Skocz do zawartości

Przyziemne marzenia, cele

Hubi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mercedes-benz-gle-c292_start_1000x470_03

o taki mi się marzy :wub:

ile razy go widzę na drodze to mam ochotę się zrzygać.

Ten model wraz z X6 i X4 powinni zakazać wypuszczania na drogi.

Obrzydliwy, totalnie, taki Multipla level.

Woody-Harrelson-Wiping-Tears-Money.gif

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Lepiej żeby ta Škoda była wyposażona w system autonomicznej jazdy, bo nie wyobrażam sobie trasy dłuższej niż 5 km w tym aucie bez zaśnięcia za kółkiem.

Mam tak samo z garbatym mercem. Beka z aut generycznych.

Edytowane przez noob_IRA
Opublikowano

Lepiej żeby ta Škoda była wyposażona w system autonomicznej jazdy, bo nie wyobrażam sobie trasy dłuższej niż 5 km w tym aucie bez zaśnięcia za kółkiem.

Mam tak samo z garbatym mercem. Beka z aut generycznych.

To Ty pewnie teraz Veyronem jeździsz.

Opublikowano

Nigdy nie kupiłbym VAG-a. Jeżdżę złomem w cenie średniej klasy lodówki. Strzelam, że na takiego merca jak wyżej można wydać i 150 razy więcej i wciąż nie odróżnisz go od sprzętu gospodarstwa domowego.

Pozostając przy "gwiazdach", jeździłem C200 W202 w gazie (wartość: średniej klasy telewizor), C63 AMG W204 (cena wywoławcza w granicach 100 tys.) czy nawet rachitycznym baleronem z dieslem 2.0 (11 tys.) i wszystkie te auta z osobna miały więcej charakteru niż państwo Lewandowscy razem wzięci wraz z ich kolekcją pralko-suszarek. Zdejmij logo z takiego GLC Coupe - i co widzisz? X6? Kię? Hyundaia? Whirlpoola? Jezu, toż to wszystko i nic.

Oczywiście nie każdy musi interesować się motoryzacją i może wydawać ciężko zarobione pieniądze na co tylko chce. Dla większości ludzi samochód to i tak narzędzie do sprawnego przemieszczania się z miejsca na miejsce. :czesc:

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Serio ten gle to jakieś prowo. W ogóle design ostatnich merców to jakiś żart.

Obecna C klasa, a szczególnie C coupe to bardzo ładne auta. Mocno się ostatnio zastanawiałem nad tą nową c klasą ale jakoś spłoszyłem się tej gwiazdy. Za duży prestiż, chociaż czarna z pakietem AMG mocno robiła.

Z drugiej strony beka, że aby do hejtowania jakiegoś auta dorzucić jeszcze Lewego oraz to że nie ma charakteru:/ ehhh bankowo to co osiągnął to tylko dzięki znajomym i talentowi... Lamus jeden i do tego ma GLC!

Edytowane przez balon
Opublikowano

Ok, to kwestia gustu - mi np bardzo podoba się range rover sport oraz nowe xc90. Resztę suvów - Q7, X6, GLE nie moja bajka. Oczywiście technologicznie to jest bajka (SQ7 np prowadzi się jak sportowy wózek mimo masy) ale z wyglądu nie bardzo.

Opublikowano

Teraz jestem w Szkocji tonsię naoglądalem trochę Range Roverów. To zdecydowanie moje auto marzeń, szczególnie Vogue, choć Sportem też bym nie pogardził.

Opublikowano

jesli nic nie wyjdzie na przegladzie jutro to prawdopodobnie wymieniam moja beeme na nowsza. mam juz zarezerwowany e91 318i z 2011 roku. jutro jade do serwisu zeby rzucili okiem (to automat, nie mam pojecia w jakim jest stanie skrzynia) - jak bedzie ok to biore :)

Opublikowano

no, sprzedaje go bo skonczyl w tym roku 18 lat, poza cieknacym olejem (w koncu znalazl sie mechanik ktory to zrobil) nic wiekszego sie nie dzialo, wiec wole sie go pozbyc zanim zacznie sie sypac.

a drugi czynnik to wieksza wygoda. jakis blutacz, tempomat, dwustrefowa klima, parktronic itd itd - w koncu wejde w motoryzacyjny 21 wiek.