Skocz do zawartości

Przyziemne marzenia, cele

Hubi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeździłem kiedyś e39 3.0 w automacie, zaje.biscie się jechało. Chętnie w przyszłości bym się przesiadł na jakiś 200 konny automat, ale pewnie tego nie zrobię z uwagi na duże koszty w razie awarii. 

Opublikowano

przecież każdy ma inne preferencje, upodobania czy styl jazdy i dyskutowanie na temat wyższości jednego nad drugim jest bez sensu, więc proponuję zakończyć debatę w tym miejscu.

• Plusik 1
Opublikowano

A co jesli jezdzilem najnowszymi automatami (q7 2015, x5, 7er, e-klasa, porsche.. mam dalej wymieniac? ) i dalej wole manual?

W jakich okolicznościach śmigałeś takimi furami? Tak z ciekawości pytam.

Opublikowano

A co jesli jezdzilem najnowszymi automatami (q7 2015, x5, 7er, e-klasa, porsche.. mam dalej wymieniac? ) i dalej wole manual?

trochę nie na temat:

dolewałem dziś olej do silnika, pojechałem na myjnie i byłem już w drodze do stolicy i nagle przypomniałem sobie twój post jak nie zakręciłeś korka od wlewu, zatrzymałem się i oczywiście tylko go włożyłem a nie dokręciłem i cały sobie podskakiwał :D 

dzięki  :obama:

• Plusik 2
Opublikowano

Ja dzisiaj sprawdzałem czy ubyło od ostatniej wymiany (jakieś 3-4 tysiące temu), a tutaj za dużo minimalnie. Nic nie będę z tym robił, ale zaufałem serwisowi przy wymianie (sam kupiłem olej i oddali mi resztę), a mogłem sprawdzić i się przyczepić od razu.

Ile 1.8 T bierze?

Opublikowano

przecież każdy ma inne preferencje, upodobania czy styl jazdy i dyskutowanie na temat wyższości jednego nad drugim jest bez sensu, więc proponuję zakończyć debatę w tym miejscu.

Nie no wiadomix, że są gusta i guściki. Ja tylko zapytałem się Coopera o jego zdanie dlaczego automat jest dla niego mniej fajny niż benzyna (po za miastem) i w sumie nie dostałem konkretnej odpowiedzi oprócz tego że ja nie umiem zmieniać biegów.

Opublikowano

Auta swoje, znajomych, jazdy probny, troche tez sprzedajemy z przyjacielem,wiec jest pole do popisu.
  • Plusik 1
Opublikowano

A propos manuali - szef dywizji M zapowiedzial,ze w nowych model reczne skrzynie beda wycofaywane. Do tego limit dla nowych modeli to 600km. Ku.rwa

Jak teraz M3 E30 jest bialym krukiem, tak w przyslosci wszelkie M z manualem beda rarytasami.

Opublikowano

Zaczyna mi po głowie chodzić audi rs4 - ktoś ma doświadczenie z tymi samochodami (Infidel?) - rocznik 2008-2009 tak mysle na młodszy raczej mnie nie będzie stać ale zastanawia mnie czy koszty eksploatacji nie zabiją.... Czytam to opinie są różne...

Opublikowano (edytowane)

szacuję że gdzieś koło 120k. Kumpel kupił np okazyjnie s6 c6 dużo taniej niż wartość rynkowa ale to nie jest samochód dla każdego - owszem dźwięk tej V10 robi ale przyspieszenie itp. nie robi szału fura jest ciężka i to czuć. Kombinuje że takie rs4 będzie robiło :>

Edyta - kurna patrze że B7 było do 2008 roku a potem jest dziura i 2012 damnn to zostaje albo 2008 albo 300k uzbierać :>

Edytowane przez mozi
Opublikowano (edytowane)

Zaje.biste auta. Szybkie, swietnie wyposazone, ryk V8 bezbledny. Do tego bardzo dobrze sie prowadzi, zawieszenie jest zestrojone tak,ze jest sportowo i komfortowo.

RS4 (ogolnie FSI) maja problem z trzymaniem mocy. Silniki wymagaja regularego czyszczenia, co 50 tys.km, co wiaze sie z wyciaganiem silnika. Wymiana tarcz to 10tys. zl

Ptaszki cwierakaja,ze sedan za 85 000 jest wart uwagi

polecam www.sportaudi.pl - forum S/RS - maja chlopaki tam troche wiecej wiedzy ode mnie

sprawdz pw tez

Edytowane przez Infidel
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

No właśnie tak jak napisales 10k rocznie to tylko tarcze.. Chyba jeszcze nie teraz. Pomyślę bo bije sie z myslami czy obadac nowa mazde 6 lub mondeo albo cos starszego ale z (pipi)nieciem. Golf R tez chodzi po glowie ale to 150k :(

Edytowane przez mozi
Opublikowano

Golfy R sa super,ale mnie by szkoda bylo pieniedzy. 120k daje baaarrdzo duze pole do popisu. I choc za te pieniadze mozna juz miec fajne nowe auta, to ja bym sie kierowal w strone fajnego, szybkiego, wypasionego roczniaka/2-latka :)

• Plusik 1