Skocz do zawartości

Przyziemne marzenia, cele

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 172,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A (pipi) mi do dupy ale się pochwale, spełnione marzenie z dzieciństwa. Zakochany byłem w tym aucie od GT na ps one no i że żyjemy gdzie żyjemy trochę trzeba było poczekać na jego spełnienie:    

• HenrykIggO
    HenrykIggO

Półtora roku temu udało mi się spełnić przyziemne marzenie i kupić Civica Type R EP3. Chorowałem na niego baaardzo długo. W zasadzie od momentu gdy pierwszy raz okoły dekady temu, kumpel dał mi s

• Dalej nie czytam.

Opublikowano

No ale przynajmniej jest pewny ze nikt nie ma takiej fury jak on. Lamporszini

Opublikowano

5,7L dat akcyza. No ale furka pierwsza klasa. Taki R-R dla ubogich.

Opublikowano

dodatkowa opłata powinna być za te lampy sexu

Opublikowano

Ciekawe auta maja na sprzedaz. Praktycznie zadne nie ma wiecej niz 230k km. Niezle rodzynki, pewnie szukaja pol roku

Opublikowano

W Radomiu większość to samochody ze Szwajcarii. A większość samochodów ze Szwajcarii ma nielegalne papiery, bez akcyzy itd.

Opublikowano

no ten wkleilem przykladowy tylko, ja widzialem taki z plakietka SRT ale na otomoto nie znalazlem

Opublikowano

Bryła fajna, niedaleko mojej ulicy ktoś ma takiego w combi (w moim zdaniu dużo ładniejszy kształt) w "ala" srebrnym macie. Szkoda tylko, że ten środek taki amerykańsko plastikowy.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Poprzedniego NSX-a można było kupić w Polsce w 2004 roku. Kosztował wtedy ok. 650 tys. złotych.

Chętnych nie było wielu.

Edytowane przez noob_IRA

Opublikowano

Honda za 650 tys, jak by nie jezdzila i jak bardzo znudzenie Senna o niej nie mowil to i tak tylko Honda. 

Opublikowano

W przypadku nowego, hybrydowego NSX-a, rozmowy w Niemczech zaczynają się od 180 tys. euro.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Weź, Lucek, brzydki jest, nieudana kopia X6 :(

Z resztą, X6 też mi się nie podoba.

Opublikowano

X6 też mi się podoba (chociaż wolałbym X5), ale ten jest piękny :wub:

Opublikowano

No X5 to już bajka, szczególnie najnowsza generacja jest piękna. X5 i Range Rover to moje wymarzone auta.

Opublikowano

W ogóle, jak bawiłem się konfiguratorem to najbogatsza wersja Ranga Vogue wyszła mi prawie za 1 mln 200k. Jakaś abstrakcja...

Opublikowano

Spojrzałem, smieszne ze w samochodzie za ponad milion wołają jakies pare tysiecy na głupoty. Ale lakier za prawie 70 koła, ja pier,dole. Czyli lakier w cenie np. skody rapid na wypasie xD