Opublikowano 21 grudnia 200816 l mały konkursik na najbardziej oryginalny avatarek ogłaszam - wybrane twory wraz z danymi autora (gt/nickiem/nazwiskiem) zostaną opublikowane w następnym numerze psx extreme. ps: co by uniknąc wszelkich wątpliwości i nieporozumień, konkursowe projekty wrzucajcie cytując wcześniej niniejszą wiadomość. jeżeli zajdzie taka potrzeba temat zostanie wyodrębniony. Edytowane 31 grudnia 200816 l przez JakobekS
Opublikowano 27 grudnia 200816 l jak sie robi takiego "ludka" lol:P i ogolnie gdzie można sobie zmienić wygląd tego okna z gamertagiem punktami itp:P
Opublikowano 27 grudnia 200816 l jak sie robi takiego "ludka" lol:P i ogolnie gdzie można sobie zmienić wygląd tego okna z gamertagiem punktami itp:P To nie jest trudne ja też nie wiedziałem jak i stwierdziłem że zamiast zadawać pytania na forum troszkę sie wysilę i poszukam . To była dobra decyzja bo po niespełna 3 min już miałem swojego awatara na forum, a najlepsze że nie musiałem nawet z niego wychodzić żeby znaleść odpowiedź.
Opublikowano 31 grudnia 200816 l Mój ludzik, siedziałem nad nim całe 15 minut . mały konkursik na najbardziej oryginalny avatarek ogłaszam - wybrane twory wraz z danymi autora (gt/nickiem/nazwiskiem) zostaną opublikowane w następnym numerze psx extreme. ps: co by uniknąc wszelkich wątpliwości i nieporozumień, konkursowe projekty wrzucajcie cytując wcześniej niniejszą wiadomość. jeżeli zajdzie taka potrzeba temat zostanie wyodrębniony. Edytowane 1 stycznia 200916 l przez Capcom
Opublikowano 31 grudnia 200816 l mały konkursik na najbardziej oryginalny avatarek ogłaszam - wybrane twory wraz z danymi autora (gt/nickiem/nazwiskiem) zostaną opublikowane w następnym numerze psx extreme. ps: co by uniknąc wszelkich wątpliwości i nieporozumień, konkursowe projekty wrzucajcie cytując wcześniej niniejszą wiadomość. jeżeli zajdzie taka potrzeba temat zostanie wyodrębniony. Edytowane 31 grudnia 200816 l przez Dud.ek
Opublikowano 1 stycznia 200916 l Powie mi ktoś jak robi sie te niebieskie i zielone włosy? Bo najeżdżam na ikonkę z fryzurą czekam ponad minute i nic. powie ktos?
Opublikowano 14 stycznia 200916 l mam problem otóż na xbox.com jak chcesz zarejstowac się i wpisuje swoj GT to wyskakuje mi inf. że avatar nie może zaczynać się od liczby a mam taki VividerAxis wie ktoś może o co chodzi ?
Opublikowano 17 stycznia 200916 l Jak by co można go przyrównywać do Dante z DMC 3 8) Edytowane 17 stycznia 200916 l przez chrno-x
Opublikowano 18 stycznia 200916 l w sumie podobna do mnie ale włosy mam trochę dłuższe Edytowane 21 stycznia 200916 l przez MoniqaPS2PSP