Gość donsterydo Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 (edytowane) Jak to nie: PS3 + wszystkie gry. Do tego na forum poly przyznał się w końcu do tego co tutaj napisałem już dawno temu - że to zwykły zakupoholizm. Edytowane 20 kwietnia 2011 przez donsterydo Cytuj
MYSZa7 8 968 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Wszystkie gry z PSN. O pudełkowych nie widzę tam wzmianki Chyba,że pozbył się ich wcześniej Cytuj
Gość szpic Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Jak to nie: PS3 + wszystkie gry. Do tego na forum poly przyznał się w końcu do tego co tutaj napisałem już dawno temu - że to zwykły zakupoholizm. tak jak mysza pisal. Te 324 gry to psn z roznych regionów.. na poly napisal tez ze jak sprzedal tego playa nastepnego dnia kupil nowego Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Żartujesz Szpicu. Pisał też, że dostał ultimatum od żony, konsola albo ona. Dobrze negocjuje ;] Cytuj
Gość szpic Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Żartujesz Szpicu. Pisał też, że dostał ultimatum od żony, konsola albo ona. Dobrze negocjuje ;] pisal tez ze wlamali mu sie na wszystkie konta, wliczajac konto na hostingu jego strony akurat kiedy sprzedal konsole Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Żona już go dawno powinna zostawić za przepierdalanie pieniędzy bez sensu. Za te pieniądze to by z dzieciakiem pół świata zjechali. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 22 kwietnia 2011 Opublikowano 22 kwietnia 2011 Jak to nie: PS3 + wszystkie gry. Do tego na forum poly przyznał się w końcu do tego co tutaj napisałem już dawno temu - że to zwykły zakupoholizm. tak jak mysza pisal. Te 324 gry to psn z roznych regionów.. na poly napisal tez ze jak sprzedal tego playa nastepnego dnia kupil nowego Ze dwa miesiące temu sprzedawał wszystkie swoje gierki pudełkowe (257 sztuk jakoś) Żartujesz Szpicu. Pisał też, że dostał ultimatum od żony, konsola albo ona. Dobrze negocjuje ;] To wymyślili wykopowicze czy inni interauci. @donsterydo Gdybyś handlował przez internet, raczej trudno by Ci było jeździć po świecie (biznes sam się nie zakręci) Cytuj
SpacierShark123 1 519 Opublikowano 7 października 2011 Opublikowano 7 października 2011 Również kupowałem gry tylko po to by stały na półce łącznie miałem 150 gier na ps3. Ostatnio pomyślałem że tak naprawdę te zbieranie nie ma kompletnie sensu i zostawiłem sobie 50 gier , które są dobre i w które od czasu do czasu gram a reszta poszła na sprzedaż . Już nie widzę zupełnie sensu w kolekcjonowaniu wszystkiego co popadnie . Wolę kolekcjonować same perełki. Cytuj
Gość Ofeck Opublikowano 7 października 2011 Opublikowano 7 października 2011 Dokładnie, też mi zajawka kolekcjonera minęła, aczkolwiek zostawiam to co najlepsze, wgl to mam manier zbieractwa nie potrzebnych rzeczy. Obecnie z kilkunastu tytulow na ps2 został mi mgs3 FF12, gt 4 i star ocean 3, dragon Quest 8 a z psx pierwszy mgs i FF8 Cytuj
SpacierShark123 1 519 Opublikowano 7 października 2011 Opublikowano 7 października 2011 Kiedy rozpoczynałem zbierać wydawało mi się że odsprzedam je ze sporym zyskiem jednak w grach tak nie ma.Wolę zostawić same perełki a nie mieć 4 piłki nożne ;d Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi