milan 7 022 Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 co tam się odpierdala w tym samochodzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Wszystko fajnie, ale na razie żeby sobie nim jeździć jak człowiek z ulubionym Waze na dużym ekranie, musiałbym zmienić telefon na markę z jabłuszkiem. No nic, zobaczymy czy coś zmienią do premiery potencjalnie interesującej nowej jedynki. I to nie jest pierdoła wcale. Potem ludzie dostają nowe auta, podwójne ekrany, cuda na kiju i dalej jeżdżą z telefonem przyczepionym do nawiewu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 ile razy widzę te auto tym bardziej się zako(pipi)e. Jest tak wulgarne, że aż fajne. Niby ma 300km a wygląda jakby miał z 500 co najmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Jeździłbym. Ale nie kupiłbym, ani nie wybrał z podobnego grona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 planuje zakup X3 F25 tak z 2015/16 rocznika. ktos ma jakies doswiadczenie? warto czy lepiej sie nie pchac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Może dasz radę kupić od BMW z gwarancją? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 W dniu 3.02.2020 o 21:31, Mustang napisał: Jeździłbym. Ale nie kupiłbym, ani nie wybrał z podobnego grona. Dlatego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Bo wolałbym coś bardziej dyskretnego, bardziej komfortowego i przy takiej mocy, to już z napędem na obie osie. Generalnie lubię, kiedy sportowe wersje są w miarę dyskretne, oraz kiedy dobrze się sprawdzają także przy spokojnej jeździe. Kwestia gustu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 1 godzinę temu, Mustang napisał: Bo wolałbym coś bardziej dyskretnego, bardziej komfortowego i przy takiej mocy, to już z napędem na obie osie. Generalnie lubię, kiedy sportowe wersje są w miarę dyskretne, oraz kiedy dobrze się sprawdzają także przy spokojnej jeździe. Kwestia gustu. Myślałem, że chodzi CI o klase samochodów(kompakt). Zgadzam się z Tobą całkowicie. Co z tego, że 300 koni pod maską jak będzie morko albo nawet na skręconych kołach będziesz chciał się dołączyć do ruchu. Tak na prawdę AWD to w sumie Golf R i AMG A klasa ewentualnie Impreza Mi to i tak najbardziej się marzy V8. Oby cała ta ekologia nie zabiła je do końca zanim się dorobie haha Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 V8 są fajne - mają wyjątkowy dźwięk i reakcję na gaz. Jestem szczęśliwy, że miałem okazję pojeździć sporo Suburbanem z V8 w trakcie poprzednich wakacji. Natomiast no cóż - te wielkie silniki broniły się konkretnymi argumentami dawniej, kiedy stanowiły w zasadzie jedyny sposób na uzyskanie mocy czy relacji mocy do masy na poziomie normalnym dla współczesnych aut średniej klasy i zapewniającym jakiś poziom bezpieczeństwa i komfortu. Dzisiaj trudno już je wybronić, bo większość ich zalet wiąże się już tylko z dźwiękiem i potencjałem na rozwijanie ogromnej mocy, więc stosowanie ich w czymś innym niż auta sportowe właściwie nie ma sensu z praktycznego punktu widzenia. Tak jak ten Suburban - sprawdził się świetnie do wożenia 5 osób i masy bagaży, ale koniec końców jakiś Multivan z dieslem albo nawet benzyną 2.0 tsi zrobiłby to samo i przy okazji spalił sporo mniej (minus frajda ze startów spod świateł i ryk przy wciśnięciu gazu, ale to są "tylko" argumenty przyjemności z jazdy). Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Dla tylko dlatego liczy się V8. Dzwięk. Po prostu mógłbym tego słuchać w kółko. Moim marzeniem to stary muscle car, ale tutaj budżet nie ten. Martwię się tylko, że za 5 - 10 ich nie będzie w ogóle. Już teraz Mustag wychodzi z 2.3 Turbo z Focusa, a zaraz wychodzi w pełni elektryczny... A gdzie byłes na wakacjach w USA? Z moim dziewczyną planujemy w przyszłości zrobić wycieczke z Wschodniego wybrzeża na Zachodnie właśnie amerykańskim V8 . Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Po Kanadzie jeździłem, Quebec i część Ontario. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Spoiler U mnie na małym osiedlu ( 20 bloków) są już 3 mustangi, więcej jak passatów b5 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 NIEMOŻLIWE PRZECIEŻ TO TAKI EKSKLUZYWNY SAMOCHÓD Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 W sobotę sobie siedziałem w Mustangu i poobczajałem no i kurde, fajna to jest fura. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 2 godziny temu, Pajda napisał: Ukryj zawartość U mnie na małym osiedlu ( 20 bloków) są już 3 mustangi, więcej jak passatów b5 W Trójmieście też od groma jeździ. Mi to nie przeszkadza. Fajnie jak mają jeszcze zrobiony wydech. Ja najbardziej marze o Dogde Hellcat tylko to już morderca jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 jak w listopadzie napisałem, że dużo na ulicach jeździ tych mustangów to usłyszalem że pier,dole głupoty i powinienem iść sobie zwalić konia Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Od czasu sprzedaży konsoli, bo bieda mocno, niesamowicie tęsknie za jakimkolwiek graniem. Marzy mi się, aby znaleźć Vitę w stanie: igła i zrobić sobie małą kolekcję perełek oraz pokończyć te wszystkie indyki, których nakupowałem w cross-buyu na PS3 i PS4 i w spokoju dotrwać do nowej generacji. Życie bez porządnego sprzętu do grania czyni życie gracza szarym. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 No to niezłe auto Ci się marzy xd Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 wezyr najpierw prawo jazdy zrób Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Eh, tak to jest jak człowiek nie czyta i pisze na około. Sory chłopaki, jest mi teraz niezmiernie głupio, będę się pilnował. @szejdj in progress, została mi państwowa praktyka. Marzy mi się multipla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 A skąd w ogóle taki ruch jak sprzedaż konsoli?! Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 1 godzinę temu, szejdj napisał: jak w listopadzie napisałem, że dużo na ulicach jeździ tych mustangów to usłyszalem że pier,dole głupoty i powinienem iść sobie zwalić konia Sporo tego przypłyneło na statkach z usa i można to łyknąć za cenę focusa. To że to jest model w wersji V6 i jedzie gorzej niż 2.3 to inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 no wiem, już to pisałeś w listopadzie w odpowiedzi na to jak ja napisałem, że można kupić mustanga w cenie skody: W dniu 21.11.2019 o 21:11, mozi napisał: Od razu napisz że Cie dupka piecze że jesteś osranym biedakiem i Cie nie stać a nie srasz żarem. "Mustanga za dużo na ulichac" no (pipi)a na pewno XD zesrałbyś się jakbyś takiego miał i dobrze o tym wiesz. Idź lepiej na irca czy do walenia konia tym co się zawilneli bo się tego czytać nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 szach-mat Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi