Opublikowano 3 grudnia 201410 l Pajda kłamczuszku, a kto sie ostatnio jarał jak dzieciak Alfą GT z allegro Nie żebym tego nie rozumiał ofkors Oj tam oj tam
Opublikowano 21 grudnia 201410 l Jak bedzie mi sie powodzic finansowo to po Civicu Type R bede szukał tego: Widze czasem takiego w okolicach w tym samym kolorze no i urywa mi jaja. Idealna opcja na wypady w weekend <3
Opublikowano 21 grudnia 201410 l No te Nissany są zayebiste. Zjadają Audi TT pod każdym względem, moim zdaniem.
Opublikowano 21 grudnia 201410 l No te Nissany są zayebiste. Zjadają Audi TT pod każdym względem, moim zdaniem. Nie no do Audi TT nawet nie ma startu. Mój sąsiad z prawej, a dokładnie jego zona ma najnowszy wypust TT (w białej perle) no bardzo fajne auto dla kobiety. Nie powiem ale też się zastanawiam nad tym Nissanem.
Opublikowano 21 grudnia 201410 l Jak bedzie mi sie powodzic finansowo to po Civicu Type R bede szukał tego: Widze czasem takiego w okolicach w tym samym kolorze no i urywa mi jaja. Idealna opcja na wypady w weekend <3 Kumpel Rolnik ma takiego Nissana, to jest pełnoprawne sportowe auto przy którym TT to popierdółka(I tak też przy nim Wygląda). Straszny szatan ale jeśli tak można powiedzieć silnik przy normalnej jezdzie jest w miarę oszczędny
Opublikowano 21 grudnia 201410 l Oj tam plastik, odglos silnika V6 nam to rekompensuje. Od auta typowo sportowego nie oczekuje ze bedzie full luksus w srodku
Opublikowano 21 grudnia 201410 l Mnie tam TT się średnio podoba, a aktualnie jestem w fazie jarania się takimi japonskimi perełkami jak ten Nissan.
Opublikowano 27 grudnia 201410 l 1.9JTD troche słabe, zwlaszcza 8V, roznica w spalaniu miedzy ta jednostka, a 2.4 to okolo 1litr ON. Ja bym bral mocniejszy silnik, tym bardziej,ze 5 cylindrow fajniej mruczy w srodku;) Edytowane 27 grudnia 201410 l przez Pajda
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Ona przynajmniej ta lawete dalaby rade uciagnac ze swoim silnikiem, a twoja Kia pewnie palilaby sprzeglo jak hitler cyganow
Opublikowano 27 grudnia 201410 l A ta druga alfa wygląda jakby była pozlepiana z conajmniej trzech innych modeli
Opublikowano 27 grudnia 201410 l ten opel ma lotusowski silnik a ta alfa ze stałym 4x4 i nielichym prześwitem sprawia frajde poza asfaltem i w naszych realiach się spisuje, tylko ten rozmiar opon ...
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Crosswagony mozna kupic w jednolitym malowaniu bez czarnych elementow.