Skocz do zawartości

Przyziemne marzenia, cele

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 173 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A (pipi) mi do dupy ale się pochwale, spełnione marzenie z dzieciństwa. Zakochany byłem w tym aucie od GT na ps one no i że żyjemy gdzie żyjemy trochę trzeba było poczekać na jego spełnienie:    

• HenrykIggO
    HenrykIggO

Półtora roku temu udało mi się spełnić przyziemne marzenie i kupić Civica Type R EP3. Chorowałem na niego baaardzo długo. W zasadzie od momentu gdy pierwszy raz okoły dekady temu, kumpel dał mi s

• Dalej nie czytam.

Opublikowano

prawilne chłopaczyny w tym subaru no i jakie wesołki, chciałbym być w takiej ekipie.

Opublikowano

Aż przypomina się głośny wypadek z Wolfsburga, gdzie syn pracownika VW uciułał kasę na nowego GTD, odebrał auto z fabryki, zabrał czterech przyjaciół na pierwszą przejażdżkę i przywalił w drzewo po pięciu kilometrach jadąc w mieście 150.

kami-wolfsburg-hint-899450g-21569.jpg

Opublikowano

Trzeba przyznać, że drzewo nieźle się trzyma.

Swoją drogą Zientarski też dawał radę w ferrari.

Edytowane przez kultywator

Opublikowano

Swoją drogą dzisiaj widziałem na parkingu białego RS'a z czarnymi alufelgami, nie wiem co napisać nawet :)

Opublikowano

W Szkocji częsciej widać na ulicach Focusy ST i RS, niż stockowe wersje. To samo Fiesty. RSom fajnie z wydechu strzela, podoba mnie się to bardzo.

Opublikowano

Kurna trochę faktycznie ten przód XD

Opublikowano

MOZI, ale nie bądż retarded, te koty albo leżą albo są trzymane przed ludzi, poza tym (pipi)a, dobry kot to przejechany kot. Dziwne że nie ma w kąciku jeszcze tematu TWOJA GALERIA ROADKILLi

Opublikowano

Mam kumpla który jak widzi truchło na drodze to od razu z uśmiechem: ooo kotek albo oo piesek i przejeżdża przynajmniej jednym kołem.

Tłumacze mu że szkoda zawieszenia ale mówi że to jest silniejsze od niego.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wczoraj oglądałem ten program o handlarzach na TVN Turbo i był Mercedes Beczka '85 sprowadzony z USA. Miał na liczniku chyba 140 mil prześmiganych i zachowaną apteczkę fabryczną, a w niej m.in.aspirynę z datą ważności do końca '85 roku. To auto jest powszechnie uważane za najbardziej trwałe i bezawaryjne w historii motoryzacji.

Opublikowano

Takie beczunie sa do kupienia za 30.ooo zl na otomoto. Niezla beczunia. Kupujesz auto z lat 8o i nabijasz dwa razy tyle przebiegu co nowki z salonu.