Opublikowano 21 listopada 200816 l odbity w lustrze Lucek (bo szyja wygieta w druga strone btw, jezu, co za obrzydliwa koszula
Opublikowano 21 listopada 200816 l O kur.a, esencja wiochy . Chociaż te blazery całkiem za(pipi)iste ^_^.
Opublikowano 21 listopada 200816 l http://i37.tinypic.com/2egabmx.jpg Na tej fotce to blazery na tysiącosiemsetstodziewięćset procent
Opublikowano 22 listopada 200816 l no i gdzie Ty tam masz swoosh ? zreszta anwet widac, na jezyku bialo-zielone logo pumy koles ;]
Opublikowano 22 listopada 200816 l ale to nie blazery, na butah ze zdjecia czarny pasek wchodzi w podeszwe, czyli to znaczek pumy, a nie swoosh z nike, ktory zawija sie w góre ...
Opublikowano 22 listopada 200816 l No to rzeczywiście miałeś rację . Ale te buty podobne do blazer'ów strasznie.
Opublikowano 22 listopada 200816 l No to rzeczywiście miałeś rację . Ale te buty podobne do blazer'ów strasznie. Chyba na odwrót.
Opublikowano 8 grudnia 200816 l Autor ciekaw jestem czy jakims facetom podobaja sie tak ubrane laski.
Opublikowano 9 grudnia 200816 l Jak byłem mały to miałem takie dresiwo, respekt. Aha i dodatkowo respekt za te pokrzywione nogi
Opublikowano 9 grudnia 200816 l zauwazyliscie ze duzo dziewczyn ma krzywe nogi? co widze te mlode siksy to maja stopy do wewnatrz zawsze , (pipi) to wyglada.
Opublikowano 9 grudnia 200816 l Krzywe nogi a zwracanie stóp do wewnątrz, to dwie różne sprawy. Zwracanie stóp w wewnętrzną stronę związane jest z problemami podbicia stopy, które wpływają na sposób chodzenia. Co nie zmienia faktu, że coraz więcej dziewczyn porusza się w właśnie w taki sposób.