Di 844 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Co sądzicie o tym, by turnieje drużynowe w Tekkena zyskały na ważności? Gdyby część nagród z turnieju indywidualnego przerzucić na teamówkę, wprowadzając tam grupy i DE lub SE? Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Jestem oczywiście za,jezeli mówimy o turnieju idywidualnym + turniej druzynowy na zasadach grupy i DE Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Moim zdaniem wieksze sa emocje przy druzynowce Jestem calkowicie za, zeby zwiekszyc waznosc tego turnieju. (Ci co byli to mam nadzieje, ze pamietaja pionierski SPO u Odyna na chacie ) Cytuj
Di 844 Opublikowano 17 listopada 2008 Autor Opublikowano 17 listopada 2008 jezeli mówimy o turnieju idywidualnym + turniej druzynowy na zasadach grupy i DE Turniej indywidualny i drużynowy, jak najbardziej. Tyle, że gorsze nagrody (i pewnie mniejsze wpisowe) za indywidualny, bo część by poszła na drużynowy turniej. Oczywiście bez losowania Emocje są... Cytuj
Keii 0 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Jestem jak najbardziej za. SBO jak najbardziej zamiata i warto żeby zyskało w PL na ważności. Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Jak najbardziej za, oczywiscie klasycznie, ze graja 2 druzyny, reszta obserwuje, aby potegowac emocje, bo o to tutaj chodzi. Cytuj
Di 844 Opublikowano 17 listopada 2008 Autor Opublikowano 17 listopada 2008 Tak, ale grupy + DE a nie samo SE. Cytuj
Keii 0 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Jak chcesz zrobić grupy + DE ?? Myślisz że aż tyle teamów będzie :puk: bo ja wątpię. Cytuj
szyper 0 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Wg mnie jeżeli wpisowe było do tej pory 30 zł, to żeby rozgraniczyć to na: ok 10zł na indywidualny i 20 zł na teamowkę, albo fifty/fifty. Oczywiście teamy dobierane a nie losowane . Cytuj
Matt-JF 0 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Tez jestem za tym zeby teamowki byly bardziej brane pod uwage na kazdym turnieju ale nie kosztem nagrod z indywidualnego!!DE takze nie jest dobrym pomyslem...jako pierwsi na ziemi tak bysmy grali... Teamowki wazne po turnieju ale jako oddzielny turniej! Cytuj
Guardian19 0 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Rozmawialiśmy o tym jestem za Jeśli chodzi o ilość teamów gdyby dany turniej rozgrywany był w Poznaniu to z samego TcT można zebrać na luzie 2-3 teamy Cytuj
Di 844 Opublikowano 17 listopada 2008 Autor Opublikowano 17 listopada 2008 Tez jestem za tym zeby teamowki byly bardziej brane pod uwage na kazdym turnieju ale nie kosztem nagrod z indywidualnego!! Albo podział, albo brak nagród za turniej drużynowy. Z pustego to wiadomo kto nie naleje. Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Tez jestem za tym zeby teamowki byly bardziej brane pod uwage na kazdym turnieju ale nie kosztem nagrod z indywidualnego!! Albo podział, albo brak nagród za turniej drużynowy. Z pustego to wiadomo kto nie naleje. Tommy Lee Jones. Osobiście bardzo bym się cieszył jakby turnieje drużynowe zyskały na znaczeniu, bo moim zdaniem są o wiele bardziej emocjonujące niż single Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Ja także jestem za. Trzeba by zmienic zupełnie podejście do tych turniejów, bo za każdym razem są traktowane po macoszemu, czyli albo nie starcza czasu na dokończenie albo na rozegranie... Jeśli chodzi o system i nagrody to jestem za wpisowym od całego teamu oraz system grupowy + DE, bo te turnieje są zazwyczaj rozgrywane błyskawicznie. Cytuj
Matt-JF 0 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Tez jestem za tym zeby teamowki byly bardziej brane pod uwage na kazdym turnieju ale nie kosztem nagrod z indywidualnego!! Albo podział, albo brak nagród za turniej drużynowy. Z pustego to wiadomo kto nie naleje. Dlatego napisałem że mają byc to osobne turnieje i osobna wpłata.30zł indywidualny 30zł od teamu(10zł od osoby).Turnieje są tak rzadko że wątpie że szkoda będzie komuś na teamówke. Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Tez jestem za tym tak jak napisal Matt i Nevan. Nie wplynie to w ogole na turniej indywidualny, a na teamowki (10zl od osoby) znajdzie sie sporo chetnych. Bo teamowki to teamowki Wilk syty, owca cala. Cytuj
szyper 0 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 no, to jest najlepsza opcja. Ta dycha to duzo nie jest a nagrody da sie z tego juz jakies zrobic Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Dla mnie fenomenalny pomysł. Wchodzę w to XD Mam nadzieję że na następnym TTP będzie to właśnie tak wyglądało :-P Cytuj
Keii 0 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 No i dobrze tak właśnie być powinno 10 zł od os. w teamie i gitarka wszyscy szczęśliwi... Cytuj
gubu 0 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 ja też jestem za - może być te 10 zł od osoby w teamie i luzik a teamy dobierane co do rozgrywki to grypy + DE by było ciekawsze a nie jedna walka i nara ale poczucie klimatu SBO też nie było by złe Cytuj
szyper 0 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 grupy 4 teamowe, dwie do przodu i SE. Najwyzej tylko nagroda dla zwyciezcow (tzn tylko z pierwsze miejsce), zeby druzyna co przegra z pierwszym miejsce na poczatku rozgrywek nie plakala (a na prawdziwym SBo tez chyba tylko 1st dostaje nagrode ). Ale to tylko moja opinia... Cytuj
CIGEN 0 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 wogole to jest swietny pomysl pamietam jak na TTT 5 byl grany i bylo wypas i takie turnieje wzbudzaja wieksze emocje i jest doping bo w indywidualnych prawie go nie uswiadczymy na naszej scenie Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Już to widze jak każdy noob wpłaca po np. 10zł żeby zagrać w teamówke....jedyne teamy które będą sie zgłaszać to bufory i sway+gajda...reszta będzie wolała patrzeć. Jedyne wyjscie to podwyższenie wpisowego na tur np.o 5 zł z 30zł do 35zł(więcej nie ma sensu bo ludzi poodstraszamy) i wzięcie z każdego wpisowego naprzykład po 10 zł na SBO a 25 na singla Cytuj
gubu 0 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Już to widze jak każdy noob wpłaca po np. 10zł żeby zagrać w teamówke....jedyne teamy które będą sie zgłaszać to bufory i sway+gajda...reszta będzie wolała patrzeć. Oj aż zbyt drastycznie do tego podchodzisz ja na bank z bratem jak będziemy na jakimś turze razem to zagramy w team-ówce ja czas na nią będzie a 10 zł to nie majątek wiec nie sądzę ze tylko kilka Team- ów tylko będzie chciało grać - Velu troche więcej wiary wiadomo że scena umiera ( ile można grać w T 5 ) ale jeszcze tak źle chyba nie jest ;-> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi