Skocz do zawartości

Przyziemne marzenia, cele

Hubi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja pogardzilbym, 2 gwiazdki w testach zderzeniowych, pułapka na kółkach...

Tego to nie wiedziałem, wkleiłem tą dacie bo znajomka fater sobie taką na full opcji sprawił i w lekkim terenie i na codzień ta dacia się sprawdza dobrze 

Opublikowano (edytowane)

Co do terenu to fakt, gniecie praktycznie wszystkie suvy/bulwaröwki ale niestety jest to trumna na kółkach :/

Ostatnio jak braliśmy drugie auto do domu to ostro analizowałem te test bo wybieraliśmy wozidło dla żony i na dzieci. Duster to tragedia w tym zakresie. Mam nadzieję że Milan nie będzie miał incydentów swoim potworem.

Edytowane przez balon
Opublikowano

myśle że ciekawa propozycja dla kogoś takiego jak ja,kto wyrósł ze "ścigania" się,a ceni sobie komfort i lubi czasem zjechac z utwardzonych dróg

outback20drear_hi.jpg

Opublikowano

diesel i subaru nie bardzo mi do siebie pasują. Nawet się nie orientowałem czy ten outback był już z dieslem czy jeszcze nie. Nie słyszałem też pochlebnych opini o dieslach w subaru. Choć gablota wygląda gustownie na tyle, że bez wstydu na wesele nią można jechać i dzięki możliwościom terenowym moża porauszować w plenerze  :wub:

• Minusik 1
Opublikowano

oj,wiem, wiem że źródło nie rzetelne. Podparłem się nim na szybko bo nie chciało mi się szukać dogłębnie info na jego temat. Tak czy inaczej wiele dobrego o nim czytałem ...

Opublikowano

Dacia to gófno. Ale skoro jestesmy przy japoncach zawsze chciałem mieć ...

1999-Subaru-Impreza-MY99-WRX-awd-Blue-4s

NIEBIESKIE SUBARU KUR>WA!!!

Jezdzi kilka po ostrołęće, ale ten bass silnik, poezja dla uszu. 

Opublikowano (edytowane)

Wczoraj byłem w garażu. Spotkałem w alejce znajomego (pasjonat aut i motorów, facet po 50,siwe długie włosy, rockman stylówa)  przy swoim nowym nabytku

Lincoln coupe, V8 4.6 l (mówi że ten sam motor był mustangach cobra)

93_98_mark_VIII_coupe_011.jpg

mruczy tak że ja pierdole :wub:

Prócz tego ma chłopina taką "bume", buer pewnie coś bumiarzom powie

6982549005_0c8c13613b.jpg

Jakieś BMW 735 z 89 bodajże taka

1989-BMW-750iL-V12-5.jpg

Jakiś starszy Mercedes S. Tam też jakieś V8 albo więcej nawet ma.

Mercedes-Benz_S-Class_W140.jpg

Ogólnie bardzo pozytywny koleś. Ma pasje i widać to w nim. Ciągle w garażu i pieści zawsze któreś ze swoich cacuszek.

Edytowane przez Arch
Opublikowano

mieszkam w Polszy na śląsku.Gość ma takie hobby jak nasze gierki.Lubi mieć nietuzinkowy samochód w kolekcji,pojeździć nim jakiś czas i następnego do kolekcji bierze. Ogólnie bardzo pozytywny gość.

Opublikowano

myśle że ciekawa propozycja dla kogoś takiego jak ja,kto wyrósł ze "ścigania" się,a ceni sobie komfort i lubi czasem zjechac z utwardzonych dróg

outback20drear_hi.jpg

A gdzież Ty się "ścigałeś", że już wyrosłeś z tego? Tak tylko jestem ciekaw.

Dacia to gófno. Ale skoro jestesmy przy japoncach zawsze chciałem mieć ...

1999-Subaru-Impreza-MY99-WRX-awd-Blue-4s

NIEBIESKIE SUBARU KUR>WA!!!

Jezdzi kilka po ostrołęće, ale ten bass silnik, poezja dla uszu. 

Piwo masz u mnie. Wiesz zapewne, że subaru jeżdżą faceci a miśkami (evo) pipki hehehe ;)

Kilku kumpli ma takie świnie i pięknie nimi zapindala

Opublikowano

170 tysi ten lex... fakt, przyziemne marzenie...  :whistling:

Moim przyziemnym marzeniem do cidziennej jazdy jest lex is250 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/27/Lexus_IS250_AWD_.jpg

bo podoba mi się i już

a także kupić sobie i odrestaurować taką beemeczkę e30: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/20/BMW_E30_front_20080409.jpg

na weekendowe pojazdówki. No piękna rzecz

Opublikowano

Jechałem kiedyś z ojca znajomym LSem IV generacji i te auto po prostu płynęło po drodze, niesamowity komfort jazdy. ISy też zayebiste, wszystkie generacje mają coś w sobie. Wolałbym chyba bardziej od BMW 3 i Merca C klasy.

Opublikowano

170 tysi ten lex... fakt, przyziemne marzenie...  :whistling:

Moim przyziemnym marzeniem do cidziennej jazdy jest lex is250 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/27/Lexus_IS250_AWD_.jpg

bo podoba mi się i już

a także kupić sobie i odrestaurować taką beemeczkę e30: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/20/BMW_E30_front_20080409.jpg

na weekendowe pojazdówki. No piękna rzecz

Qraq no jakbym połączył swoje obecne dwa auta to by mi styknęło na tego Lexa  :obama:   a tak w ogóle to społeczeństwo konsolomaniaków także zastraszająco się bogaci, najlepszy przykład to :

Greg i jego Infinitie :yao:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nowy Lex nx300h, dziś stałem obok niego w Castoramie. Dobralinia, fajna bulwarówka.

Pojeździłem nim dzisiaj. Bardzo przyjemny samochód, a ten silnik hybrydowy fajnie chodzi - do miasta wydaje się być bardzo spoko.

Opublikowano

Mi to się wszystkie Lexy podobają, CT niby hatchback, a jednak już klasa premium. IS stylistyką nie ma sobie równych wśród konkurencji, a GS i LS to fajne limuzyny.

• 1 miesiąc temu...