winner 183 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Zakładam temat o kolejnej ścigance-tasiemcu od Electronic Arts. Zobaczymy czy gra wam się spodoba, ja póki co nie grałem za długo więc się nie wypowiem. Jutro Postaram się po dłuższym poznaniu gry dodać jakieś screeny i krótką recenzję gry. Pochwalić trzeba Elektroników, że to kolejna gra wydana w naszym ojczystym języku . Komentujcie, co wam się podoba, a co nie. Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Jak dla mnie ta sciganka tasiemiec skonczyla sie po underground 2, bo to ani nie ma dobrego systemu jazdy, ani fajnych innowacyjnych patentow. Jezdzi sie tragicznie ;b Ogolnie dobre dla przedzialu wiekowego 8-13. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Równiez jestem zawiedziony. Teoretycznie mialo byc duze miasto mozliwe do eksploracji, w praktyce jest tak ze po miescie mozemy sobie jezdzic tylko w czasie wyscigow/poscigow. Poscigi policyjne tez sa beznadziejne, nie sa tak epickie jak most wanted na pc. Grafika rowniez biedna, a o brzydocie miasta, ktore wyglada jak Kolbuszowa nie wspomne. Model jazdy tez do kitu. Panowie z i ej powinni przemyslec jeszcze raz swoje dzielo, zeby nie popelniac takich gaf na przyszlosc. WG mnie ta czesc do piet nie dorasta zadnej z poprzednich czesci. Cytuj
pumba132 0 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Pograłem torche na kompie i stwierdziłem, że to gorszy klon Most Wanted'a. Więc w wersję na PSP nie inwestowałem. Ale podobno teraz następnego NFS'a ma zrobic studio, które zrobiło Burnout'a więc jestem dobrej myśli Cytuj
winner 183 Opublikowano 27 stycznia 2009 Autor Opublikowano 27 stycznia 2009 Odmiana gry na PSP to całkiem inna rozgrywka, schemat i interface. Zagrać warto, ale ta gra na dłuższą metę nadaje się tylko do Multiplayera. Pozdro Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Ta gra jest ch*jowa. Koniec recenzji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi