sentinel 0 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 (edytowane) pod uwagę brane będą wyłącznie prace własne, nie prezentowane przez czytelników konkursów organizowanych przez znane i popularne serwisy internetowe - więc bez plagiatów proszę... ;-> Jakich plagiatów? Czy do mnie ta uwaga? właśnie udowodniłeś, za jak bardzo cwańszego od innych się uważasz. najpierw startujesz w konkursie z plagiatem avatara, który ktoś przygotował w związku z akcją "celebrity xbox avatars", zorganizowaną przez serwis gamesradar.com. później - gdy, nawet bez wskazywania palcem, zwróciłem uwagę na problem plagiatów - zedytowałeś posta, bezczelnie wycinając zgłaszający pracę do konkursu cytat, i zacząłeś udawać greka (kolejność oraz daty postowania i edycji wypowiedzi mówią wszystko). gratulacje, stać cię było, by splunąć w twarz wszystkim uczciwie biorącym udział w zabawie, ale zabrakło ci odwagi, by się do tego przyznać - de facto wolałeś dopuścić się kolejnej manipulacji. zastanawiam się, do czego byłbyś zdolny, gdyby zwykłą zabawę zmienić w konkurs z wartościowymi nagrodami. zresztą nie mnie dywagować - niech przemówią fakty, a ocenią uczciwi forumowicze. zachęcam do prezentowania kolejnych prac - wybrane zostaną opublikowane w najbliższym numerze, a autor najlepszej z prac otrzyma... całą ramkę w hyde parku wyłącznie dla siebie (w numerze noworocznym). i pamiętajcie o cytacie potwierdzającym uczestnictwo. Edytowane 28 listopada 2008 przez sentinel Cytuj
massmedia 0 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 (edytowane) Mój zły awatar z bronxu mówiacy po hamerykańsku "za(pipi)ać ci (pipi)a" A no i cytat mały konkursik na najbardziej oryginalny avatarek ogłaszam - wybrane twory wraz z danymi autora (gt/nickiem/nazwiskiem) zostaną opublikowane w następnym numerze psx extreme. ps: co by uniknąc wszelkich wątpliwości i nieporozumień, konkursowe projekty wrzucajcie cytując wcześniej niniejszą wiadomość. jeżeli zajdzie taka potrzeba temat zostanie wyodrębniony. Edytowane 28 listopada 2008 przez massmedia Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 (edytowane) pod uwagę brane będą wyłącznie prace własne, nie prezentowane przez czytelników konkursów organizowanych przez znane i popularne serwisy internetowe - więc bez plagiatów proszę... ;-> Jakich plagiatów? Czy do mnie ta uwaga? właśnie udowodniłeś, za jak bardzo cwańszego od innych się uważasz. najpierw startujesz w konkursie z plagiatem avatara, który ktoś przygotował w związku z akcją "celebrity xbox avatars", zorganizowaną przez serwis gamesradar.com. później - gdy, nawet bez wskazywania palcem, zwróciłem uwagę na problem plagiatów - zedytowałeś posta, bezczelnie wycinając zgłaszający pracę do konkursu cytat, i zacząłeś udawać greka (kolejność oraz daty postowania i edycji wypowiedzi mówią wszystko). gratulacje, stać cię było, by splunąć w twarz wszystkim uczciwie biorącym udział w zabawie, ale zabrakło ci odwagi, by się do tego przyznać - de facto wolałeś dopuścić się kolejnej manipulacji. zastanawiam się, do czego byłbyś zdolny, gdyby zwykłą zabawę zmienić w konkurs z wartościowymi nagrodami. zresztą nie mnie dywagować - niech przemówią fakty, a ocenią uczciwi forumowicze. zachęcam do prezentowania kolejnych prac - wybrane zostaną opublikowane w najbliższym numerze, a autor najlepszej z prac otrzyma... całą ramkę w hyde parku wyłącznie dla siebie (w numerze noworocznym). i pamiętajcie o cytacie potwierdzającym uczestnictwo. Zedytowałem posta z avatarem żeby nie brać udziału w konkursie bo mojego avka od plagiatu wyzwałeś. Teraz wszystko jasne? Bez wycieczek osobistych proszę. Nie lubisz mnie? Napisz do mnie na PW i się wyżal. Edytowane 28 listopada 2008 przez Gooralesko Cytuj
Tosh 1 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 mały konkursik na najbardziej oryginalny avatarek ogłaszam - wybrane twory wraz z danymi autora (gt/nickiem/nazwiskiem) zostaną opublikowane w następnym numerze psx extreme. ps: co by uniknąc wszelkich wątpliwości i nieporozumień, konkursowe projekty wrzucajcie cytując wcześniej niniejszą wiadomość. jeżeli zajdzie taka potrzeba temat zostanie wyodrębniony. Cytuj
sentinel 0 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 Zedytowałem posta z avatarem żeby nie brać udziału w konkursie ...i dlatego zamiast potwierdzić to w poście niżej, postanowiłeś strugać wariata ("Jakich plagiatów? Czy do mnie ta uwaga?"). nie brnij, bo obrażasz inteligencję każdego z czytających. nie doszukuj się na siłę personalnych ataków - chodzi wyłącznie o bycie fair w stosunku do innych. (...) bo mojego avka od plagiatu wyzwałeś oh drama... bardzo się avatarek obraził? ;-) tak, tak - oczywiście podobieństwo do cudzej pracy to czysty zbieg okoliczności, podobnie jak samo jej zgłoszenie (nawet jeżeli była wyłącznie "inspirowana" wyglądem postaci) w konkursie na najbardziej oryginalny avatar. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 (edytowane) oh drama... bardzo się avatarek obraził? ;-) tak, tak - oczywiście podobieństwo do cudzej pracy to czysty zbieg okoliczności, podobnie jak samo jej zgłoszenie (nawet jeżeli była wyłącznie "inspirowana" wyglądem postaci) w konkursie na najbardziej oryginalny avatar. No wiadomo. Jak usłyszał co o nim opowiadasz zrobił tak: I to byłoby na tyle jeśli chodzi o tę rozmowę. Avatar nieco zmieniłem żeby nie był kopią czyjejś wartości intelektualnej na której zrobienie i ja wpadłem. Spoko senti nie nerwuj się. Za chwilkę zapodam (Jak MGC przemieli dane z XBL) nowego odmienionego avka i zgłoszę się do konkursu na przekór tobie. Ot dla zasady. EDIT: O już jest! Zoba jaki oryginalny mały konkursik na najbardziej oryginalny avatarek ogłaszam - wybrane twory wraz z danymi autora (gt/nickiem/nazwiskiem) zostaną opublikowane w następnym numerze psx extreme. ps: co by uniknąc wszelkich wątpliwości i nieporozumień, konkursowe projekty wrzucajcie cytując wcześniej niniejszą wiadomość. jeżeli zajdzie taka potrzeba temat zostanie wyodrębniony. Edytowane 2 grudnia 2008 przez Gooralesko Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 mały konkursik na najbardziej oryginalny avatarek ogłaszam - wybrane twory wraz z danymi autora (gt/nickiem/nazwiskiem) zostaną opublikowane w następnym numerze psx extreme. ps: co by uniknąc wszelkich wątpliwości i nieporozumień, konkursowe projekty wrzucajcie cytując wcześniej niniejszą wiadomość. jeżeli zajdzie taka potrzeba temat zostanie wyodrębniony. Cytuj
XM1014 0 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 Mam dwa pytania: 1. Jak zrobic żeby wstawic takie zdjęcie avatara jak wasze? 2. Czy można dac sam nick z forum?? (nie lubię dzielic się GT) Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 Na www.xbox.com jak podgladasz kogos to wpisujesz swoj nick w przegladarce i masz obrazek. Cytuj
XM1014 0 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 Dzięki. A z tym Nickiem?? Muszę podawac mój GT czy mogę po protsu XM1014 wpisac?? (wybaczcie nie jestem w tych sprawach zbyt rozumny) Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 Ale gdzie? Na Livie musisz podac swoj GT co jest logiczne, a tutaj jesli chcesz brac udzial w konkursie podajesz co chcesz. Ale tak czy siak we wlasciwosciach obrazka masz link z nazwa GT Musialbys zapisac Avka na kompie i wrzucic na neta gdzies pod inna nazwa. Cytuj
XM1014 0 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 (edytowane) Ok Dzięki. EDIT: mały konkursik na najbardziej oryginalny avatarek ogłaszam - wybrane twory wraz z danymi autora (gt/nickiem/nazwiskiem) zostaną opublikowane w następnym numerze psx extreme. ps: co by uniknąc wszelkich wątpliwości i nieporozumień, konkursowe projekty wrzucajcie cytując wcześniej niniejszą wiadomość. jeżeli zajdzie taka potrzeba temat zostanie wyodrębniony. Po wszystkich wskazówkach Owiec'a (Dzięki jeszcze raz) czas na mój Avatar: (jest to Mały człowiek z nadwagą, który jest Emo) Nick: XM1014 GT: WC ED PL Edytowane 30 listopada 2008 przez XM1014 Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 (edytowane) mały konkursik na najbardziej oryginalny avatarek ogłaszam - wybrane twory wraz z danymi autora (gt/nickiem/nazwiskiem) zostaną opublikowane w następnym numerze psx extreme. ps: co by uniknąc wszelkich wątpliwości i nieporozumień, konkursowe projekty wrzucajcie cytując wcześniej niniejszą wiadomość. jeżeli zajdzie taka potrzeba temat zostanie wyodrębniony. Jednobrwiowy wampir-nigger, rotfl. (dobra juz dziala, ctrl + f5) Edytowane 30 listopada 2008 przez Sztajniec Cytuj
MYSZa7 8 956 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 mały konkursik na najbardziej oryginalny avatarek ogłaszam - wybrane twory wraz z danymi autora (gt/nickiem/nazwiskiem) zostaną opublikowane w następnym numerze psx extreme. ps: co by uniknąc wszelkich wątpliwości i nieporozumień, konkursowe projekty wrzucajcie cytując wcześniej niniejszą wiadomość. jeżeli zajdzie taka potrzeba temat zostanie wyodrębniony. Cytuj
shy4 53 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 (edytowane) Edytowane 2 grudnia 2008 przez shy4 Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 combat 360 mały konkursik na najbardziej oryginalny avatarek ogłaszam - wybrane twory wraz z danymi autora (gt/nickiem/nazwiskiem) zostaną opublikowane w następnym numerze psx extreme. ps: co by uniknąc wszelkich wątpliwości i nieporozumień, konkursowe projekty wrzucajcie cytując wcześniej niniejszą wiadomość. jeżeli zajdzie taka potrzeba temat zostanie wyodrębniony. Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 (edytowane) Wersja zimowa mojej żony Edytowane 6 grudnia 2008 przez MrSatan Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 mały konkursik na najbardziej oryginalny avatarek ogłaszam - wybrane twory wraz z danymi autora (gt/nickiem/nazwiskiem) zostaną opublikowane w następnym numerze psx extreme. ps: co by uniknąc wszelkich wątpliwości i nieporozumień, konkursowe projekty wrzucajcie cytując wcześniej niniejszą wiadomość. jeżeli zajdzie taka potrzeba temat zostanie wyodrębniony. wersja na Paradę Równości Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 mały konkursik na najbardziej oryginalny avatarek ogłaszam - wybrane twory wraz z danymi autora (gt/nickiem/nazwiskiem) zostaną opublikowane w następnym numerze psx extreme. ps: co by uniknąc wszelkich wątpliwości i nieporozumień, konkursowe projekty wrzucajcie cytując wcześniej niniejszą wiadomość. jeżeli zajdzie taka potrzeba temat zostanie wyodrębniony. Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 (edytowane) Zimowy Avatar Edytowane 8 grudnia 2008 przez matrix_dk Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 10 grudnia 2008 Opublikowano 10 grudnia 2008 Kto wygral? byla juz narada? :o Cytuj
Tsu 0 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 mały konkursik na najbardziej oryginalny avatarek ogłaszam - wybrane twory wraz z danymi autora (gt/nickiem/nazwiskiem) zostaną opublikowane w następnym numerze psx extreme. ps: co by uniknąc wszelkich wątpliwości i nieporozumień, konkursowe projekty wrzucajcie cytując wcześniej niniejszą wiadomość. jeżeli zajdzie taka potrzeba temat zostanie wyodrębniony. Nic specjalnego, ot taki stroj akurat na ten tydzien... Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Wersja zimowa mojej żony gorąca laska musi być z niej skoro tak skąpo ubrana Cytuj
buek 0 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 (edytowane) mały konkursik na najbardziej oryginalny avatarek ogłaszam - wybrane twory wraz z danymi autora (gt/nickiem/nazwiskiem) zostaną opublikowane w następnym numerze psx extreme. ps: co by uniknąc wszelkich wątpliwości i nieporozumień, konkursowe projekty wrzucajcie cytując wcześniej niniejszą wiadomość. jeżeli zajdzie taka potrzeba temat zostanie wyodrębnio żaden dziwak poprostu ja(no prawie) Edytowane 13 grudnia 2008 przez buek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi