Keii 0 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Prawda. Ale jak to się teraz sprawdzi to po wyjściu T6BR może być naprawdę ciekawie - nie uważacie?! Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 ja wcale nie jestem pesymistą, tylko wątpie żeby jakiś Roman Goro czy inny początkujący chciał zagrać w teamie wiedząc że przegra za 10 zł, wolałby iść na piwko, a ja proponuje zrobić tak że zapisując sie na turniej płacisz wpisowe za dwa albo wcale, wtedy mielibyśmy gwarancje ze wszyscy zagrają i nie będzie wyłamywania sie bo szkoda kasy... Cytuj
gubu 0 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 ja wcale nie jestem pesymistą, tylko wątpie żeby jakiś Roman Goro czy inny początkujący chciał zagrać w teamie wiedząc że przegra za 10 zł, wolałby iść na piwko, a ja proponuje zrobić tak że zapisując sie na turniej płacisz wpisowe za dwa albo wcale, wtedy mielibyśmy gwarancje ze wszyscy zagrają i nie będzie wyłamywania sie bo szkoda kasy... Ale odgórne narzucanie komuś takiego czegoś - słabszym graczom też mija się celem bo ja np. nie mając kogoś do Teamu nie wiem czy bym chciał wydać 10 zł więcej z góry wiedząc, że nawet nie napsuje krwi komuś nie wspominając o jakiejś wygranej. Ci, którzy będą chcieli poczuć moc drużynowej rywalizacji zgadają się już wcześniej i wystartują - takie jest moje skromne zdanie Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 mi chodzi o to zeby startowało więcej niż 4 drużyny Cytuj
CIGEN 0 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 bedzie startowalo wiecej ale juz chyba nie przy okazji tego tekkena tylko nastepnej czesci ale taka jest kolej rzeczy ze wszystko sie z czasem nudzi Cytuj
Grey-FoX 0 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 Teamowki to swietny pomysl Problem tylko jak to zorganizowac? Oczywiscie nie ma idealnej formuly... IMO najlepszym rozwiazaniem byloby znalesc sponsora, ktory zagwarantowalby podstawe nagrody np. 300zl. Do tego doszlaby kasa z wpisowego, ale...no tak, glupi ja przeciez zyjemy w Polsce. Dlatego proponuje pomyslec nad motoda posrednia, gdzie do ceny wstepu na turniej indywidualny dolicza sie np. 5 zl by miec podstawe nagrody do ktorej dochodzi siano z wpisowego na teamowke. W ten sposob wykluczamy "biedna" nagrode i zarazem przypadkowych uczestnikow. Malo tego uwazam ze teamowka powinna byc traktowana powaznie, nie jak do tej pory jako dodatek do turnieju singlowego. Mozna to uzyskac tylko w jeden sposob - organizujac turniej stripte teamowy z SE na wzor SBO Cytuj
Di 844 Opublikowano 24 maja 2009 Autor Opublikowano 24 maja 2009 Dlatego proponuje pomyslec nad motoda posrednia, gdzie do ceny wstepu na turniej indywidualny dolicza sie np. 5 zl by miec podstawe nagrody do ktorej dochodzi siano z wpisowego na teamowke. W ten sposob wykluczamy "biedna" nagrode i zarazem przypadkowych uczestnikow. Malo tego uwazam ze teamowka powinna byc traktowana powaznie, nie jak do tej pory jako dodatek do turnieju singlowego. Mozna to uzyskac tylko w jeden sposob - organizujac turniej stripte teamowy z SE na wzor SBO Właśnie tak zrobimy w lipcu Tyle, że podział z wejściówek będzie prawdopodobnie wyglądał inaczej. Cytuj
alik 0 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 jedno pytanie, czy team będzie można było sam sobie wybrać? na nSports Cytuj
Di 844 Opublikowano 25 maja 2009 Autor Opublikowano 25 maja 2009 Tak. Turniej drużynowy w zeszłym roku był tylko eksperymentem. Cytuj
szyper 0 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Turnieje drużynowe są mega! Brakowało tego w Berlinie. Sam Ryan chciał już coś na miejscu organizować, ale coś chyba zabrakło sił :< Bez Kitu team, myślę, że nie będzie miał sobie równych. Cytuj
alik 0 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 No takie SBO grało by się zacnie liczę na Ciebie Di Za(pipi)iste emocje, każda runda o życie Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Dlatego proponuje pomyslec nad motoda posrednia, gdzie do ceny wstepu na turniej indywidualny dolicza sie np. 5 zl by miec podstawe nagrody do ktorej dochodzi siano z wpisowego na teamowke. W ten sposob wykluczamy "biedna" nagrode i zarazem przypadkowych uczestnikow. Malo tego uwazam ze teamowka powinna byc traktowana powaznie, nie jak do tej pory jako dodatek do turnieju singlowego. Mozna to uzyskac tylko w jeden sposob - organizujac turniej stripte teamowy z SE na wzor SBO Właśnie tak zrobimy w lipcu Tyle, że podział z wejściówek będzie prawdopodobnie wyglądał inaczej. Moim zdaniem jest to narzucanie czegoś innym graczom. Np według mnie Teamówki jadą zepsutym śledziem i nie mam zamiaru brać w nich udziału a i tak muszę się na nie dorzucać biorąc udział tylko w solowym turnieju <_< . Cytuj
Keii 0 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Oj tam dante (pipi) jak potłuczony xD Zagrałbyś teamówke bez gadania. Cytuj
Di 844 Opublikowano 28 maja 2009 Autor Opublikowano 28 maja 2009 Płacisz za wejście na turniej, a bierzesz udział w tym turnieju, w którym chcesz. Nigdzie nie napisałem, że nagrodami w turnieju indywidualnym będą tylko pieniądze z wpisowego. Cytuj
Cisu 0 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 (edytowane) popieram Di'ego tak samo jak w wesolych miasteczkach czy innych masowych imprezach tego typu dajesz np. 30zl i biezesz udzial w czym chcesz a pozatym pod sygnatorka keii jest fajny odnosnik do tego XD bez obrazy XD Edytowane 29 maja 2009 przez Cisu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi