Fisiu 4 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Nie lepiej prywatną egzekucje z Polakami? Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Cieniasy, ja 1999 rund nabiłem na publiku... ...na wingmanie... Cytuj
orion50 632 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 A na wingmanie jak to sie liczy ? Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 A na wingmanie jak to sie liczy ? Jak jedna drużyna wytłucze resztę i mają np. 5 pkt/15, to 1 runda. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Cieniasy, ja 1999 rund nabiłem na publiku... ...na wingmanie... Masochista :twisted2: Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Cieniasy, ja 1999 rund nabiłem na publiku... ...na wingmanie... Masochista :twisted2: Chyba dzielny gracz ;] Od 1300 rundy dowiedziałem się co to host i czemu ma lepiej... I tak mam ratio 1.3. Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 21 stycznia 2009 Autor Opublikowano 21 stycznia 2009 "Skeletons in Your Closet" (20 points): Complete waves 1 through 10 on all Flashback Map Pack maps in Horde (any difficulty). czy w tym Achivie chodzi to by zaliczyć po 10 fal Hordy na każdej mapie? bo jak gram to pokazuje 9/50. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Szukam chętnych(wystarczy nawet 1 osoba), do zrobienia achiva, za 10 rund hordy na każdej mapie z flashbacku. Gt: Slupek Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Mam pytanie dotyczące achiva A Parting Gift Kill 10 enemies with a grenade while down but not out (any mode). Grałem wczoraj z botami na mapie Krwawa Jazda w trybie King of The Hill. Podbiegam do przeciwników, powalają mnie, a ja wysadzam się (i ich) granatem. Problem w tym, że gra mi tego nie zaliczyła. Próbowałem kilkanaście razy i nic Cytuj
Wiiner 1 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Kroolik slyszalem ze podobno na bootach juz ci tego nie zaliczy. Cytuj
porschman 3 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Mam pytanie dotyczące achiva A Parting Gift Kill 10 enemies with a grenade while down but not out (any mode). Grałem wczoraj z botami na mapie Krwawa Jazda w trybie King of The Hill. Podbiegam do przeciwników, powalają mnie, a ja wysadzam się (i ich) granatem. Problem w tym, że gra mi tego nie zaliczyła. Próbowałem kilkanaście razy i nic Ja próbowałem z drugim padem i jak zostaję powalony i się wysadzam to ja ginę a przeciwnik ( 2 pad) upada po czym wstaje <_< Może jakiś zły tryb wybrałem... gram bez botów. Cytuj
bartiz 1 617 Opublikowano 10 lutego 2009 Opublikowano 10 lutego 2009 Mam pytanie dotyczące achiva A Parting Gift Kill 10 enemies with a grenade while down but not out (any mode). Grałem wczoraj z botami na mapie Krwawa Jazda w trybie King of The Hill. Podbiegam do przeciwników, powalają mnie, a ja wysadzam się (i ich) granatem. Problem w tym, że gra mi tego nie zaliczyła. Próbowałem kilkanaście razy i nic Ja próbowałem z drugim padem i jak zostaję powalony i się wysadzam to ja ginę a przeciwnik ( 2 pad) upada po czym wstaje <_< Może jakiś zły tryb wybrałem... gram bez botów. Moze miales smoke granade a nie frag ?? Cytuj
SierraPL 1 Opublikowano 10 lutego 2009 Opublikowano 10 lutego 2009 Ktos chetny na coop'a na Insane? Pisze sie na tego coopa, tylko kiedy? Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 10 lutego 2009 Opublikowano 10 lutego 2009 Mam pytanie dotyczące achiva A Parting Gift Kill 10 enemies with a grenade while down but not out (any mode). Grałem wczoraj z botami na mapie Krwawa Jazda w trybie King of The Hill. Podbiegam do przeciwników, powalają mnie, a ja wysadzam się (i ich) granatem. Problem w tym, że gra mi tego nie zaliczyła. Próbowałem kilkanaście razy i nic Ja próbowałem z drugim padem i jak zostaję powalony i się wysadzam to ja ginę a przeciwnik ( 2 pad) upada po czym wstaje <_< Może jakiś zły tryb wybrałem... gram bez botów. Moze miales smoke granade a nie frag ?? Trzeba to zrobić on-line z żywymi ludzmi lub na dwa pady (podzielony ekran) w dowolnym trybie. Musi to być Frag Granade, smogiem nikogo się nie wysadzi. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Czy gra zaliczy mi acziw za przejście gry na Insane jeśli zagram całą kampanię w co-opie? Drugi gracz będzie jechał na poziomie normal. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Yes. A drugi kolo niech gra na casual, szybciej pójdzie. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Tylko w pewnych momentach jesli osoba zostanie ranna (czy powalona) to gra bedzie chciala zaladowac czekpoint bo obaj juz nie zyjecie Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Co ty do mnie mówisz? Napisz to jaśniej. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 W momentach gdy się rozdzielacie. Grasz Marcusem i w chwili rozdzielenia idzie z Tobą np. Cole bo Baird z Domem jest z drugiej strony. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 (edytowane) Aha czyli signap chciał mi w swoim poście przekazać, że w chwili rozdzieleniea jak jeden z nas jest prawie martwy i się zaczyna czołgać to gra automatycznie pokazuje ekran wczytania save'a, bo nie można partnera uratować? Dobra kumam. W chwilach rozdzielenia dam sobie radę na Insane. Hardcore na którym skończyłem grę za pierwszym razem nie był wcale taki wymagający, jak w jedynce. Edytowane 18 marca 2009 przez Gooralesko Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Nie gdy sie rozdzielamy lecz np. w szpitalu jedna osoba zostala powalona i nagle czerwony ekran - wczytaj czekpoint. Choc mozna bylo go uratowac ale jakos gra na to nie pozwala w kilku miejscach lub wogole bo nie pamietam jak to dokladnie bylo, pozniej juz praktycznie nie ginelismy. Gracz na casualu wybijal wiekszosc szaranczy. To bylo ze 2 tyg po premierze - moze patch to zmienil, dalej juz w gre nie gralem bo poszla na wymiane. Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 (edytowane) Ja też odnoszę wrażenie, że gra jest łatwiejsza niż pierwsza część. Ogólnie minigun, moździerz i tarcza znacznie ułatwiły mi przejście niektórych momentów. Najbardziej za skórę zalazł mi motyw rozdzielenia się w tej świątyni locustów(te dwa korytarze po prawej i po lewej z przepaścią po środku), ale też nie było jakichś większych problemów z tym. Edit: Nie gdy sie rozdzielamy lecz np. w szpitalu jedna osoba zostala powalona i nagle czerwony ekran - wczytaj czekpoint. Choc mozna bylo go uratowac ale jakos gra na to nie pozwala w kilku miejscach A może rozwalało partnera na strzępy jakimś granatem lub dostawał headshota? Z tego co pamiętam to czasami też locusty próbowały Cię dobić z odległości jak już się czołgałeś. Edytowane 18 marca 2009 przez teddy Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 Nie, on po prostu lezal na kolanach i czekal na "medika" a w tym czasie drugi gracz ginal Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi