qvstra 3 213 Opublikowano 13 maja 2022 Opublikowano 13 maja 2022 W dniu 26.04.2022 o 12:49, Banny napisał: Ja mam wrażenie, że moje "przyziemne marzenia, cele" jakoś odjechały mocno budżetowo w kierunku nieosiągalnym. na rynku swin jdmow nadal beznadziejna sytuacja i nie zanosi sie na poprawę kiedys mocno chorowałem na s-chassis nissana, ale jak widze teraz gole budy za 20k to az sie odechciewa, a do tego trzeba doliczyć sr20det za 15k, markowe kolo za 8k i masę innych czesci, ktorych ceny rosną z dnia na dzien. podobnie wyglada sytuacja na rynku starych bmw, gdzie 2-3 lata temu mozna bylo kupic 3.0l silnik z osprzętem za 3-4k, a teraz widuje kwoty na ogłoszeniach dwa razy wieksze. niestety drift tax i importerzy jdmow z usa wywindowali ceny maksymalnie i teraz kupno starego jdm rwd z turbo, zeby nim poupalac stało sie bardzo drogie 1 Cytuj
Shago 3 566 Opublikowano 20 maja 2022 Opublikowano 20 maja 2022 Ostatnio widziałem "na żywo", w kolorze niebieskim. Coś pięknego Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 20 maja 2022 Opublikowano 20 maja 2022 Nooo.. Piękne auto. Na Twojej fotce trochę blado wypada, wrzucam inne: Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 20 maja 2022 Opublikowano 20 maja 2022 Mnie się bardzo spodobały te nowe kolorki zainspirowane Miami https://www.alpinecars.com/en/south-beach-colorway/ Cytuj
Shago 3 566 Opublikowano 20 maja 2022 Opublikowano 20 maja 2022 5 godzin temu, Banny napisał: Nooo.. Piękne auto. Na Twojej fotce trochę blado wypada, wrzucam inne: Zgadza się, ale na zdjęciach to nie jest wersja S, która jest na moim zdjęciu, a taką widziałem :). Spektakularnie piękne auto, nie chce innego auta do bujania się po mieście Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Ostatnio widziałem dokładnie takiego samego na żywo. Ja pierdziele, chce to. <3 MB CLS po lifcie 1 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Wszystkie fajne. I Defender, i Suzuki Jimny, i Land Cruiser j70, Toyota 4-runner, nawet Patrol.. uwielbiam Cytuj
AdiCarrion 119 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca Godzinę temu, Banny napisał: mmmmm Wrzuć na forum Saabiarzy z podpisem "ostatni prawdziwy Saab"-tysiące plusików gwarantowane 1 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca 1 godzinę temu, Banny napisał: mmmmm Mmmm pamiętam jak za młodu jarałem się kokpitami tych Saabów i tym ile guzików było na desce! Piękne auto i straszne zarżnięcie marki 1 Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 1 kwietnia Opublikowano 1 kwietnia W dniu 13.03.2024 o 13:11, balon napisał: Mmmm pamiętam jak za młodu jarałem się kokpitami tych Saabów i tym ile guzików było na desce! Piękne auto i straszne zarżnięcie marki Cytuj
second 3 695 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja That ass No ale front w 996 to kwestia gustu, mi jako wychowanemu na NFS Porsche 2000 się podoba 1 1 Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Półtora roku temu udało mi się spełnić przyziemne marzenie i kupić Civica Type R EP3. Chorowałem na niego baaardzo długo. W zasadzie od momentu gdy pierwszy raz okoły dekady temu, kumpel dał mi się przejechać. Byliśmy wtedy nawet na torze Kielce i złapałem od razu bakcyla. Swoją natomiast za to byłem dwa razy na Nurburgringu. Silnik seria, ale zawias gwint. 6 2 Cytuj
AdiCarrion 119 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Kolego, ale proszę o wstawienie realnych zdjęć a nie screenów z Gran Tourismo Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Godzinę temu, AdiCarrion napisał: Kolego, ale proszę o wstawienie realnych zdjęć a nie screenów z Gran Tourismo Hehe, pierwsze spod ratusza Białołęki, drugie z Galerii Młociny, trzecie z Ringu. Tylko ostatnie jest dostępne w GT Photo Mode. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia Pany, za rok mój syn będzie miał prawko i chcę mu oddać mojego Civica, a sobie chcę coś kupić. Na rozsądne 911 mnie nie stać, ale na kilkuletniego Caymana już tak. Co sądzicie? 2 Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia No ja sądzę, że to super fajny pomysł i nawet rozsądny, bo nie mówisz o Ferrari czy innych potencjalnie awaryjnych egzotycznych autach. Nawet nie wiem czy przez swoje bardziej kompaktowe wymiary Cayman nie oddaje lepiej klasycznego ducha Porsche. Ja bym się tylko zastanowił jeszcze nad Boxsterem jeśli auto ma być bardziej zabawką niż daily. 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia Raczej daily skoro Civica oddaję. Za kabrio nie przepadam. Muszę podjechać do jakiegoś salonu Porsche i spróbować. Taki 10letni to wydatek około 40.000$ i to jest raczej w moim zasięgu, ale te 40-50 to górna granica. Z kolei takie z 2008-2009 są w granicach 25, ale nie wiem, czy warto brać aż tak wiekowe auto Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia W tej górnej granicy to nawet są już jakieś z Porsche CPO. Co może być ciekawą opcją jeśli brać na daily, z tego co czytam jest gwarancja na dwa lata bez limitu mil. 1 Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia Pewnie, kupuj. Nie ma się co zastanawiać - nobrainer. Jak nie teraz, to kiedy? Na Porsche na pewno się nie zawiedziesz. Jedna z najmniej awaryjnych marek samochodów. 1 Cytuj
second 3 695 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia (edytowane) Bierz Caymana. 10 latek to będzie model 981, czyli już poprawiona wersja z bezawaryjnym silnikiem. Jesli trafisz mocniejszą wersję S ze skrzynią pdk, to fun większy niż w niejednej 911. Starszych 987 S unikaj, często mają problem z gładziami cylindrów- wpisz w google 987 S bore scoring i poczytaj. 981 to najlepszy wybór. No i na plus, że ma 6 garów, bo w nowszym 718 już okroili do 4. Edytowane 23 sierpnia przez second 1 Cytuj
Ukukuki 7 008 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia Nie no 15 letniego nie bież, kumpel kupił to wieczna choinka na desce. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi