Opublikowano 22 lipca 201113 l takim samym jezdzisz? no wlasnie liczylem na opinie posiadacza. no mi sie dosc podoba, no i zalezy mi wlasnie na bezawaryjnosci. przyzwyczailem sie, ze w samochodzie wymieniam tylko plyny no i jest spory wybor na aukcjach i dobre roczniki mozna dostac. 2002 spokojnie w okolicach 13 kola. 15 mam odlozone, do tego z jakies 3 dostane za civica swojego, wiec na pewno na mazde styknie. z drugiej strony kusi mnie za(pipi)iscie ta beta e46, ale ten 118 konny silnik pali w korkach pewnie z 12 litrow no i ponoc elektronika czesto siada w tych furach.
Opublikowano 22 lipca 201113 l Tak, wersja poliftowa, ten sam silnik, bardzo podobne wyposazenie (warto zwrocic na to uwage, bo ich jest miliard roznych wersji - z tego co widze tutaj to ma 4 szyby elektryczne, a ja mam 2, ale za to mam taki prosty komputer na desce, ktorego tu nie ma, co wyswietla spalanie, zasieg itp (pipi)y).
Opublikowano 25 lipca 201113 l mój wuja taką ma już kilka lat i ogólnie też jest zadowlony. kiedyś nawet miałem taki przypadek, że siedziałem z nim w robocie i przyjechał jakiś klient, który handlował Mazdami, zapytał się kogo to auto i stwierdził, że jest to jeden z najlepszych modeli Mazdy w ostatnich latach. aczkolwiek tak jak Lucek pisze, blachowe warto sprawdzic, bo widze, ze w modelu o ktorym pisze z tyłu już rdzewka wyłazi.
Opublikowano 25 lipca 201113 l Ostatnia 323F to bardzo fajne auto z zupełnie nudnym tyłkiem zarówno w hatchu jak i sedanie - gdyby nie to, to chętnie bym taką kupił a tak to albo pierwsza Mazda3 a jak już takie młode roczniki to i cena dość wysoka bo japoniec a jak i cena wysoka to bez sensu i wole naskładać na Audi A4 B6.
Opublikowano 25 lipca 201113 l Może jeszcze w tym roku uda mi się przesiąść do niego z mojego Matizka
Opublikowano 25 lipca 201113 l Może jeszcze w tym roku uda mi się przesiąść do niego z mojego Matizka fajny Opel (zanim ktoś mi da minusa myśląc ze nie znam sie na samochodach to Saab 9-3 jest budowany na bazie Opel Vectra i te same silniki nawet maja) edit: hah wiedziałem ze się obrazicie Edytowane 25 lipca 201113 l przez Labtec
Opublikowano 25 lipca 201113 l nie potrafie zaakceptować KOKPITÓW w saab'ach. Poza tym to super auta.
Opublikowano 26 lipca 201113 l nie potrafie zaakceptować KOKPITÓW w saab'ach. Poza tym to super auta. Lepsze niż to co jest w Vectra, choć uczucie jak sie wsiada i patrzy na wszystkie przyciski to jak w samolocie a tak naprawde to nie jest ich dużo, ciszej tez jest, co do ecoteców to 1.8 strasznie nudny w jeździe, ale za to 1.8T daje radość z jazdy (tez prowadziłem 2.0T ale dużej różnicy nie było już oprócz momentu) 9-3 ładnie wygląda ale dla mnie to przepłacona Opel Vectra choć nie jest tak chamsko jak z Saab 9-2x gdzie tylko wymienili zderzak i światła a reszta to Subaru Impreza a cena od razu idzie do góry
Opublikowano 28 lipca 201113 l Po Civicu VI generacji nastapi zmiana na to ; ) Jak dobrze pojdzie to 2/3 lata i bedzie moj ; )
Opublikowano 29 lipca 201113 l co myslicie o takim civiku? http://otomoto.pl/honda-civic-1-6-v-tec-klima-elektryka-C19642994.html wyglada fajnie. ten akurat jest cos podejrzanie tani, ale to tylko przykladowa aukcja. silnik spoczko, bo 1.6 vtec ma 110 koni i pali w miescie jakies 8 litrow przy normalnej jezdzie, do 10 max przy naku.rwianiu.
Opublikowano 29 lipca 201113 l <br />co myslicie o takim civiku?<br /><br /><a href='http://otomoto.pl/honda-civic-1-6-v-tec-klima-elektryka-C19642994.html' class='bbc_url' title='Zewnętrzny odnośnik' rel='nofollow external'>http://otomoto.pl/ho...-C19642994.html</a><br /><br />wyglada fajnie. ten akurat jest cos podejrzanie tani, ale to tylko przykladowa aukcja.<br /><br />silnik spoczko, bo 1.6 vtec ma 110 koni i pali w miescie jakies 8 litrow przy normalnej jezdzie, do 10 max przy naku.rwianiu.<br /><br /><br /><br /> Faktura marza czyli handlarz, 100% bezwypadek i wypolerowany lakier w 10 letnim aucie. Czyli wiemy o co chodzi.
Opublikowano 29 lipca 201113 l Ten co wyzej pokazalem to tez civic 7 generacja tyle ze nie hb tylko coupe. Obejrz sobie wlasnie 7 gen coupe bo w/w to jest lift z 2004 a przedtym sa tez fajne w dobrych cenach. Jak chcesz dla siebie i jezdzisz czesto sam badz w dwojke ewentualnie raz na jakis czas wypad w czworke to bym wybral 3d wersje ktora jest o wiele ladniejsza szczegolnie ze mozesz pozniej jej dac pakiet sport ;]
Opublikowano 29 lipca 201113 l coupe mi sie zaje.biscie podoba, ale one sa tylko 1.7 no i ponoc spalnie powyzej 10 litrow. no i dosc ciezko z dostepnoscia chyba. a co do hb to tez wole 3 drzwiowy i raczej za takim bede sie ogladal. co to znaczy 'dac pakiet sport'?
Opublikowano 29 lipca 201113 l W wolnym tlumaczeniu zrobic tyunink czyli poobklejac autko z malym silniczkiem progami, nowymi zderzakami i spoilerami, ktore dodadza mocy i bedzie mozna sie poczuc jak w ponad 300 konnym lancerze x albo nissanie gtr. Pakiet sport to takie spelnianie marzen dla ubogich - lans z darow dla powodzian.
Opublikowano 29 lipca 201113 l myslalem, ze kryje sie za tym cos glebszego. nie mam w zwyczaju poprawiac po japonskich mistrzach designu samochodowego.
Opublikowano 29 lipca 201113 l Obejrzyj szybkich i wscieklych - tam ladnie pokazali, ze japonscy inzynierowie nie popelnili ladnych autek i trzeba bylo je ospojlerowac, poobklejac i dac jakis seledynowy kolor.
Opublikowano 29 lipca 201113 l Mowiac pakiet sport mowilem o pakiecie oryginalnym od hondy Yacus obrazasz mnie Tutaj pakiet sport : A tutaj normalnie Roznica znaczna. A silnik 1.7 z tych coupe to pierwsze slysze zeby tyle palil. Spala praktycznie to samo co 1.6 VTEC
Opublikowano 29 lipca 201113 l no moze rzeczywiscie tyle nie pali, ale pozostaje kwestia dostepnosci. na allegro sa dwa modele z czego jeden po wypadku, a drugi jakis podejrzany. gdyby bylo inaczej to wolalbym go niz tego heczbeka.
Opublikowano 30 lipca 201113 l <br />Jeśli chcesz mieć samochód który wygląda jak Type-R....to kup Type-R<br /><br /><br /><br /> Otoz to - pakiet sport ch uja daje. To dalej 'sport' dla ubogich ludzi. Chociaz moze powinienem na szrocie kupic zderzaki, progi, nadkola, listwy, lotke od GTI i przykleic to do golfa - w koncu te moje 1.6 75KM cos tam lata nie.
Opublikowano 30 lipca 201113 l Dobra (pipi)a, ale civic 7 bez pakietu sport wyglada chuyowo, samochod dziadka. Auto jest generalnie niezawodne ale dalej wyglada przecietnie przy innych autach w tej klasie. 1.6 110km to juz nie jest tak zle, niech ma ten pakiet sport, ktory juz nie tylko daje dodatki zewn ale i rowniez wewn ( o wielel lepsze fotele ) wiec wybor w moim przypadku jest jeden. Jakbym mial taki pakiet to nikomu nie musialbym udowadniac ze mam type-r i scigac sie z kazdym od swiatel do swiatel. Chcialbym samochod, ktory bedzie mi dawac codziennie usmiech na twarzy jadac do pracy/po dziewczyne/na jakis wypad/cos innego. Badz co badz i tak gdybym mial kupowac to wlasnie kupilbym wersje coupe, szczegolnie liftowa z 2004 bo jest po prostu idealny na moje potrzeby.
Opublikowano 30 lipca 201113 l aktualnie mam odlozone 17k, zastanawiam sie czy nie odkladac dalej tak do 25 i wymienic fure np. na wiosne. ale wtedy porwac sie na cos takiego http://motoallegro.pl/bmw-320d-lift-navi-z-niemiec-super-stan-alu-17-i1722628242.html http://motoallegro.pl/bmw-320d-150-km-klimatronik-alu-lift-okazja-i1726337460.html wersja po liftingu, 150 koni diesel. do tego sprzedam swoja honde i bedzie na jakies pie.rdoly po zakupie ktore sie pojawia. bo ten co mam na dzisiaj mi wystarczy, civic 7 srednio mi sie podoba, a nic innego ciekawego nie widze.