Opublikowano 6 czerwca 20186 l A jakie modele masz na oku? 15k to taka kwota, że można kupić naprawdę fajne auto, ale jednocześnie trzeba przebić się z multum szrotów.
Opublikowano 6 czerwca 20186 l No tylko te auta może są fajnymi modelami, ale ich stan/zużycie za te 15k nie będą wybitne raczej.
Opublikowano 6 czerwca 20186 l No dokładnie, mówiłem o modelach. Takie co mi chodzą po głowie to Accord VI 2.0, Golf 4 1.8T, Honda HRV mk1, Supberb mk1, Focus ST170 mk1, ew. mógłby być jakiś Peugeot 206GT albo Clio, ale to to już w ogóle szroty na tym otomoto.
Opublikowano 6 czerwca 20186 l 3 godziny temu, Mustang napisał: Honda HRV? Why? Bo jest dość tania, bardzo dobrze się prowadzi, jak Civic, to taki mini-SUV, który wszędzie wjedzie, ma napęd 4x4 i ogromną przestrzeń załadunkową po złożeniu foteli. Minus taki, że ma kiepskie silniki - tylko 105KM. Ale generalnie ma to być samochód właśnie do zadań specjalnych jak zima czy wożenie gabarytów, więc idealnie by się wpasował.
Opublikowano 6 czerwca 20186 l Dość rzadki i specyficzny, to też na plus. Pamiętam jak się pojawił, wydawał się taki futurystyczny. Chyba był nagrodą w jakimś konkursie szlug, coś kojarzę.
Opublikowano 6 czerwca 20186 l Znajomy takie coś teraz sprzedaje: https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-e39-4-4-v8-bez-vanosa-shadow-line-m-pakiet-skora-xenon-czarna-podsufit-ID6zwbWG.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8 ale chyba nie jestem na tyle szalony.
Opublikowano 6 czerwca 20186 l Telefon bez sensu, ale to wykończenie w lakierowanym drewnie + skóra... prawie 20-letnie auto, a czuć piniądz.
Opublikowano 6 czerwca 20186 l Takie bmw będzie imo ciężko sprzedać. Wpierdala to tony paliwa więc jak kogoś stać to sorki ale nie kupi 20 letniego bmw. Znajomy miał S6 z 2006 to bujał się znią z 10 miechów - w końcu sprzedał schodząć mocno z ceny. Co z tego że super fura - silnik z lambo (5.2 V10) itd jak pije 16-20 litrów lekko jadąc. @Mustang - nie wiem - plan jest potem bedę myslał. @milan Kia - meeh. Stinger wg mnie to bardziej konkrencja s5 jesli chodzi o design. Mustang nawet za 10 lat dalej bedzie ładny imo. Sugeruję się przejechać taką wersją GT i nie ma opcji że się nie zakochasz. Może nie ma super wykończenia itd ale ma to coś. Mnie kupił. No i ten dzwięk V8.... Serio pałka staje od razu. Edytowane 6 czerwca 20186 l przez mozi
Opublikowano 7 czerwca 20186 l 17 godzin temu, szejdj napisał: Znajomy takie coś teraz sprzedaje: https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-e39-4-4-v8-bez-vanosa-shadow-line-m-pakiet-skora-xenon-czarna-podsufit-ID6zwbWG.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8 ale chyba nie jestem na tyle szalony. Fajny ale musi zejść trochę z ceny bo dupy nie urywa nawet jak na 540tkę.
Opublikowano 4 lipca 20186 l Przed momentem na parkingu widziałem czarną, nową Type R - olaboga, cudeńko.
Opublikowano 4 lipca 20186 l Tak czytam dzisiaj że popełnili model Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio - Ferrari pogmerało przy silniku i mamy 510/600 km/nm i 3,8 do paki. Damn to są osiągi Lambo :> Jedyny minus cena - ~400k - test tutaj: http://www.auto-swiat.pl/nowe/alfa-romeo-stelvio-quadrifoglio-drzyj-macanie-turbo-test-pierwsza-jazda/pcpzg1 Edytowane 4 lipca 20186 l przez mozi
Opublikowano 7 lipca 20186 l W dniu 4.07.2018 o 20:27, mozi napisał: Biorąc pod uwagę ,że bezpośredni konkurenci kosztują 100 K więcej i wg, testujących nie oferują takiej frajdy z jazdy, to raczej ciężko uznać cenę za minus.No chyba,że dalej żyjemy w latach 90-tych - "Tylko niemieckie auta się liczą, a Alfa i Francuzy na lawecie". Edytowane 7 lipca 20186 l przez adi
Opublikowano 9 lipca 20186 l Tak oglądam ciągle auta do 15 k zł i tak jak optowałem za Vectrą C 1.9 CDTI tak teraz moją uwagę przykuła Skoda Superb 1gen 1.9 TDI 130 ps. W tej kwocie to szrot czy można myśleć ?
Opublikowano 9 lipca 20186 l Kumpel ma, parę razy jeździłem jako pasażer. Wnętrze jest tak paskudne i smutne, że nie widziałem chyba drugiego takiego. No z zewnątrz to auto jest brzydkie, ale to już kwestia co, kto lubi.
Opublikowano 9 lipca 20186 l Byłbym się podobnych przygód jak przy szukaniu analogicznego Passerati B5.
Opublikowano 9 lipca 20186 l Ale b5 to chyba za 15k już pewnie dostaniesz poniżej 300000 w lifcie, i to w dobrym stanie, tak sądze.
Opublikowano 23 lipca 20186 l Czy powinno być ze mną coś nie tak, że chciałbym sobie kupić to autko nowe ze salonu, bo mi się po prostu podoba?
Opublikowano 23 lipca 20186 l Siedziałeś w tym Sandero? Wnętrze jest badziewne. Wolałbym używkę od Dacii. Te auta są zaskakująco trwałe i mało tracą na wartości, ale plastki świadczą o cenie, a wyniki w testach zderzeniowych potwierdzają oszczędności w stosunku do porównywalnych modeli bardziej cenionych marek. Dołóż trochę i kup Fabię. Edytowane 23 lipca 20186 l przez Mustang