Opublikowano 9 grudnia 200816 l może i byłaby fajna... ale do diaska co to za ubiór !? jak jest ze wsi i przyjechała do miasta "na chwilę" to jej można wybaczyć
Opublikowano 13 grudnia 200816 l ...czy ta panna ma jedno kolano nizej od drugiego..? ...z drugiej strony...co mnie to obchodzi..? Padaczny dresik gwizdnela pewnie dziadkowi...
Opublikowano 20 grudnia 200816 l To jest gdzieś w Gdyni o_O. O matko świat się kończy. Zgadzam się, chociaż we Władysławowie w trakcie wakacji można zobaczyć większych "czarodziejów" xD
Opublikowano 20 grudnia 200816 l stereotypowy gej ;D ale znajac zycie jakby takie spodnie mialy znaczek jakiegos elo producenta to kosztowalyby grubo i wszyscy znawcy by sie jarali pozdro
Opublikowano 21 lutego 200916 l http://thegreatgeekmanual.com/images/japan/fashion.png myślałam, że to zniosę...jakoś...ale chyba muszę zobaczyć na własne oczy bo nie uwierzę na słowo...psychiatryk na wolności?
Opublikowano 22 lutego 200916 l jeden z was dobrze zauważył..prędzej czy później możecie się tego w polsce spodziewać, bo takie 'kwiatki' plenią się jak zaraza jakaś... nie ma ucieczki przed światem....hmhm...mody...
Opublikowano 22 lutego 200916 l ja nie widzialem tego w pl szczerze mowiac i nie sadze zebym zobaczyl, goth lolitki tez kiedys byly modne w jp i poza jp to nie wyszlo
Opublikowano 22 lutego 200916 l Wiadomo, ze dokladnie tego samego nie ma ale farbowne blond laski ktore odwiedzily solarke tak na oko 90 milionow razy za duzo to widuje dosc czesto.
Opublikowano 22 lutego 200916 l Wiadomo, ze dokladnie tego samego nie ma ale farbowne blond laski ktore odwiedzily solarke tak na oko 90 milionow razy za duzo to widuje dosc czesto. Z tymże na japonkach wygląda to z 1000 razy bardziej obleśnie :waah:
Opublikowano 22 lutego 200916 l Wiadomo, ze dokladnie tego samego nie ma ale farbowne blond laski ktore odwiedzily solarke tak na oko 90 milionow razy za duzo to widuje dosc czesto. Laski z tego zdiecia nie sa po solarce, sa spryskane specjalnymi nadajacymi barwe skorze srodkami( nie pamietam jak sie to nazywa). Nie wiem czemu sluzyc ma nadawanie takich odcieni cialu? Upodobnienie sie do murzynek? Zdazylo mi sie z tym spotkac i eksperymenty wygladaja na europejkach/ azjatkach jak wybielenie na Michaelu Jacksonie. Mam nadzieje, ze w nadchodzacym sezonie takie cyrki jesli wogole beda, beda stanowily zadkosc i dostarczaly dobrej beki, bezczelnie smiejac sie komus prosto w twarz. W przeciwnym wypadku nie bedzie sie za kiom obracac na centrum PS. Azjatka po lewej, gdyby zmyla to go.wno z twarzy byla by calkiem znosna w sumie Edytowane 22 lutego 200916 l przez okens