych kończyło grę w co-op'ie, przeszli trening a i tak im go nie zaliczyło. Canuks może mieć jakoś inaczej, ja miałem na przykład, że mi nie zaliczyło 1 rozdziału w 3 akcie o.o Być może dlatego, że jakoś wtedy w połowie rozdziału zakończyliśmy i wczytaliśmy od czekpointa, a tak to zawsze wyłaziliśmy jak kończyliśmy level, no nie wiem Canuks czego Ci nie zaliczyło, to może być praktycznie każdy rozdział :F A że pomijaliście filmiki to nie ma znaczenia. Edytowane 26 grudnia 2008 przez Sztajniec Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Najlatwiej sprawdzic czy kazde etap jest na 4 gwiazdki - moze przez przypadek wam zostal Easy jak zbieraliscie jakis porzucony "obrazek" Cytuj
canuks 63 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Najlatwiej sprawdzic czy kazde etap jest na 4 gwiazdki - moze przez przypadek wam zostal Easy jak zbieraliscie jakis porzucony "obrazek" W tym problem ze wszystkie arty mialem zebrane juz dawno temu ,a takrze skonczyłem kampanie na INSANE sam . wiec wszsytkie rozdzialy mam zaznaczone na 4 gwiazdki.A Co-op'a szlismy na casualu byle tylko przejsc i zaliczyc ,jak widac nie zaliczyło fuck . :cierpienie: Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 (edytowane) ...ja miałem na przykład, że mi nie zaliczyło 1 rozdziału w 3 akcie o.o Być może dlatego, że jakoś wtedy w połowie rozdziału zakończyliśmy i wczytaliśmy od czekpointa, a tak to zawsze wyłaziliśmy jak kończyliśmy level... Z tym problemem chodzi dokładnie o to co wyżej napisał Sztajniec - 100%sprawdzone . Jeżeli się wyjdzie w trakcie rozdziału , najlepiej zacząć go od nowa , bo nie zostanie zaliczony przy ponownym włączeniu. Edytowane 26 grudnia 2008 przez TheBesTia Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 (edytowane) To wg ciebie Fisiu co jest zle? Moze miales farta ze gre skonczyles przed patchem czy cos Nie mam pojęcia, ja tej gry nie spieprzyłem Raiders, jedziesz co-opa jeszcze raz, np. z kumplem na splicie - świetna przecież jest zabawa Edytowane 26 grudnia 2008 przez Fisiu Cytuj
grzegorz0717 0 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 Kur..a miałem już 50000 kilsów i 1000 rund zagranych i jak dzisiaj mój brat przełączał profil to mi zresetowało statystyki co za zje..ne zaglithowane (pipi). Miał ktoś coś podobnego czy tylko ja mam takiego pecha. Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 W nocy skończyliśmy z kolegą gow2 w coopie, co dziwne on dostał osiągnięcie za coop, a ja nie. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Bo GoW2 jest zgliczowane jak sam s(pipi)ysyn. Skończyliśmy z kumplem całą grę w coopie i żaden nie dostal acziwa. Gramy teraz na INSANE i jak nie dostane aczi to robimy zawody kto dalej (pipi)nie tym gównem przez okno Cytuj
XBOX360SOKOL 0 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 Kur..a miałem już 50000 kilsów i 1000 rund zagranych i jak dzisiaj mój brat przełączał profil to mi zresetowało statystyki co za zje..ne zaglithowane (pipi). Miał ktoś coś podobnego czy tylko ja mam takiego pecha. Chyba masz pecha i odkryłeś błąd gry ja grałem na innych profilach w gow2 i nic. Cytuj
Evil-one 1 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 potwierdzam !! po wylogowaniu się i szybkim zalogowaniu się ponownie traci się wszystko mnie to nie spotkało ale kolegę Cytuj
ArniHell 0 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Miałem to samo aż krew zalewa jak się coś takiego stanie. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Baw się jak w 1999 30G Rozegraj 1999 rund w grze wieloosobowej (w dowolnym trybie) Czy grając HORDE każda fala jest liczona jako jedna RUNDA ? Pytam dla pewności smile.giftongue.gif Cytuj
porschman 3 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 (edytowane) Wydaje mi się, że tak. Przegrałem jakieś 60 rund (fal) i wydaję mi się, że ten pasek w osiągnięciach nieco ruszył <_< Edytowane 3 stycznia 2009 przez porschman Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi