Opublikowano 19 listopada 200816 l Raisins = rodzynki Jak wiecie jestem bardzo tolerancyjny i nie mam nic przeciwko odwaznym desiginom mimo, ze sam sie tak nie ubieram. Generalnie kazdy niech sie nosi jak chce, do worka z napisem "mega zalosc" wrzucilbym chyba tylko styl a'la kibic OKSu Bialystok. Tak czy owak chyba, przyda sie temat na modowe rodzyny, ludzi przestylizowanych, albo niedostylizowanych wygladajacych smiesznie, obciachowo, nienaturlanie, nowoczesnie itd. Moze zaczne To jest facet:
Opublikowano 19 listopada 200816 l tez nie mam zdjecia ;( też nie widze tego zdjęcia też nie widze tego zdjęcia
Opublikowano 19 listopada 200816 l dzięki >.< foch;f /Cegla, skad ty masz takie zdjecia? :o Ale to tylko przez chwilke, jak sie takie niewyrazne wczytywalo :*
Opublikowano 19 listopada 200816 l ...nie widzę w tej stronce niczego strasznego...jeden gej i narkomanka w niebieskiej plastikowej kurtce nie robi z całej strony tragedii... Edytowane 19 listopada 200816 l przez Siara_iwj
Opublikowano 19 listopada 200816 l hehe, kurde, podobny do bannego ;] o, o juz ktos mnie uprzedzil. Edytowane 19 listopada 200816 l przez zduniacz
Opublikowano 20 listopada 200816 l Mi sie wyswietla, mam jakis lepszy internet. To naprawdę nie jest banny?
Opublikowano 20 listopada 200816 l Ja wcale przeciez nie mowie, ze ta strona jest tragiczna. ...a, mój błąd, nie skumałem na początku w jakim sensie podałeś tą stronkę, myślałem, że jako rodzynowy przykład...
Opublikowano 20 listopada 200816 l Mi sie wyswietla, mam jakis lepszy internet. To naprawdę nie jest banny? co za roznica... zgwalcil bym go
Opublikowano 20 listopada 200816 l Ja w ogóle się zastanawiam po co te foty wrzucacie z jakichś dziwnych zagranicznych stron. Przy fotach bannego ten koleś to wzorzec w świecie mody.